Ny uke og nye oppgaver på skolen.

da sitter jeg på skolen og fikk utlevert en 3 dagers oppgave som skal jobbes med frem til onsdag. . ellers har det vært en rolig og fin helg sammen med min elskede. håper no at alle andre der ute har hatt en flott helg og at alle får en fin uke. min uke består av oppgave skriving og jobb. skal også på noen møter. driver og å venter på en telefon fra min advokat angående mitt søksmål av hordaland komune.

 

ønsker alle alt vel i dag :D

 

klem


Dato: 30.01.2012  Kl: 11:03  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Gått opp nesten 3kg på 3 uker...

Da er det gått 3 uker og jeg har nesten gått opp 3kg. føler meg ganske så fornøyd men føler jeg skulle vært enda noen kg tyngre. men er nok ikke muligt å få ting til å gå enda fortere.

men blir en del spising og mye fet mat. men håper jeg klarer og stige like jevnt i de neste ukene som kommer også.. lov å håpe vertfall hehe.

har du noen erfaring med det å gå opp i vekt. setter alltid pris på gode tips og råd.

 

ha en kjempe fin dag :D

klem


Dato: 25.01.2012  Kl: 13:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Metallica til Norge i mai. Har billetter til salgs...

Da skal det selges noen billetter til konserten til metalica i mai.  er bare å ta konakt hvis du ønsker billetter til denne konserten.

 


Dato: 25.01.2012  Kl: 12:03  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

På skolen

Da sitter jeg på skolen etter jeg nesten greide og forsove meg. vil bare ønske alle en riktig flott dag.

 

klem


Dato: 25.01.2012  Kl: 11:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nytt design. en liten fornyelse av bloggen min. Hva er din mening?

Da har jeg fått endra på designet på bloggen min omsider. det var min helige samboer som har sitti i timesvis og fiksa på designet og ordna dette for meg da. elsker virkelig denne jenta over alt på jord. Takker min elskede for en fantastisk jobb.

 

vil samtidig ønske alle en riktig god helg

 

klem


Dato: 20.01.2012  Kl: 21:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

God morgen

Da er det tid for skole og vi skal ha en rolig og fin dag i dag. skal på møte med økonomirådgiver i dag for å få gjort noe med den gjelda som jeg har. syntes det er kjempe godt og få gjort noe med dette.

håper alle får en flott dag.

klem :D


Dato: 18.01.2012  Kl: 08:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Det motsatte av slanking :D Tips og gode råd!!!

Da er jeg i uke 2 av min vekt øknings prosess og det ser ut til og gå noenlunde bra. kjøpte soya protein i går for å tilsette meg mer protein. drikker og wey gainer protein shakes og spiser nutrilett bar i tillegg til å spise 3-6 måltid om dagen. har passert 2kg på 2 uker så går no rette veien.

er det noen der ute med tips og gode råd taes dette i mot med glede.

 

klem


Dato: 17.01.2012  Kl: 20:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Håper på en tur i bakken snart....

God morgen alle sammen

Siter på skole benken og lengter etter å kunne ta meg en tur skibakken og sparke på meg meg brettet mitt. jeg har lovet meg selv at jeg skal prøve og få til vertfall 1 tur til trysil i år sammen med min elskede. men foreløbig ser det dårligt ut. men får vente og se så kansje det vil dukke en mulighet opp sånn ettervert.

Ellers er det en stille og rolig dag på skolen da. har om imunforsvaret denne uken da. men trives no fremdeles på skolen og det går no bra. men kjenner jeg gleder meg til eksamen om 5 mnd da.

ønsker alle en flott dag.

 

klem


Dato: 16.01.2012  Kl: 10:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Gå opp i vekt. tips og ideer fra alle taes gjerne imot.

Da har jeg startet med å prøve å gå så høyt opp i vekt som muligt. det jeg har startet med nå er protein shake etter måltider. weygainer. men det jeg lurer på er om det er noen andre der ute som kan gi meg noen gode råd til å gå fort opp i vekt. veier 49kg nå og dette har jeg gjort store deler av hele mitt liv. jeg vil opp ca 10-15kg. jeg har og startet å trene i håp om at dette hjelper. men hele prosessen går frustrerende tregt og hadde håpet på at det var noe der ute som kunne gi meg en boost slik at ting kunne gått litt fortere 

 

 

håper på respons

klem


Dato: 11.01.2012  Kl: 11:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Skrevet oppgave om motivasjon.

Da sitter jeg på skolen og skal levere inn en 3 dagers oppgave om motivasjon på skolen. ett flott tema siden jeg jobber med å gå opp i vekt om dagen. håper alle der ute har en flott dag

 

klem


Dato: 11.01.2012  Kl: 11:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Godt nytt år.. Endelig hjemme og på nett..

Da var man hjemme igjen etter en flott feiring med familjen til min elskede. det vil komme litt bilder og sånt i de neste innleggene.

Ha en flott dag og den beste starten på ett flott år.

 

klem


Dato: 02.01.2012  Kl: 13:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits