Rus rehabilitering og hvor takknemlig jeg er

Jeg vil nå bruke litt tid på å takke dem som har vært med på å få meg dit jeg er i dag. Jeg vil starte med å takke Hamar kommune som aldri ga meg opp. De er var det enkeltindivider som virkelig gjorde så mye utover sin arbeidsbeskrivelse for å kunne få meg til å innse at jeg måtte komme meg tilbake i rusbehandling. 

Og Ikke Minst Stiftelsen Renåvangen. Uten dem hadde jeg nok ikke sittet her i dag. de har hujulpet meg og leve med min fortid og akseptere meg selv for den jeg. Og det å kunne stå her i dag med ett smil og glede i hjertet er noe jeg ikke hadde mye troa på før jeg kom. Jeg hadde knust mine egne drømmer, jeg hadde kunst mitt eget selvbilde. jeg hadde null respekt for meg selv. jeg hadde rett og slett gitt opp.

Og bare det å sitte her i dag og tenke tilbake på at en har vært på ett sted i livet de man gir opp selve livet er ingen god plass og være på. Men i mai i fjor fikk jeg komme tilbake og kampen for livet startet. Og det jeg ser nå i min egen fremtid er jo det at så mye har sjedd. jeg tør og ha drømmer. jeg tør og kjenne på glede. og det jeg starter på min nye vei ser jeg og mange fremtidige gleder der jeg kjemper videre for min rusfrihet..

For det er nettopp nå det starter. jeg skal tilbake i samfunnet og starte ett liv som jeg nettopp er begynt og leve. Jeg vil og selfølgelig takke alle dere som leser det jeg har skrivi her. dette er noe som også betyr mye for meg. det at jeg kan dele med andre og samtidig få sortert mine tanker og i tillegg få ærlige tilbakemeldinger betyr så mye. og bare det å ha noen å dele med er så utrolig godt i seg selv.

men jeg har hentet mye oppmuntring ved skrive her også. men nå er tia kommet for å se fremover og legge fortia bak seg. og i min nermeste fremtid så begynner det med at jeg flytter inn i en overgangsbolig for å lettere kunne ta en myk overgang, og ikke minst få den tryggheten jeg trenger til å få de siste bitene i livet mitt til og falle på plass. Jeg har fremdeles mye jeg må jobbe med og ved å flytte dit jeg skal blir det nok lettere for meg og følge opp de avtaler og gjøremål jeg må. Og ett av mine ønsker for fremtiden er jo kunne være helt selvstendig uten frykt for at jeg skal kunne miste alt over natten. og i løpet av dette året har jeg drømt mye. jeg har fått så mye håp for hva min fremtid kan bringe.

Jeg håper på å finne kjærlighet igjen, jeg håper på å kunne finne trygghet i meg selv som gjør at jeg kan føle meg god nok som jeg er til enhver tid. Jeg drømmer om å ha en egen eid bolig. jeg drømmer om å få kunne kjenne på følelsen av å være gjelds fri. Jeg drømmer og om å kunne se min datter enda oftere. Jeg drømmer om å kunne dele alt jeg har lært til noen som trenger det. jeg drømmer om å få en sjanse til å bli kjent med noen der ute, jeg drømmer om noen som tar en sjanse på meg. ellers ser jeg tilbake på året med stolthet og mestring. Må virkelig inrømme at jeg både gleder og gruer meg så utrolig masse.

jeg gleder til å komme ut og gjøre drømmer til virkelighet men samtidig så gruer jeg meg til å møte hverdagen. for alt ser nytt og spennende ut akkurat her jeg sitter nå. men virkeligheten har en tendens til å kikke inn akkurat når du minst venter det. jeg håper bare så inderlig at jeg er så klar som jeg tror jeg er. og at dette har vært ett år som har virkelig gitt utelling i form av personlig endring. Jeg gruer meg og til å måtte kjenne på følelsen av ensomhet igjen. jeg har ett litt forskrudd forhold til ensomheten. Ensomhet for meg er ofte blitt en flukt mulighet. en mulighet til å leve i en fantasiverden der jeg kan føle meg trygg.

en av mine større utfordringer blir nok og tørre å ta sjanser på meg selv og andre.  Jeg vil uansett prøve og kjempe for alt jeg har oppnådd gjennom dette året. jeg ønsker alle en flott dag videre og igjen takk så mye for alle flotte ord og tilbakemldinger. Dette er noe som gjør meg rørt og er med på å gi meg den mot og styrke jeg trenger for å stå løpet ut

HJERTELIG TAKK


Dato: 23.05.2017  Kl: 14:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Hvordan går det med deg? :)

Skrevet av: Kristina
29.07.2017 15:46

det går kjempe bra..

Skrevet av: christian hvidsten
27.08.2017 22:09

Masse lykke til :)

Hvordan går det med deg?

Skrevet av: Kristina
29.07.2017 16:41

takker så masse.. mange klemmer :)

Skrevet av: christian hvidsten
27.08.2017 22:10

hits