Håpet om en bedre tid

var ute i hele går og leverte ut 14 søknader på jobb/praksisplass på 14 steder. i dag fikk jeg første avslag så da er det 13 igjen.

håper virkelig jeg får meg en plass ett sted for 8 mnd med hjemme sitting begynner å bli ganske skjedelig med tanke på at dama jobber mye tillegg.

blir mye tid til savn og da jeg er full av energi når hun kommer etter en vakt på 8-10 timer er ikke hun like inntrisert i finne på ting som meg og det skjønner jeg godt.. husker selv hvor deileig den følelsen av å legge seg i sofaen etter jobb og slå på tv og se favorttseriene sine og bare slappe av.

så nå håper jeg at jeg slipper dett e med å sitte hjemme dag ut og dag inn. 

 

men med så mange søknadder ute så får jeg hoøde håpet oppe og ikke miste motet selv om det første svaret var nei. har en samtale på gamestop i morgen og håper det vil gå bra.

men det jeg kjenner mest på nå er ensomheten når frøkna er på jobb og får høre om dagene hennes er høydepunktet om dagen og ikke minst få henne hjem. men blir ofte til at når man jobber mye så orker man ikke annet enn å slappe av og ha det rolig rundt seg.

det er det ofte ikke like morro med en type som er sugen på oppmerksomhet fra sin kjære.

 men har selv jobba som butikkmedarbeider tidligere og jeg vet hvor hardt og mye arbeid det kan være til tider og da forstår jeg godt at det å legge seg tidlig og ha enr rolig kveld betyr mye, med tanke på at neste dag venter en like tøff dag med like mye å gjøre.

jeg sliter med det motsatte og ønsker meg nå noe og gjøre og har søkt på steder jeg normalt alldri ville vurdert. har bare søkt på jobber i service yrket noe som kansje er dumt med tanke på at jeg tok eksamen som barne og ungdomsarbeider i sommer. men i dette yrket så er praksi utrolig vannskelig å finne med mindre det er en barnehage du er ute etter. for de aller fleste barnehagene der ute har nesten inegen menn som jobber der og det menn der så er de værtfall ikke flertall.. 

men jobba nesten 1år i barnehage med barn fra 3-6år og fant fort ut at jeg ønsker å jobbe med barn i ungdomskole alder da jeg føler at det er der jeg har mest og bidra med og bruke mine erfaringer.. men desverre da jeg tok eksamen her i hamar på katta var det kansje 200stk som tok samme eksamen og  de fleste var smart nok til å ordne seg praksis før de tok eksamen. for eneste tilbudet jeg har funnet på 8 mnd er div barnehager. men for å få fagbrev en gang må jeg også jobbe eller ha praksis innen faget.. 

men den veien får jeg krysse når den kommer. nå førdt og fremst handler det om og få noe å gjøre. noe annet enn å sitte hjemme.. det var fryktelig morro de 3 første mnd men etter det er det omtrent ett evig savn etter min elskede eller så sover jeg bort dagen og er oppe halve natta og sånn kan man ikke fungere i lengden.. 

tiden er inne for å sjerpe seg og gjøre noen praktiske tilltak for at ting skal skje.

noen andre der uute som befinner seg i en lignede situasjon er jeg veldig intrisert i høre om dette

ha en flott kveld

klem


Dato: 31.01.2013  Kl: 22:15  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 4

en flott dag og ta seg en gåtur til byen på

her bilde av gata og huset jeg bor i..

litt mer snø en på bilde da men pleier å være det på denne tiden av året.. hehe

ønsker alle en flott dag 

og når jeg kommer hjem blir det noen konkuranser og følge med på

klem


Dato: 31.01.2013  Kl: 14:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Natta til min elskede og natta til dere

da er det natta her etter en hard kveldsøkt med trening. er sår i hele overkroppen så det er ett gody tegn tenker jeg...

ønsker alle en god natt.

og til min elskede som atter en natt sover alen pga jeg er litt forkjølt og snorker usedvanlig mye er det sofa på meg i natt.. ønsker henne en god natt søvn for hun fortjener kun det beste i denne værden. en man kan elske så høyt hadde jeg alldri trodd jeg vill finne.

men jeg fant deg og det gjør meg til værdens lykkligste person for uansett dagsform du er i/jeg er i så er syner av deg nok til å minne meg på alt det gode jeg har i deg.

og det beste er kun godt nok for deg og i min jobb å forbedre meg selv så er det å ha deg ved min side det beste en mann kan ønske seg.

du er alt jeg drømmer om, har drømt og fremdeles drømmer om. 

mitt marereritt hadde vert og plutselig våkne og finne ut at alt var en drøm, men sånn er det no heldig vis ikke.

Elsker deg og aldri tvil på det jenta mi <3 

 

 

 

ellers alle der ute så takker jeg for alle kommentarer og ønsker dere alle en en god natt og en god start på en ny dag..

NY DAG NYE MULIGHETER'

 

Nattinatt and sweet dreams!!!


Dato: 30.01.2013  Kl: 01:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

SUPER BILLIG PSP VITA TIL SALGS

 

PSP VITA WIFI selges med tilbhør som 8gig minnebrikke billader og orginallader ekstra skjermbeskyttelse og skumgummi ettui. kvittering og full garanti følger også med. den er 3 mnd gaammel og nesten ikke brukt. (selv om det ser ut på bilde at skjermen er stygg er den ikke det og det er skjerm beskyttelse på den også fra dag 1) selges samlet til høyst bydene over 1400kr. den er kjøpt på game stop på hamar. nå pris uten tilbehør er 1995kr elkøp som referanse tilbehør nytt kostet tilsammen 698kr nytt total pris på alt nytt ville da kommet på 2693kr så er en utrolig god deal da dette er ett tilbud som du ikke vil finne i noen butikk. pris kan diskuteres til en viss grad ved rask avgjørelse. er ingen feil på den men selges grunnet lite bruk og siste mnd har jeg ikke brukt den en enenste gang så da er det bedra at noen andre kan få gleden av denne


Dato: 30.01.2013  Kl: 00:22  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

KONKURANSE OG DU KAN VINNE......

 

Her er en serie av noen få av mine verk og favoritt minner og bilder under veis vil du finne bilder du kan klikke på og de bringer deg til min elskede sin blogg.

kos dere med bilde og delta på konkuransen som også er en del av dette innlegget

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 En rose slår aldri feil. en av favoritt bildene mine.

dette er de bilden jeg ofte har brukt i flere samenheng.. store favoritter hos meg
her ser du meg og min elskede på vårt første piknikk som endte under pleddet tidlig i mai.

men tenker tilbake og hadde da alldri trodd at vi hadde sitti her vi sitter sammen i dag forloved og elsker hun høyere rn det jeg noensinne har gjort..

dette er virkelig jenta som jeg har brukt livet mitt på å lete etter.. <3

 

pledded fremme og ett min store minner fra tiden rett før jeg og min forloved flyttet sammen og blei ett skikkelig par.

ett minne som alldri vil glemmes da dette var på mange måter en begynnelse på resten av vårt liv sammen.

 
bilde til venstre er meg i ålesunden ekte kjæreste skifter dekk på sin kjærste sin bil uten og nøle.. og gjør det med ett smil...


De beste bildene som jeg har tatt og der 100% uredigert eller fikset på rett kamerera og rett linse og lys på rett tidspunkt.


og bilder jeg er litt stolt av.. tatt i ålesund

sommerferie hos familjen med dama. fiske tur og min elskede drar opp første fisk som blei grillet og spist få timer etterpå.. en av de dagene man bare ikke glemmer... 

ferie tur til bø i telemark. her er dama ved bassenkanten i bø. vår første sommerferie sammen og bare gode minner jeg vil ha for livet.

En serie blomser bilder da natur bilder er noe jeg liker svert godt

Titt tei vakre jenta mi jeg elsker deg klikk på bilde og du blir tatt med til bloggen til min elskedeen serie bilder fra en vakker kveldstur jeg og dama tok som jeg alldri vil glemme.

da vi gikk så lenge at tid og sted gikk fra oss og før vi viste ordet av det hadde vi gått litt lengre enn planlagt og endte med å måtte ta bussen hjem....bilde til venstre er der vi bor og gata der vi holder til og stortrives sammende siste bildene er fra diverse samvær med min elskede datter Pia irene.

 

her er det en liten samling av mine personlige  favoritter av bilder som blei publisert i løpet av 2012.

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 

 

 

du vil og vinne ett aleksander smykke i eske til en veri av 299kr 

  

alle bilder som er brukt i dette innelegget tillhører meg og er tatt av meg eller med mitt kamera. er lov og låne bilder mot at du spør om lov først men skal da henvise til opphavsretten til bildene. 

men har du lyst og kopiere og bruke ett bilde el 2 så si i fra istede for å bare gjøre det. liten sjanse for at jeg vil oppdage at noen kopierer fra meg. men finner jeg bilder som er mine brukt uten tillatelse annmeldes dette uten forvarsel.

Avslutter med en morsom video av meg på miniski i over 50kmt

Dato: 29.01.2013  Kl: 16:18  Kategori: Tattoo Kommentarer: 13

God morgen

da ønsker jeg alle wn flott dag.... ikke mange planer her annet en tur på apotek og nav.. skrive litt jobb søknader...

 

da er det tid for eb tur på badet og så spise før jeg starder min vandrin ned i byen..

klem

 


Dato: 29.01.2013  Kl: 09:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

iPhone og service på stedet.. Til å bli gal av.Sitter stadig å venter på at Netcom skal få fingen ut og få gjort noe som gjør at simmkortet funker. Men føler jeg blir sitteende til pynt og at at Tim bli verre enn det de var før jeg spurte om hjelp. Før jeg kom inn funka alle kort fra alle leverandører utenom mitt kort, og nåmfunker plutseligningen.. Rådvilll og forvirret. Og en smule singler jeg og klart og bli...

Dato: 28.01.2013  Kl: 15:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

iPhone tull og tannlege

Plutselig forsvant nettverket på mobilen min og ringte og styrte og ingen kunne forklare hva som hadde sjedd. Hvar. Bare ingen tjeneste som kom opp. Putta i andre Sim kort og det funka. Og nå når jeg har fått hjelp viser seg seg at det er nr mitt som var feil med.. Noe så rart. Så nå fikk jeg beskjed om å vente 20min og så se om de fikk fikset det.

Vert borti mye rare problemer med mobiler men nå si dette har jeg aldri opplevd før.

Jaja ellers har jeg vært hos tannlegen og det gikk greit. Men hadde masse jeg sku ha gjort i dag pga det med telefonen så blir plutselig alt satt på vent... Så nå sitter jeg og håper for alt det er vært at det ordner seg da jeg har gått med ustabil mobil siden fredag...


Videre planer for dagen det er møte min kjøre på jobb kl 16 og spise middag med hun og kanskje kose os litt i kveld med en film eller serie.

En ting er sikkert og det er en god treningsøkt i kveld..

Ønsker alle en flott dag

Klem


Dato: 28.01.2013  Kl: 13:49  Kategori: Bilder Kommentarer: 0

God morgen fra meg

 våkner og ser min vakre samboer og tenker hvor heldig jeg er.. 

 

Ønsker alle en riktig god morgen og en flott start på uka..

for min del er det tannlegetime i dag og jobbsøknad og cv skriving. og gå rundenden for å levere dem..

 

 

da ønsker jeg alle en flott dag

klem


Dato: 28.01.2013  Kl: 07:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Elektriske sigaretter den nye trenden

åpner med ett bilde av min elskede

Har du planer om å slutte og røyke eller er bare lei av å ikke kunne røyke inne noen steder.. da er dett løsningen. jeg har røykt el sigg en god stund nå og er storfornøyd.

det kommer røyk ut av dem og du trekker ned røyk og blåser ut røyk men forsjellen er at dette produktet kan du sitte på en benk inne på ett senter og røyke..

er luktfritt setter seg ikke i kler og innholder kun nikotin så du slipper å få i deg alt det andre farlige som følger en vanlig sigg. jeg har selv klart å kutte ned drastik da jeg røykte 20 om dagen til 4-5 om dagen.

det varierer litt men jeg er strålende fornøyd med produktet. en sån gul hylster tilsvarer ca 15-20 røyk og den skrur du på en oppladbar lengre hylse. i det du trekker ned begynner tuppen av hylsa og lyse som igjen simulerer gløden på en røyk.

perfekt for folk som leier og må ut i minus 20 for tvinge i seg en røyk . når man i stede kan ta seg noen trekk fra en elsktrisk har lagt ut link på alle bildene til siden der jeg handler produktet fra.

merker at etter jeg har begynt med elsigg har fått bedre kondis og mindre hoste

 

dette er det perfekte alternativ til en vanlig røyk da du kan selv bestemme hvor mye nikotin innhold du vil el siggen skal inneholde du kan velge mellom refill hylstre fra 0-24 mg nikotin så er og en fin måte å få trappet ned på og er mye billigere en vanlig røyk i tillegg..

 

kan ikke få roset dette produktet nok så alle røkere der ute.. sjekk ut dette


Dato: 27.01.2013  Kl: 22:46  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 23

Bilde konkuranse...og en serie av få av mine.... :)

 

Her er en serie av noen få av mine verk og favoritt minner og bilder under veis vil du finne bilder du kan klikke på og de bringer deg til min elskede sin blogg.

kos dere med bilde og delta på konkuransen som også er en del av dette innlegget

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 En rose slår aldri feil. en av favoritt bildene mine.

dette er de bilden jeg ofte har brukt i flere samenheng.. store favoritter hos meg
her ser du meg og min elskede på vårt første piknikk som endte under pleddet tidlig i mai.

men tenker tilbake og hadde da alldri trodd at vi hadde sitti her vi sitter sammen i dag forloved og elsker hun høyere rn det jeg noensinne har gjort..

dette er virkelig jenta som jeg har brukt livet mitt på å lete etter.. <3

 

pledded fremme og ett min store minner fra tiden rett før jeg og min forloved flyttet sammen og blei ett skikkelig par.

ett minne som alldri vil glemmes da dette var på mange måter en begynnelse på resten av vårt liv sammen.

 
bilde til venstre er meg i ålesunden ekte kjæreste skifter dekk på sin kjærste sin bil uten og nøle.. og gjør det med ett smil...


De beste bildene som jeg har tatt og der 100% uredigert eller fikset på rett kamerera og rett linse og lys på rett tidspunkt.


og bilder jeg er litt stolt av.. tatt i ålesund

sommerferie hos familjen med dama. fiske tur og min elskede drar opp første fisk som blei grillet og spist få timer etterpå.. en av de dagene man bare ikke glemmer... 

ferie tur til bø i telemark. her er dama ved bassenkanten i bø. vår første sommerferie sammen og bare gode minner jeg vil ha for livet.

En serie blomser bilder da natur bilder er noe jeg liker svert godt

Titt tei vakre jenta mi jeg elsker deg klikk på bilde og du blir tatt med til bloggen til min elskedeen serie bilder fra en vakker kveldstur jeg og dama tok som jeg alldri vil glemme.

da vi gikk så lenge at tid og sted gikk fra oss og før vi viste ordet av det hadde vi gått litt lengre enn planlagt og endte med å måtte ta bussen hjem....bilde til venstre er der vi bor og gata der vi holder til og stortrives sammende siste bildene er fra diverse samvær med min elskede datter Pia irene.

 

her er det en liten samling av mine personlige  favoritter av bilder som blei publisert i løpet av 2012.

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 

 

 

 

 

 

alle bilder som er brukt i dette innelegget tillhører meg og er tatt av meg eller med mitt kamera. er lov og låne bilder mot at du spør om lov først men skal da henvise til opphavsretten til bildene. 

men har du lyst og kopiere og bruke ett bilde el 2 så si i fra istede for å bare gjøre det. liten sjanse for at jeg vil oppdage at noen kopierer fra meg. men finner jeg bilder som er mine brukt uten tillatelse annmeldes dette uten forvarsel.


Dato: 27.01.2013  Kl: 22:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

300kr i verdi.. vinne ved å komme med ett godt forslag

denne tok jeg opprennelig i 2001 men skygga og fiksa opp hele greien på nytt på fredag

Denne tok jeg og på fredag. men dette er en begynnelse på ett større prosjekt.

 

før og etter bilde.. bilde til høyre er det fra 2001 og det til venstre er det jeg fiksa på fredag. som dere ser er det stor forsjel og gjort en god jobb. er kjempe fornøyd.

her blei ting litt feil men slikt skjer på frihånd men dette kan fikses og jeg vet det ikke ser bra ut...   :/den fiksa jeg og på fredag for å få den mer frem og gjøre den mer tydelig

dette er og en fra starten på 2000 tallet

samma med denne gammel tidlig på 2000 tallet og må farges på nytt.. tatt på hamar tattoo 

bilde her blei tatt mens vi dreiv på 

sluttresultat etter oppusing av en eldre tattoo

halveis under tattoo timen min hod ei veninne.

samma med denne gammel tidlig på 2000 tallet og må farges på nytt.. tatt på hamar tattoo 


samma med denne gammel tidlig på 2000 tallet og må farges på nytt.. tatt på hamar tattoo 


denne tok jeg i 2010 og dette er en cover av noe som jeg hadde men ville bli kvitt.. tatt på hamar tattoo

tatt 2008 på lillehammer er og ett uferdig prosjekt

TRO-HÅP-KJÆRLIGHET

ELLER SOM JEG SA FØR JEG ENDRA MEG

SEX-DRUGS-ROCK`N ROLL

og min datter tattoo tatt på lillehammer samme dag som min datter blei født

målet mitt er å binde alle sammen til en hel sleeve.. dette er oe jeg ønsker på begge armene...

 

Jeg har mange planer men tar i mot tips fra alle som er villig til å gi fra seg det om hvordan få bindet disse tattooene sammen uten at det vil se rart ut og uten at de vil forsvinne.
Den som kommer med beste forslaget vinner ett orginalt alexander smykke i eske tile en verdi av 300kr


Dato: 27.01.2013  Kl: 19:52  Kategori: Konkuranser Kommentarer: 2

Ser hun 4 ganger i året.

Har jeg en favoritt tattoo må det bli denne da jeg tok denne da min datter blei født.

Tok den samme dag som hu blei født da jeg fikk en impulstime da jeg var ute og gikk en tur mens leger og andre bestemte seg for hva som skulle skje med henne..

Men jeg vil alltid ha denne som ett minne om jenta mi der ute..

Ser henne kun 4 ganger i året så er ikke alltid like lett og spesielt ikke nå som hun begynner å bli større.. men merker at det blir tøffere og tøffere ettervært som årene går.

 

trøsten finner jeg i at jeg vet hun har det bra og alt hun trenger og er elsket der hun er. 

 

 

 

Pia på lekeland


Dato: 27.01.2013  Kl: 15:06  Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Vekten din kan være en finde og en venn. Min har vært ett Mareritt

 

Har sliti med lav vekt hele livet og det har påvirket meg på alle måter jeg kan tenke på. det gir dårlig selvbilde og selvtillit da folk rund deg hele tiden kommer med kommentarer som at nå må du spise mer eller så tynn du er, er alt bra med deg. og når du endelig stiller deg på vekten og den viser 45kg og man sjekker på nett og med lege og de sier at en med min høyde og kropsbygning egentlig skal ligge på rundt 65kg. det er tatt prøver i opp ned og mente og jeg var erklert 100% frisk og den lave vekten var ikke noe som var en medesinsk grunn til. 

I de siste årene har jeg sett mye tv og det man ser er ett overdrevent fokus på overvekt og hvor tungt det er for de personene som sliter med dette. det er når jeg ser slike ting jeg får konstant en påminner på min egen vekt og hvordan jeg ser ut selv. følelsen av og være for tynn uansett kosthold. jeg spiser som alle andre mennesker og jeg spiser godt. selfølgelig som andre mennesker så svinger matlysten min også. men har jeg dårlig matlyst i noen få dager så kan jeg miste 3kg bare på de dagene og dette var kilo jeg kansje hadde brukt uker på få til. da er det som å få ett slag i magen og man mister pusten helt.

Jeg har alltid fleipet med vekta mi hele livet for at andre ikke skal se hva det gjør med meg og hvor mye det egentlig har påvirket meg å alltid være så tynn. men siden jeg fylte 14år har jeg omtrent veid det samme og nå er jeg snart 32år og det føles ikke like morro lenger. jeg tenker på det dag og natt og drømmen om å veie mer er endelig blitt tatt på alvor da min nye fastlege sjønte hvor mye det vil bety for meg og få mulighet til å få den vekten jeg ønsker meg.

Jeg får ofte kommentarer da jeg sitter og snakker med noen angående vekt og da får jeg ofte høre at jeg er heldig som kan spise hva jeg vil når jeg vil uten å tenke på at jeg skal gå drastisk opp i vekt. det er da jeg føler dyp sorg da disse menneskene rundt ikke sjønner hvor tøft det er å slite med det å være for tynn.. jeg annser ikke meg som heldig eller som noe andre burde misunne.

resultatet av å leve med så lav vekt i så mange år har jeg hørt alt av kommentarer man kan tenke seg. men hver dag jeg veier meg og jeg har gått en kg tilbake så er det som en å få en kniv i magen. men jeg ler det bort og later som omm alt er bra  og fleiper videre. i steden for og vise hvor stor smerte dette egentlig er og hvor mye dette egentlig påvirker meg..

 

men nå er jeg endelig i gang og har nå gått opp 5-6kg på uker etter jeg startet med testogel og håper det vil fortsette slik. føler selvbilde og selvtillit stiger sakte men sikkert for hver dag som går. jeg føler jeg har fått en mulighet tll å få bli den jeg alltid har ønsket meg. 

 

Jeg er utrolig heldig som har en forlovede som er støttende og hjelper hele veien og dette elsker jeg hun enda høyere for.  vi har nå vært sammen i over 2år og hun har sett hvordan vekten min varierer fra dag til dag. og endelig er vekten min begynt å øke men er og mer stabil i tillegg. hadde jeg ikke hatt ei som henne her som er med å gi meg støtte og motivasjon så vet jeg ikke helt hvordan ting hadde vært.

 

Så jeg jeg skylder min kjære forlovede en helt utrolig takk for alt og at jeg aldri noen sinne har elsket hun høyere enn det jeg gjør nå.

 

 

 

 

 

 

Dette er da min Elskede ewa og er det noen som vet om dette med vekt og hva det kan gjøre med noen så vet hun det. Elsker deg jenta mi. du er det mest dyrbare jeg har og du betyr alt for meg. takker for all den støtte og tolmodighet du har hatt med meg og jeg kan love en ting og det er at det vil lønne seg til slutt.. ELSKER DEG <3

 

 

 

 

 

Testogel er ett resptebelagt middel jeg har fått for å hjelpe meg til å gå fortere opp i vekt.

testogel består av en gele man smører på overkropp.Dette er det utstyret jeg bruker hjemme til min trening og det funker mer enn nok.

da strikken med håndtak kan utføre helt utrolig mange øvelser for hele kroppen

.

Dette er kretain i brusepulver format som jeg blander med saft eller annen drikkeomega er jo alltid sunt uansett

dette tar jeg mellom måltider da dette er designet for vektøkning. er mange som trener aktivt som bruker slike produkter. 

jeg bruker det kun i forbindelse med å gå opp i vekt da.

dette er nesten det samme som er i boksen ovenfor men skal være mer konsentrert protein.

dette er kreatin i pulverform som jeg bruker i forbindelse med vektøkning og trening da kreatin er kjent for og gi en ekstra boost på treningsfronten.

 


Dato: 27.01.2013  Kl: 14:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

God morgen og takk til all som har væt innom...

 

 

 

 

Da er det bare å ønska alle der ute en god søndags morgen... er ændelig blitt litt mildere ute og gradestokken ser bedre ut..

huff har vært noen fryktelig kalde uker nå og føler vel nå at nok er nok. er helt greit at det er kaldt ute men ikke så kaldt at det gjør vont å være ute nesten hehe.

ellers har no vinteren så langt egentlig vært grei sett bort ffra den ekstreme kulda som har vært landet rundt.

 

det som var så gledelig og se var at når jeg sjekket hvor mange lesere som hadde vært innom bloggen min i går og i dag fikk sjokk.

jeg har ikke blogga på over 6mnd kansje og dere er noen faste som titter innom for å sjekke alikavel.

tusen takk til alle som er innom bloggen min og en klem til alle

ha en fortsatt fin dag og vent flere imlegg utover dagen. da fortsetter jeg med tema som starta på i går..veien opp i vekt..

 


Dato: 27.01.2013  Kl: 12:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Følelsen av å ikke være seg seg selv når man står på vekta og ser i speilet

VEKT OVERSIKT 2013


Trener håndmanualer opp til 2-5 ganger i uka tar sit ups og push ups i tilleg til øvelser med treningsstrikk med håntak så man kan bein og alle mulige overkropp øvelser. 

Kost tilskudd.
Kreatin
Gainer 
Omega 3 
Testo boster ( kjøpt på helsekost i Sverige )
Og diverse protein sjokolader når jeg føler for det.

Vekt kveld 12.12.12

vekt 45,00kg

27,3 rundt biseps høyre
75,5 midje
85,5 bryst
23, underarm
32,2 halsen

Vekt 26.01.13 

1måned etter testogel start 2mg hver morgen og smører overkropp.
Fysisk effekt er økt matlyst og veske inntak. Økt selvbilde og selvfølelse og økt motivasjon til å trene og bruke tid på dette

Mat inntaket varierer fra dag til dag men prøver å få i meg 3 måltid eller fler men det er veldig avhengig av hvordan dagen er og hva som skjer. Satser på litt fetere og protein rik mat og bruken av protein chaker brukes som mellom måltid ofte men ikke hver eneste dag. 

Men har skjedd en både fysisk og psykisk endring etter oppstart på testogel gel da jeg er en blidere og mer selvtilfreds person med
Mer optimisme og kan se målet og drømmen om å veie over 65kg til slutt da dette er det ultimate målet mittmen etter 6 uker ca har det allerede skjedd masse selv om jeg føler at jeg har stagnert litt vekt messing men dette vet jeg vil gå seg til så lenge jeg ikke gir opp og fortsetter som jeg gjør og følger opplegget mitt... Men ska ta opp med lege ang samtale el time med ærneærings fysiolog slik at jeg kan få enda bedre tips til å gå enda fortere opp i vekt.

Vekt ved start av testogel var 45kg

vekt nå 51,00

29 rundt biseps høyre
77 Midje
93 bryst
24 underarm
33 hals

Dato: 26.01.2013  Kl: 23:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Undervektig og veien opp i vekt....

Da er det gått noen mnd sia sist jeg blogget men skal nå komme igang igjen..

I går var jeg og fikk meg tattoos og betalte kunn 500kr timen og satt i 2 timer.. Den på skuldra hadde jeg i utgangspunktet begynt på i 2001 men blei gjort I en kjeller av bekjent som ikke gjorde seg ferdig.. Men skal si det var en utrolig god følelse å få denne gjort ferdig og med tanke på at jeg nå har 12 tattoos og dette var den første jeg tok men aldri fikk gjort ferdig.

Noen der ute som har en slik tattoo som aldri blei ferdig og bare utsatt siden det var mye artigere å ta helt nye enn å fikse en man allerede hadde selv om den var uferdig?

Ellers er jeg ferdig og tatt eksamen som barne og Ungdomsarbeider. Dette fullførte jeg i sommer. Er og i samme parforhold med verdens vakreste og herligste jente som gjør meg lykkelig uansett.

Har startet vekt oppgang program og dere kan følge min vei opp i vekt da jeg har veid 45kg - 50kg hele livet så tok jeg dette opp med lege og har nå starta på medesiner for ca en og en halv mnd sia. Har gått opp ca 6kg allerede..

Har også begynt å trene ofte i tillegg så prøver hardt og endre litt på livsstilen min.

Som regel sliter de fleste med overvekt men det å være undervektig er og et like alvorlig problem når det handler om selvbilde og selvtillit. Og ikke minst helse.

Har noen tips eller erfaring med dette setter stor pris på tilbake meldinger om dette som tema.

Ønsker alle en flott kveld og fortsatt god helg...........


Dato: 26.01.2013  Kl: 22:00  Kategori: Bilder Kommentarer: 4
hits