2 mnd 7kg før og etter bilder første runde

dette bilde veide jeg 45kg og dagen jeg starter min testosteron gele behandling

detter er 7 uker etterpå gått opp til 52kg og trent litt hver dag eller så ofte jeg kan.

 

Jeg har i åresvis slitt med lav vekt og hatt store komplekser for dette da jeg er snart 32 år og veide under 45kg før jul. jeg gikk da til legen min og foklarte hva dette egentlig gjør med meg og min selvtillit og mitt selvbilde og ble da utredet for alt mulig og de fant ingen feil. jeg var sunn påsto de men alikavel tydlig undevektig selv jeg hadde ett relativt normalt kosthold og i tillegg er spesielt glad i fet mat.

etter utredning av spesialist fikk jeg innvilget en gele som heter testosteron gele. dette er en gele jeg smører på kroppen hver dag. og allerede fra første uke merket jeg økt matlyst og underveis fikk motvason til og begynne og trene igjen. jeg trener kun hjemme med hånd manualer og en trrenings strikk som jeg får gjor utrolig mange øvelser med har måtte kjøpe enda ett sett med hånd manualer få få ekstra lodd da jeg økte fortere enn jeg forventet treningen består av situps,pushups diverse hånd manual øvelser og strikk øvelser degger de fleste mukselgrupper i overkropp og noe i bein og lår. er og begynt og jogge litt og gå mer.

Jeg skal fortsette denne behandlingen i ett halvt år til å begynne med for å se hvor langt jeg er kommet da. målet mitt er 65kg eller mer jeg er 170 høy og skal egentlig ha en normal vekt på rundt 65 til 70kg. jeg tar også kosttilskudd som omgea3 og protein shaker daglig etter og mellom måltider

det rare er at jeg har prøvd dette før men aldri sett slike resultater så fort da jeg uttallige ganger har prøvd å gå opp i vekt for å så miste det på under en uke. 

jeg merker jo mer vekt jeg går opp jo bedre selvilde får jeg og jeg ser meg selv anderledes. jeg er så vidt begynt og dette er resultatet så langt i jeg er kunn i startfasen. jeg skal fortsette og trene og holde meg til kostholdet og de nye medesine og gjøre alt jeg kan får fortsette oppgang. 

men jeg må innrømme at å gå opp 7kg på 7-8 uker egentlig ganske godt gjort når jeg før kansje brukte en måned eller to på å klare å øke med 1kg

jeg føler meg sunnere og mer våken og oppegående jeg føler meg mer motivert enn noen sinne til å nå mine mål.

jeg deler dette med dere for jeg vet det finnes mange der ute som føler seg for tynn og har stort ubehag med dette og du spiser og spiser og ingenting skjer. men det finnes en måte og det er å få en slik behandling som jeg får.  

jeg har hele livet hørt at jeg var så heldig som var tynn for jeg kunne spise hva jeg ville uten at det påvirket meg ett gram. eller høre ordene så tynn du er spiser du godt nok, elle du kan godt få litt av meg og så ler vi sier haha. mens jeg egentlig blir knust innvendig.

og være for tynn og ikke føle at du får gjort noe med det og jeg er 32år snart og jeg har prøvd det meste men jeg har alltid endt tilbake på en vekt mellom 45 og 50kg på det meste

men endelig føler jeg har funnet noe som virker og gir resultater fort noe bildene viser tydelig allerede og det bare etter 7-8uker med behandlingen.

det er utrolig mye fokus på kost og fedme og overfekt både imedier og i form av tv serierer som biggest looser. på biggest looser sliter de ræven avseg og trener som gal for å bli kvitt det de har lagt på seg på mange måter har jeg vært i en slik situasjon hele livet der jeg føler jeg har prøvd alt for å gå opp i vekt og ingenting har funka.

men endelig er det håp og med en 7kg start sier jeg meg stor fornøyd med det da jeg også har økt i alle krops mål som midje,arm,underarm,bryst,lår,legg,nakke på alle punkter har jeg okt med opp till flere cm og det er tydelige tegn på at vekten ikke bare kommer og legger seg ett sted men fordeler seg over hele kroppen..

Gleder meg til om 2mnd da det kommer ett nytt innlegg med nye før og etter bilder og er spent på hvor mange kg jeg er på da,

med dette takker jeg alle som som har støttet meg og er med å motiverer meg til og fortsette og holde motet oppe til å ikke gi opp men kjøre løpe ut og fullføre dette halve året og kansje det blir et halv år til. jeg gir meg uansett ikke før jeg har nådd målet mitt eller nøyaktig der jeg ønsker og være og det vet jeg når jeg ser meg selv i speilet og er fornøyd med det jeg ser i steden for å skamme meg og være flau over å veie like mye som jeg gjorde da jeg var 14år gammel

en riktig god natt til alle og takk for meg nytt før og etter innlegg kommer om 2 mnd er det spørsmål knyttet til dette så svarer jeg med glede på de uansett hva det måtte gjelde.

i mellom tiden holder man motet oppe og har håpet om at det vil bli braa til slutt.

så lenge det er håp er det liv.

 

 

dette er alt utstyr jeg har hjemme uten om jeg har fåt enda ett sett hånd manualer så ha flere lodd og putte på dem men har allerede nådd maks lodd så er ikke mer plass på manualene så nå skal jeg bestille 4 5kg og 4 2,5kg slik at jeg kan fortsette og progresere og øke og blir nok innvistert i en vekt stang ettervært også. 

så jeg har greid meg bra med lit men er utrolig hvor mange øvelser man får gjort med bare dette og noen ekstra lodd.

da er det natta og til andre der ute som sitter i samme situasjon så finnes det alltid håp.

og en ting vet jeg uansett hvordan dette vil gå så vil jeg alldri gi meg uansett... 


Dato: 13.02.2013  Kl: 03:45  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 12

Hva når man ikke kjenner seg selv?!
 

 

 

 

I dag har vært en der det ikke har sjedd så mye men alikavel en dag der jeg våkner opp og ser ting i ett annett lys.

av alt som har sjedd siste tiden har virkelig fått opp øynene mine for hva som er viktig i live og hvilke prioriteringer man bør ta og hvilke man velger bort. det handler om og ha mot til og ta den vanskelige veiein og ikke den letteste og korteste som mange ofte veger. ved å ta de vanskelige valgen og gå den tunge veien vil du få så mye mer igjen for det og det vil reflktere på de som er rundt deg da du tydleig utvikler deg i en retning som som dui selv har ønsket lenge men føkt at veien dit har vært for lang.

så i stedet tar du baby steg og beveger du ufattelig mye saktere en du egentlig kunne gjort haddu du åpna øya og hatt klare mål og delmål foran deg.

livet handler om utvekle seg til noe du selv ønsker deg, bli den personen du selv ser deg som men som andre ikke klarer og se. men er denne jobben med seg selv som ikke alltid er like lett. man har familje venner og andre rundt seg som ser en vær dag som kansje kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv på mange måter. og det å tørre å spørre og ikke minst tørre og ta i mot konstruktiv kritik på ting du bør endre deg på er ikke alltid enkelt men det funker og det gjør jobben med å utvikle seg selv enda lettere.

det er ofte lett å si att man har forandret seg. men det er 1000 ganger vanskeliger og få andre til å bli overbevist om at den endringen faktisk har sjedd og at du faktisk hat forandret deg. så motgang er en del prossen og den må man jobbe mot for skal man endre på sin egen måte å tenke på,handle på ,reaksjons mønstre og adferds mønstre og ikke minst impulskontroll.

dette er ting vi alle kan jobbe med noen mer andre og jeg er en av dem som må jobbe mer enn andre med dette da jeg ikke har en fortid som de fleste andre. dette har medført til at jeg har gått glipp av grunnleggende adferd som ett barn som vokser opp i ett sundt hjem får.

men så lenge man er villig til å jobbe med det og gjøre noe med det er det alltid lys i enden av tunellen. for en ting er sikker.

jeg er ikke den jeg var for 5år siden. jeg er ikke i nærheten av den personen  men deler av den personligheten er der og det er dette jeg jobber med.

og det er ikke lett og vil ikke bli lett men det er mulig hvis du virkelig ønsker å endre deg på ett personlig nivå og slutte late som alle andre kan du faktisk bli som alle andre, men med din egen personlighet og det som gjør deg deg vil aldri noen kunne ta fra deg. men det er aldri noe som er feil med å ville bedre seg selv og gjøre noe med seg selv.

men dette kan man kun gjøre hvis man selv ønsker det og det er en lang vei jeg har jobbet inntenesivt i 5år og jobber fremdeles men utviklingen skjer og forandringene merkes av venner fanilje og mine aller kjæreste..

 

det kan være skummelt og tilogmed virke farlig men gevinsten er størrre en man tror det er en ting jeg vet jeg kan garantere.

 

 

 

 


Dato: 11.02.2013  Kl: 17:27  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 9

Håpet om en bedre tid

var ute i hele går og leverte ut 14 søknader på jobb/praksisplass på 14 steder. i dag fikk jeg første avslag så da er det 13 igjen.

håper virkelig jeg får meg en plass ett sted for 8 mnd med hjemme sitting begynner å bli ganske skjedelig med tanke på at dama jobber mye tillegg.

blir mye tid til savn og da jeg er full av energi når hun kommer etter en vakt på 8-10 timer er ikke hun like inntrisert i finne på ting som meg og det skjønner jeg godt.. husker selv hvor deileig den følelsen av å legge seg i sofaen etter jobb og slå på tv og se favorttseriene sine og bare slappe av.

så nå håper jeg at jeg slipper dett e med å sitte hjemme dag ut og dag inn. 

 

men med så mange søknadder ute så får jeg hoøde håpet oppe og ikke miste motet selv om det første svaret var nei. har en samtale på gamestop i morgen og håper det vil gå bra.

men det jeg kjenner mest på nå er ensomheten når frøkna er på jobb og får høre om dagene hennes er høydepunktet om dagen og ikke minst få henne hjem. men blir ofte til at når man jobber mye så orker man ikke annet enn å slappe av og ha det rolig rundt seg.

det er det ofte ikke like morro med en type som er sugen på oppmerksomhet fra sin kjære.

 men har selv jobba som butikkmedarbeider tidligere og jeg vet hvor hardt og mye arbeid det kan være til tider og da forstår jeg godt at det å legge seg tidlig og ha enr rolig kveld betyr mye, med tanke på at neste dag venter en like tøff dag med like mye å gjøre.

jeg sliter med det motsatte og ønsker meg nå noe og gjøre og har søkt på steder jeg normalt alldri ville vurdert. har bare søkt på jobber i service yrket noe som kansje er dumt med tanke på at jeg tok eksamen som barne og ungdomsarbeider i sommer. men i dette yrket så er praksi utrolig vannskelig å finne med mindre det er en barnehage du er ute etter. for de aller fleste barnehagene der ute har nesten inegen menn som jobber der og det menn der så er de værtfall ikke flertall.. 

men jobba nesten 1år i barnehage med barn fra 3-6år og fant fort ut at jeg ønsker å jobbe med barn i ungdomskole alder da jeg føler at det er der jeg har mest og bidra med og bruke mine erfaringer.. men desverre da jeg tok eksamen her i hamar på katta var det kansje 200stk som tok samme eksamen og  de fleste var smart nok til å ordne seg praksis før de tok eksamen. for eneste tilbudet jeg har funnet på 8 mnd er div barnehager. men for å få fagbrev en gang må jeg også jobbe eller ha praksis innen faget.. 

men den veien får jeg krysse når den kommer. nå førdt og fremst handler det om og få noe å gjøre. noe annet enn å sitte hjemme.. det var fryktelig morro de 3 første mnd men etter det er det omtrent ett evig savn etter min elskede eller så sover jeg bort dagen og er oppe halve natta og sånn kan man ikke fungere i lengden.. 

tiden er inne for å sjerpe seg og gjøre noen praktiske tilltak for at ting skal skje.

noen andre der uute som befinner seg i en lignede situasjon er jeg veldig intrisert i høre om dette

ha en flott kveld

klem


Dato: 31.01.2013  Kl: 22:15  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 4

Elektriske sigaretter den nye trenden

åpner med ett bilde av min elskede

Har du planer om å slutte og røyke eller er bare lei av å ikke kunne røyke inne noen steder.. da er dett løsningen. jeg har røykt el sigg en god stund nå og er storfornøyd.

det kommer røyk ut av dem og du trekker ned røyk og blåser ut røyk men forsjellen er at dette produktet kan du sitte på en benk inne på ett senter og røyke..

er luktfritt setter seg ikke i kler og innholder kun nikotin så du slipper å få i deg alt det andre farlige som følger en vanlig sigg. jeg har selv klart å kutte ned drastik da jeg røykte 20 om dagen til 4-5 om dagen.

det varierer litt men jeg er strålende fornøyd med produktet. en sån gul hylster tilsvarer ca 15-20 røyk og den skrur du på en oppladbar lengre hylse. i det du trekker ned begynner tuppen av hylsa og lyse som igjen simulerer gløden på en røyk.

perfekt for folk som leier og må ut i minus 20 for tvinge i seg en røyk . når man i stede kan ta seg noen trekk fra en elsktrisk har lagt ut link på alle bildene til siden der jeg handler produktet fra.

merker at etter jeg har begynt med elsigg har fått bedre kondis og mindre hoste

 

dette er det perfekte alternativ til en vanlig røyk da du kan selv bestemme hvor mye nikotin innhold du vil el siggen skal inneholde du kan velge mellom refill hylstre fra 0-24 mg nikotin så er og en fin måte å få trappet ned på og er mye billigere en vanlig røyk i tillegg..

 

kan ikke få roset dette produktet nok så alle røkere der ute.. sjekk ut dette


Dato: 27.01.2013  Kl: 22:46  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 23

Eksamen eksamen eksamen eksamen

 

Da er det tid for eksamen. i morgen kl 0830 på hamar kattedralskole. både gruer og gleder meg men satser på at jeg er forberedt nok til å bestå værtfall.

etter 1år med intensiv jobbing så er målstreken endelig her. har forberedt meg så godt jeg kan og samlet alt jeg trenger. så nå er det bare å håpe på en oppgave som går ann og leve med.

 

Ønsker alle mine medelever lykke til.

 

 

 


Dato: 06.06.2012  Kl: 18:55  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 1

fysiske og psykiske lidelser alt for mange uten en diagnose

 
 

I dag jobber vi med fysiske og psykiske lidelser og diskuterer dette i klasse. syntes dette er ett bra tema og lærer mye av dette.

hittil har vi hatt om Downs, autisme, apergers, tourettes.

men vi skal igjennom hele spekteret av disse sykdommene så har noen der ute noen innspill til dette så legg gjerne igjen en komentar.

 

Jeg har selv slitt med ADD og andre psykiske lidelser som ofte var knyttet til min fortid. dette handler ofte om angst, panikk angst og lingnende. Depresjoner var ofte en del av hverdagen min i mange år. men heldigvis for meg så klarte jeg og gjøre noe med det og med den rette hjelpen har jeg kommet meg dit jeg er i dag.

Men i rundt om i dag er det så alt for mange i dette landet som har slike lidelser og ikke får hjelp eller en diagnose. for det meste av hjelpetiltak starter med å få en diagnose på hva som er i veien slik at man kan behandle det.


Dato: 09.05.2012  Kl: 12:41  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 2
hits