Rusbehandling og etterværn

Ja da er det snakk om noen få mnd så er jeg ferdig her på renåvangen og mitt år i rusrehabilitering i ett terapautisk samfunn. har vært ett begivenhetsrikt år så langt og fått lære mye om meg selv og dem rundt meg. har tilogmed fått noen venner.

Men nå føler jeg meg ganske klar for å ettablere meg i en ny kommune. Og er ikke bare bare å flytte og starte på nytt. er mye som må være på plass før man flytter ut. Jeg må ha ett sted og bo,sysselsetting,hobbyer og ett nettverk med mennesker jeg stoler på og som bryr seg. og dett er en jobb som jeg må gjøre for meg selv i sammarbeid med instuttisjonen jeg bor på og nav i den kmmunen jeg flytter til.

Jeg har så smått begynt å se etter boliger og tenker at jeg skal gi meg selv en rolig start der ute nå til og begynne med. men er og viktig og ha en plan sammen med nav om vilke tilltak man skal delta på hvis man ikke jobber. og for min del blir det nok ett nav tilltak sånn til og begynne med.

gi meg selv sjansen til å aklimatisere etter ett trygt år på fjellet. Jeg må og legge en plan om å bruke etterværnet på renåvangen også, som å komme på besøk annenhver helg og bo her de første mnd. har etterværn her i 5år og dette er veldig nyttig og gir meg trygghet om at det alltid er noen der hvis man skulle trenge. slippe og føle seg håpløst alene. Så dette er prosessen jeg går inn i nå.  

 


Dato: 15.02.2017  Kl: 18:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits