Natta alle sammen og ha en flott natt ;) takker for en fin dag også ;)

Da vil jeg ønske alle en god natt, har vært en grei dag på jobb og hjemme da.. med tanke på at jeg faktisk forsov meg kraftig i dag da. men gikk greit og endt bra da, gleder meg til litt ut i uka da..  ellers har det vært en litt laaang dag også med tanke på at jeg var ganske så trøtt i dag da.. grunnet atter en sen natt på nett <3 men dere får alle ha en god natt og sove godt da... håper på en flott dag i morgen da..

 

nattakos til dem som vil ha da..

 

Natta <3


Dato: 28.02.2011  Kl: 21:45  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da er helga over og kvelden nær. en flott og unik helg da. ;)))

Da håper jeg alle har en flott helg og kosa seg masse da. for det har nemlig jeg da. så i morra er det tilbake på jobb og værdagen er i gang igjen da. har noen møter på hamar på onsdag og skal på budor på fredag og stå brett da. det er jo noe som jeg virkelig ser frem til da. ser ikke ut som om det blir og få flere turer i fjellet på brett så er stor sjanse for at dette er sessongens siste tur. ja sånn er det. kjenner jeg uansett gleder jeg så sinnsykt til sommeren da. jeg er en som er utrolig glad i sommer da. jeg elsker og henge ute om sommeren da, eller bare gå for og gå. sitte på stranda hele dager og ta kameraet med meg og bare ta masse bilder, jeg digger og sitte på en kafe ute og se på mennesker stresse forbi. jeg liker og stoppe opp innimellom og bare eksistere. det som og er så flott med sommeren er friheten til og finne på ting ute da. huff nå syntes jeg virkeligt at snøen burde forsvinne og at den lyse varme tia kan komme.

Jeg har en tendens til og tenke litt masse og ikke stoppe opp og føle. og være den som alltid tenker igjennom alt hele tia er ikke alltid like greit da. avogtil er det lov og la følelsene styre litt. noe jeg definnetivt er blitt flimkere på da. men det og alltid gjøre noe som man opplever til en fantasi eller drøm er ikke alltid like nødvendigt. jeg har og lært og nyte enkelte opplevelser som en oppøevelse og ett øyblikk som bare var der og ikke gjøre mer ut av det enn det. men man har ofte de tinga som skjer som man bruker fantasien til og bygge på videre som igjen skaper drømmer. men er jo ikke alltid like lett og leve opp til sine egne drømmer til tider. men noen kan man klare og da er jo viktigt og vite hvilke drømmer man skal velge og satse på. og en av mine store drømmer er jo drømmen om ett liv, et liv der jeg har de ting jeg alltid har ønska meg da. skal ikke gå så mye i detaljer på dette nå men jeg tenker mye på dette da.

jeg sitter her atter en gang etter nesten enda en mnd er over og ting blir jo bare bedre og bedre da. 2011 er nok det året som kommer til og bety  alt for meg og min fremtid videre. det er de valga jeg tar i løpet av dette året som vil være med og påvirke resten av min tid fremover og de neste år. men jeg har en god følelse og en stor tro på at dette er året der jeg finner mye lykke i forhold til at jeg har endra på masse og lever ett helt annet liv enn det som jeg har fjort i tidligere år da. og det at jeg har fått ambisjoner om ett bedre liv og det at jeg faktisk tø legge planer for fremtiden som er realistisk og få gjennomført da.  det er nok det første året etter jeg blei rusfri der jeg føler meg trygg nok på meg selv til og tørre og gjøre mye som er nytt og spenende. ikke minst skummelt og farligt da. men det og kunne tillate seg selv et liv der man faktisk har lykke og drømmer er jo noe som egentligt er fantastisk da. er noe jeg alldri hadde turd og tenka på en gang før da.

det øg føle seg trygg er en fantastisk følelse da. jeg har vært utrygg store deler av livet mitt og det har medført i at man ikke unner seg en drøm eller ett håp om en bedre fremtid og ett bedre liv. det tok meg lang tid og skjønne hvordan jeg faktisk kunne oppnå alt dette da. men det krever masse. men jeg angrer ikke på noen av dem valga jeg har tatt så langt i firhold til det livet jeg har valgt og leve nå etter jeg valgte vekk rusen da. hadde jeg visst alt dett for 10-15 år sia så hadde jeg alldri ruset meg utgangspunktet heller. men når man har vokst opp med rus på alle kanter så er det ikke alltid like lett og se slike ting heller og sjønne hva man egentlig skal gjøre. men jeg er no en av de få heldige som fremdeles klarte og snu mens jeg fremdeles hadde ett liv igjen og leve. og det livet skal leves da. gjett om det skal leves. og til alle dere som ikke enda har finnet en vei ut av rusen eller ikke ser en grunn til og slutte... tro meg det er værdt det. det er værdt alt slite og all dritten du må gjennomgå for og få det til. det er livet det er snakk om og det er mange jeg kan takke for jeg fremdels har mitt og leve. og jeg gleder meg til vær eneste dag, jeg gleder meg til vær uke og mnd. jeg gleder meg til og utrette og oppleve ting som jeg alldri hadde tenkt var værdt det før. jeg gleder meg over at jeg nå kan se folk i øya uten en følelse av skam,skyld og sinne. jeg har endelig nå fått ett liv som har en helt annen kvalitet og verdi. og det er mitt liv. mitt liv til og oppleve,føle,ønske og drømme.

Men uansett så ser det ut til at ting kommer til og bli bra. og det og ha det bra er jo en bragd i seg selv da. og jeg har det bra da. jeg har det bra med meg selv,jeg har det bra med dem som er rundt meg,jeg har det bra med veien livet mitt går,jeg har det bra med mine ønsker og drømmer og jeg har det bra med de valgene jeg tar vær dag.

Ønsker alle en flott start på uka og at dere alle bruker de muligheter og sjanser man har til og utvikle seg til og bli bedre og gjøre noe som er bra for seg selv og sine nermeste.

 

klemmer.. ;)

Og go låta på veien da.. <3<3<3


Dato: 27.02.2011  Kl: 21:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

God morgen alle sammen. ønsker alle en flott søndag da. ;)

Da vil jeg ønske alle en flott søndags morgen da. jeg har sovet utroligt godt etter en fantastisk dag i går. jeg hadde en av de mest flott dager og kosa meg utroligt masse da. blei en dag med taco,filmkos og prat. jeg vil nok sent glemme denne helga ja. blei litt sent i går da så nå har det vært godt og sove lenge i dag da. ellers har jeg ingen planer for dagen annet enn og sitte her hjemme og slappe av og ta det med ro. er slik at jeg har hatt en kjempe flott uke og koser meg usedvanligt mye for tia.

Lenge sia jeg kan huske at ting har vært så bra som de er for tia da. jaja jeg får se hva fremtiden vil bringe da. jeg stresser ikke så mye at det gjør noe heller da. men nå nærmer det seg samværs tider og jeg gleder meg helt utroligt masse da. skal bli så utroligt godt og se hu igjen at jeg ikke har ord for det da. savner henne vær dag og ønsker hele tia at hu var hos meg . men sånn er det da.

Uka som kommer har jeg ikke så store planer annet enn at jeg skal på møte på onsdag og på budor og stå på brett da. utenom dette er det jobb og  slik da. men håper det vil bli en like flott uke som den som har gått da. men da gjenstår det bare og se å vente. men nå er det tid for frokost her hos meg da. dere får alle ha en flott dag og kose dere da.

klemmer fra meg da. <3<3<3

God morgen vennen <3<3<3


Dato: 27.02.2011  Kl: 11:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen da.. ;) troa på en flott dag i dag ja... ;))

 

Da er det lørdags morgen og jeg har akkurat dusja og kledd meg.. så nå er det mat og så skal det ryddes litt før dagen starter. så nå er det bare og sett på litt musikk og kose seg da. ellers så er det bare fint om dagen da. uka som har gått har egentlig vært en av dem bedre da. jeg koser meg masse og smiler mer da. er nok noen grunner til dette men jeg tenker at det er helt greit jeg da. ;)  men slik er det da. ting går no bra i forhold til jobb og slik da. trives bare mer og mer der jeg da. men kjenner jeg gleder meg til og studere litt og da. har hatt lyst til det de siste 10 åra da. så har tatt litt tid og få sulla meg til å gjøre noe med det da. men uansett så gleder jeg meg masse da. og få en slik mulighet som ligger foran meg nå er ikke så ofte kommer heller da. og når det først er en mulighet til og få gjort slike ting gjelder det bare og benytte seg av dem.

Så når jeg begynner og studere barne og ungdoms arbeider så er det en drøm jeg har venta på og få til lenge. men jeg går en fryktelig inntresang tid i møte og gleder meg masse . da vil jeg bare ønske dere alle en flott helg og en fantastisk dag da. for det skal jeg ha da.

klemmer og kos til alle som måtte ønske det da.. ;)))

Og en sang som jeg sender ved ut i dagen da. klemz <3<3<3


Dato: 26.02.2011  Kl: 11:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da var helga kommet og dagen var over,,, Heeeelg... weee sweet ass. ;)

Da var jeg hjemme etter en knall fin dag på jobben da. har vært med på og kjøre kanefart og og hengt etter hest og bil på miniski da. har vært knall morro som bare det ass. kosa oss i fler timer med dette da. og så grilla vi hamburgere da..men det har vært en av de bedre fredager på jobben på lenge da. hehe... men det viktigste var at jeg har kosa meg masse i dag og fikk oppleve noe jeg ikke har gjort før da.ellers vil jeg ønske alle en flott dag og en fantastisk helg da.. det skal no jeg ha.. ...

 

Vil takke S,K Nordsveen for og stille opp med alt vi trengte da. sjekk ut sia hans på www.sknordsveen.com for og se hva han driver med da..

Goood helg alle sammen. !!!


Dato: 25.02.2011  Kl: 16:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

70 kmt p mini ski... ;) en tur ut i dag med kolegaer og jobben ;) se video da. ;)

video:70 kmt p mini ski 3


Da var jeg ute med jobben og sto på mini ski da. hang etter bil i dag da.. helt døds morro ass. ;)

 

 


Dato: 25.02.2011  Kl: 15:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Vamp- Våken drøm... en veldig spesiel låt for meg ;)))

dette er en låt som jeg har en stor greie for og det gjør noe med meg og høre denne vær gang da. det er kanseen litt sær låt men alikavel helt fantastisk da. håper det er fler som kan finne gleden av og lytte til denne låten da.

 

klemmer.. <3<3<3


Dato: 25.02.2011  Kl: 08:27  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Et bilde tatt nå før jeg drar på jobb da. ;) ha en flott dag alle sammen.. ;)))

 

Ett lite bilde før jeg drar på jobb da. føler meg i en kjempe god form og et flott humør til og være så tidligt på morgenen. det er nok masse som kan ha noe med dette og gjøre men alikavel ikke da.. weee hehe så kos da. jeg håper virkelig at alle sammen får en så flott dag som muligt og at dere alle koser dere masse da.  nå skal jeg på jobb og og spre litt morgen glede tenker jeg haha da blir det mange fornøyde kolegaer tihi <3

uansett så skal no jeg gjøre så godt jeg kan får og få en så fin dag som muligt da.

klem og kos da <3


Detta er go låta da.. weee klemz ass <3<3<3 T care  ;))))


Dato: 25.02.2011  Kl: 07:45  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

God morgen alle sammen. og en ny vinter dag... Helg weee!!!! ;)

 

Da vil jeg ønske alle en god morgen da.

Jeg sovna på ett blunk i går uten at det faktisk var meninga da. men våkna no av meg selv 20 min før vekkerklokka starta og ringe da. er litt digg og våkne av seg selv uten av at man må strasse seg opp og har det travelt med og komme seg av gårde. jeg har nå litt tid til og slappe av og våkne skikeligt før jeg skal reise på jobb og slik da. håper det ikke blir en så stressende dag på jobben da. men virker som om det blir en flott og rolig strat på helga da.har troa på at det kan bli en fin helg da.. ønsker alle en flott start på helga og en kjempe flott dag da,,

 

Masse klemmer da <3

 

Da var det dagens låt til og starte en flott dag og helga med da.. klemz <3<3<3


Dato: 25.02.2011  Kl: 07:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Natta alle sammen.. har no vært en fin kveld da... ;)))

Da vil jeg ønske alle en god natt og en flott start på morgen dagen. i morgen skal jeg ut og henge etter hest på brett og sånt da.. kan bli innresant det ja.. :P ellers er det ikke andre planer enn og rydde og vaske kåken til helga da. gleder meg jeg da. ellers har jeg hatt en rolig og stille kveld da. men kjenner det skal bli enormt digg og sove litt nå ja så jeg drar ikke dett lengre ut enn nødvendig da..

så takker alle for en fin kveld og så må dere sove godt og drømme søtt da

klem og kos.. ;)

 

Natta <3<3 <3


Dato: 25.02.2011  Kl: 00:09  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

En laaaang dag på jobb og Smart kurset da.. ;D

Da jeg våkna i dag etter 2 timer med søvn så følte jeg meg ikke helt topp i formen da. men gikk no på jobb og lata som om dette sku gå bra da :P hehe.. det endte jo med at vær gang jeg satt meg ned sovna jeg nesten da. og kaffekoppene gikk fort unna i dag ja. hadde økonomi smart kurs på jobben i dag da.. virka helt greit men var ganske kjedeligt og da.. ellers så har no dagen egentlig vært helt grei da. selv om jeg har vært trøtt så har det gått overasskende bra. men er no min egen feil som blir sittende og prate til langt ut på natt da. men avogtil så går tiden så fort at man legger ikke merke til den og plutselig så var natta der og venta. men er slikt som skjer da. gleder meg nå til helga kjenner jeg ass. skal bli godt og ha en koselig og stille helg da. men har no tro på at helga kan bli en flott helg da og jeg gleder meg til dette.. ellers så skal jeg prøve og finne senga i litt mer normal tid i dag da. selv om det ikke er like enkelt nå man snakker med enkelt på nett og sånt da. :P men det får no tiden vise hvor lenge det er konfortabelt og sitte i dag. og siden jeg sliter allerde nå med og holde meg våken så tviler jo litt på att det vil bli så fryktelig sent da.

hadde ikke så store planer for helga annet ett håp om besøk da. er jo koseligt og slippe å sitte alene så mye i helgene da. men ser ut til og bli en helg der jeg kommer til og slappe av og nyte god mat og kos. vil ønske alle en flott kveld videre og at dere alle koser dere masse da.

Klem og kos til den som vil ha dette da.. <3<3<3

En liten sang på kvelden som bare er så flott da<3 weeee<3


Dato: 24.02.2011  Kl: 19:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

God morgen alle sammen da.. ;) weeeee <3

 

God morgen alle sammen da.. jeg håper dere alle får en flott dag da. ønsker alle lykke til og bruk dagen for alt den er verdt da.. ;) ellers så var det en flott dag i går og jeg hadde fint da. var mcdonalds med en spesiell venn og spiste og det syntes jeg var skikkeligt flott da. eller sa så vi hos meg til sent i går og prata og prata da. så er nok litt trøtt i dag men skal nok gå fint da.. tihi.. :P jeg har nok ingen store planer for dagen annet enn jobb og hjem da. så blir nok bare det som skjer i dag da.. ;) da ønsker jeg alle en flott dag da..

 

klemmer og kos da.   <3<3<3

 

Liten låt på veien i dag da.. klemz vennen.. <3


Dato: 24.02.2011  Kl: 07:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God morgen alle sammen.. ;D Tur til Hamar ja.. ;)

God morgen alle sammen da er det tia for en tur til hamar og møter der. ønsker no alle en flott dag da.. håper virkelig at jeg får noe flott ut av dagen da. selv om jeg egentlig er ganske så sikkerpå at jeg kan nok glede meg en del da. og det gjør jeg vel forsovet også da..

Klemmer og kos alle sammen <3<3<3

Og en liten låt på veien er jo bra da.. ;))) tihi vennen <3<3<3


Dato: 23.02.2011  Kl: 09:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Tanker om fremtiden,fortiden og rusen...!!!!

Jeg har mange tanker rundt fremtiden og fortiden min da. det er mye i fremtiden som kam bli hindra av den fortiden jeg har og dette er jo og en del ting som jeg tenker på da. jeg har jo en lang fortid og det er lett for andre mennesker og bruke dette mot en spesielt i jobb situasjoner og lingnede da. jeg har allerede møtt på en god del av dem da jeg fant meg bolig da.  er kjipt at det skal være så mye fordommer der ute og så liten tro på at mennesker kan forandre seg da. jeg hører hele tiden ting rundt dette da. men det som er så trist til tider er jo at noen som ikke tenker lengre enn enn fortiden til en og glemmer helt og se på hva man kan gjøre fremover da. er mange misfordtåtte resurser der ute og det er viktigt og bruke ressursen sine for alt det er værdt da. men jeg har og møtt noen få der ute som ikke er fordomsfull i forhold til min fortid da og det er en av tinga som gjør meg glad og gir meg styrke til og stå løpet ut da. min datter er og en stor motivasjon for meg da..men jeg må si at de få mennenskene som jeg hat møtt på uten fordommer til meg er de flotteste personene og er igjen noen som også skiller seg ut der også da. men det er enn helt annen sak igjen da. når man har drevet på med så mye tull over en så lang periode som jeg har så blir jo det en del av deg og vil ta lang tid og riste av deg tankemønster og adferd og slike ting da. er enkelte ting jeg tilogmed sliter med den dag i dag da. men jeg er noe endelig kommet meg dit i livet som jeg en gang for lenge sia drømte om da. og nå er det nye drømmer og tanker som skal vise veien videre da. jeg er kansje en opptimist da. jeg mener no at alt ordner seg til slutt hvis det er det du går inn for da. dette gjelder og drømmer og tanker. men det som jeg kansje tenker litt mye på er jo kjærligheten og slikt da. jeg vet ikke helt hvorfor dette opptar så mye av min tid men det gjør no det da. og dette med rus og faren for og sprekke og slikt tenker jeg faktisk ikke så mye på lenger da. jeg mener at det ikke er noe fare for det lenger da. men man skal aldri si aldri og alltid ta forhondsregler i forhold til det da. men det som kansje og er viktigt for meg er jo og huske hvor jeg kommer fra da. er fort gjort og glemme sin egen fortid når alt går bra hele tiden over tid da. men man skal alldri glemme fortiden sin uansett hvor bra det går da. for det er trossalt fortiden som har vært med og forme meg til den jeg er i dag og som gjør at jeg tenker på den måten som jeg tenker på i dag da. jeg har nok en naiv måte og tenke på men jeg mener alle fortjener en sjanse og fler i livet da, så lenga man lærer av det man gjør som er gale da, man kan bruke negative hendelser til en posetiv utvikling da. er litt på den måten jeg har bygd opp den jeg er som nykter da. jeg bruker alle mine opplevelser fra barndom og ungdoms livet og det voksen livet jeg har levd til og gjøre fremtiden min så bra så muligt for meg selv og dem rundt meg. er mitt siste ønske i værden og ende tilbake der jeg var og er flink og minne meg selv på hvor jævligt det egentlig var og være der da. men så langt på veien mot noe bedre har jeg fått en god del flotte opplevelser og jeg har møtt mange inntresange mennesker på denne veien mot noe nytt og bedre da.noen av dem mer spesielle enn andre da. men er takknemlig for alle nye venner jeg får meg underveis da. og spesielt den siste tia har det nok sjedd en god del fantastiske greier som jeg kansje ike helt kan sette ord på men jeg er no utrolig takknemlig alikavel da. så nå gjenstår det bare og se hva som skjer videre og om det kommer til og bli noen store forandringer i livet mitt da. er mye jeg ønsker meg ut av livet og da. men hvor realistisk alt er det får no tiden vise da. men noen av det jeg ønsker for meg selv er jo en stabil jobb situasjon og bo situasjon da. men jeg vil og ha noen og dele tia med og da, det er noe jeg tenker en del på om dagen og da. jeg er fryktelig glad i stabile og trygge situasjoner og jeg liker og være forberdt på hva som kan skje og ikke da. men det jeg er ute etter er jo langsiktige greier da. og det gjør jo ofte situasjonen kansje litt mer komplisert for mange da. men sånn er det da. jeg stresser jo heller ikke med noe og jeg gjør det som faller meg naturligt og gjøre da.

og er og noen som har lurt på hvorfor jeg deler så mye som jeg gjør i bloggen og hvorfor jeg sier så mye som jeg gjør da. jeg syntes og skrive sånne ting som jeg skriver om er viktigt for meg selv og måten jeg rydder opp i følelser og tanker på da. ettervært som jeg skriver så er det som om jeg får sortert alt og plassert de tanker og følelser der dem hører hjemme da. det gjør ting lettere for meg da. og det er jo en grunn til at jeg skriver også mye utenom bloggen min også da.

jeg skammer meg heller ikke over fortiden  min da. vi har alle en fortid og noen er andeledes da, men min fortid er min fortid og det handler noe om og akseptere sin egen fortid for og så kunne gå videre i livet med andre ting da. er mange mennesker som henger fast i sin egen fortid og jeg ønsker ikke at det skal skje med meg da. så derfor sier jeg ting som dem er og satser på at folk kan respektere det jeg har valgt og gjøre nå da. det at jeg tok valget om og slutte og bli en del av samfunnet igjen på en posetiv måte da. og en av mine største drømmer er og å kunne bruke min egen fortid til en fremtidig jobbsituasjon der jeg kan hjelpe andre som kansje er på vei til og gjøre dem samme feila som jeg en gang gjorde da. det handler jo om og ta valg i livet og om gjøre det rette da. jeg ønsker og bruke mine egne opplevelser til og hjelpe andre og bidra med noe posetivt for dem som kansje kunne trenge det da. det er viktigt for mange og vite at man ikke er alltid alene om ting og at vonde ting kan sje med alle. men er viktigt for meg og kunne snakke relativt åpent om barndommen i 6 fosterhjem og 8 innstuttisjoner og tia under barnværn og rusomsorgen da. og når jeg har det så bra med meg selv og min egen situasjon så beviser det jo bare at man kan bruke en negativ og tung fortid til noe bra også da. ..

 

Klemmer <3<3<3

 

En låt om ting som vekker opp mine tanker om hvor jeg har vært og hvor jeg er på vei.. lytt til denne og tenk.


Dato: 22.02.2011  Kl: 18:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Til en helt spesiell der ute ;D

 

En liten låt til en der ute som betyr masse for meg da.. ;)


Dato: 22.02.2011  Kl: 16:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En av mine faste lesere. takker for kommentarer og for at du er opptatt av det jeg skriver i bloggen min. ;)))

Da vil jeg takke en av mine faste lesere da.

Dette er bloggen til ei som har komentert og lest kansje alle innlegga jeg har skrevet siden jeg begynte og blogge da. og for og vise at dette stter jeg pris på så skriver jeg ett innlegg til henne da.

Takk for at du har komentert og lest bloggen min så mye som du har gjort da. og takk for alle de flotte komentarene du har kommet med gjennom tia også. jeg setter utroligt stor pris på dette og du har gitt masse flotte tilbakemeldinger. du har og blitt en god venn underveis og det er også noe som jeg setter stor pris på da. håper på og fortsette og få komentarer fra deg og ønsker deg ll lykke til med din egen blogg som er kjempe flott og bra da.

Tusen takk ;)

klemmer fra meg da.. ;)

http://lenaime.blogg.no/

Anbefaler alle og ta en tur innom og sjekke ut bloggen da.. ;)

 


Dato: 22.02.2011  Kl: 16:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hjemme igjen fra jobb og sofaen venter etter en tankefull dag..!!

 

Da var jeg kommet hjem etter en dag med masse tanker og jobbing da. som dere så i mitt forige innlegg. orker ikke si så mye mer om dette nå da. men har nå vært en grei dag på jobben fått gjort litt småting da. ellers så er ting greie da. er mye og tenke på om dagen men det er sånt som går seg til ettervært da. får bare håpe tia fremover blir lettere og mer konkret og forholde seg til da. men det er ting som jeg får ta ettervært da.  ellers så går no ting bra da. så sitter jeg hjemme og slapper av og prøver og få siste tidens hendelesr til og synke inn og sånt da, men ser no ut til at ting kommer til ordne seg da. men tiden vil vise hva som skjer uansett da. så får bare bruke tia som kommer til noe fornuftig da.  ellers så er det ganske så bra og være meg om dagen da. jeg koser meg masse og det er ting i værdagen som er særdeles bra og da nyter jeg ting helt og fult da. men vi får se hva kvelden bringer og hva morgendagen byr på da. har en del ting som jeg skal gjøre i morgen som er litt viktigt da. jeg skal på 2 møter i hamar og jeg skal nok bli i hamar en liten stund etter møtene og da. så får se hvordan morgendagen blir da. men uansett så tror jeg faktisk at det kan bli en flott dag med tanke på de ting jeg skal den dagen da.. men vi får se da. men nå skal jeg spise middag og slappe av da. høre på litt musikk og la tankene surre litt i hue da.. ;) Ønsker alle der ute en flott ettermiddag og håper dagen deres har vært knall fin da.. klemmer og kos til alle sammen.

 

klemmer <3<3<3

Legger ved en video til en helt spesiell der ute da<3<3<3


Dato: 22.02.2011  Kl: 16:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

På jobben og slekker litt..!!! håper alle har en fin dag da..Snart samvær, mye savn. !!!

Da er jeg kommet meg på jobb og sitter nå og jobber med og få tillsent vitmål fra forsjellige skoler og slik da.. ja er no greit det da. ellers så sitter eg no her og savner noen enkelte personer som betyr masse for meg. jeg savner og min kjære søster Annhelen og resten av familjen da. nå er det heller ikke lenge til nytt samvær med pia og jeg gleder meg utroligt masse til dette. er nå litt over en mnd sia sit jeg traff min datter og da blei dette bilde her tatt da. jeg gleder meg bare noe helt utroligt masse og jeg sku ønske jeg hadde mer samvær enn det jeg har hatt frem til nå da. er det jeg kommer til og jobbe hardt fremover for og få til også da. jeg bare håper at jeg får barnævernet med meg dette da. men jeg får vel egentlig bare fortsette og jobbe med det som er viktigt for meg da. som og jobbe med min egen fremtid og min fremtid sammen med Pia da. jeg tenker at det er viktigt og holde fokus på det som er viktigt for meg da. men er mye og finne ut av om dagen og det er enormt mye tanker rundt masse da. men føler at jeg er på ett sted og dit jeg er på vei er nok den veien jeg vil gå da.  men har fått noen aha opplevelser i det siste men det er og ting som har bragt mye glede i værdagen min den siste uka spesielt kansje.  men vi får se hva fremtiden bringer og håpe på at de valg som kansje ikke er like enkle svarer seg selv ettervært da. men kommer til og jobbe mot ett utgangspunkt som handler om meg og min fremtid med Pia og evnt andre som ønsker og være med meg på veien videre da. men som sagt så er dette foreløbig drømmer om en fremtid som ikke helt er der enda og det kan være viktigt og holde seg i virkiligheten frem til dem andre tinga skjer da. selv om jeg kansje er litt skeptisk om dagen så påvirker det ikk gleden som jeg i meg for tiden og det er jo viktigt for meg da. jeg  har mange drømmer og ønsker forfremtiden og mange ønsker og drømmer er allerede oppfylt da. drømmen om og bli og forbli rusfri er oppfylt bla annet og jeg har en stabil atmosfære rundt meg. selv om jeg har vært rusfri i noen år nå så er det alikavel ofte jeg setter meg ned og tenker over hvor jeg kommer fra og hvor hardt det egentlig var og komme meg dit jeg er nå da. for år jeg gjør det så minner jeg meg selv på at alt er muligt hvis man finner fokus og motivasjon til og gjøre det som man virkelig drømmer om da. jeg er en persom som bærer mye følelser utenpå meg dette er noe som kansje gjør meg veldig sårbar til tider meg og noe som gjør at jeg har selv innisikt nok til og vite hvem jeg er og hva jeg står for. men er ikke alltid like lett og være naiv og dumsnill til tider heller. er mange menesker der ute som utnytter og bruker andre mennesker på en måte som bare tjener dem og det er ting som jeg ikke liker da. men er noen få mennesker der ute som er kunn opptatt av og være den som vil andre godt da. jeg faller nok kansje i den kategorien da. jeg ønsker ikke og dømme andre eller være den som tror og ikke vet da. jeg mener alle fortjener en sjanse da. en sjanse til og lære noen og kjenne eller genrelt sett en sjanse da. og jeg gir sjanser til alle som ønsker det da. men brenner meg også ofte på dette grunnet jeg har noen dårlige egenskaper som gjør at jeg blir kansje litt mer naiv enn det kansje burde, jeg er også den som lett blir glad i andre mennesker og det er nok kansje heller ikke noe som har tjent meg så godt alltid heller. og det at jeg kan være fryktelig konfliktsky er og en hindrin for meg til tider da. jeg er flink til og unngå situasjoner som jeg burde ta tak for min egen del og andres. men dette er nok noe jeg får jobbe med i femtiden tror jeg. men føler nå at jeg rabler masse her nå og kansje sier mer en det jeg burde.. jaja det får no så være. jeg tvinger ingen til og lese og til dere som gjør det setter jeg en stor pris på komentar da.

 

Jeg vil ønske alle en flott dag da<3

klemmer og kos <3


Dato: 22.02.2011  Kl: 10:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

god morgen alle sammen.. ;)

Da vil jeg ønske alle en god morgen da. jeg håper alle får en flott dag og koser seg masse da. selv skal jeg på jobb og ha en rolig dag inne på jobben i dag og jobbe litt med papir mølla da. ellers så er det mye som skjer om dagen da  både følelses meddigt og annet da. men dette kommer jeg nok innpå ved en senere annledning da. ;) kose dere alle sammen og han flott dag da.

klemmer og kos fra meg da. <3<3<3

 

Ps: Beklager for lite innlegg om dagen dette skal blli bedre..

Og dedikerer en sang til en spesiel venn av meg<3<3<3 håper du liker da.. ;)))


Dato: 22.02.2011  Kl: 07:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hjemme fra jobb etter en kjempe bra dag da. <3 med ett møte med politiet og da!!!

Ja dagen min har jo vært kjempe bra da.. har hatt ett strålende humør i dag og det merka og kolegane mine i dag da. mange som lurte på om det hadde sjedd no spesielt siden jeg hadde så godt humør i dag da.. hehe. men uansett så har det vært en flott dag i dag da. det eneste som var litt kjipt var jo selfølgeligt at når jeg sku reise hjem fra jobb så stakk jeg innom en bensinstasjon for og ta ut penger til tåg turen da. og når jeg gikk de 200m det tar og gå til tåget blei jeg stoppet uventa av en politi bil og sjønte ingenting da.. men det viste seg at jeg ligna vældigt på en de leta etter da. men det føltes litt rart siden det ga meg en del flasch backs fra fortia mi da.. jaja sånn er det. de reist ned på tågstasjonen og gikk rundt der med en hund og snusa da.. var ett litt ukonfortabelt øyblikk da. . eller så tok jeg da tåget som var selfølgeligt forsinka da. og håppa av i moelven og satt meg ned for og vente på bussen da. det gikk 10 og 20 min og ingen buss. da det nermet seg 30 min så gikk bort og spurte enn sjofør fra en annen buss og da fikk jeg beskjed om at det ikke går busser i vinterferien da. Det er jo kjempe kjekt og vite at jeg må gå 4 km resten av uka etter lange arbeidsdager da. i dag møtte jeg ei anna på stasjonen som og trodde det gikk buss så vi spleisa på en taxi hjem da.  så nå er jeg kommet hjem og har spist litt da. men bortsett fra dette så har dagen vært helt topp. humøret mitt er helt knall om dagen og det takker jeg mine nærmste venner for da. gleder meg til dagene fremovoer hvis jeg skal like flott humør som jeg har nå da.. <3

Håper alle har hatt en kjempe flott dag da.. fortell gjene litt om den hvis du først er innom da.. ;)

 

klemmer til dem som vil ha da ;)

 

<3<3<3

 

PS: jeg vil og takke Susanne for at hun lagde ett flott innlegg på bloggen sin om meg i dag da.. stikk gjerne innom sia hennes og da vel;)

tusen takk vennen min glad i deg <3

http://susannerenee.blogg.no/


Dato: 21.02.2011  Kl: 18:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Da vil takke for en hyggelig helg alikavel da. ;)))

 

da var vi kommet til helgas slutt og jeg sitter igjen med en følelse av at helga har vært kjempe bra alikavel da. ;) har prata mye med gode venner på nett i helga og har fått besøk av en god venn som blei sittende en stund da. jeg er ikke så vant til at venner kommer innom på den måten bare for og slå av en prat og lignende da. men er utroligt koseligt når det skjer.  men nå skal det være en rolig kveld alene frem til jeg kvelder da. skal på jobb igjen i morra og da starter uka atter en gang på nytt da. håper dere alle har hatt en flott helg og kost dere masse da..ønsker alle en flott start på dagen i morra og en flott start på ny uke fylt med masse nye muligheter og opplevelser da. ;) Takket være helga så ser jeg enda mer posetivt på fremtiden som jeg går i møte da. ;)))) og det gjør meg utrolig glad da,, <3<3<3<3

For det har jeg da ;))))

klemmer og kos fa meg<3


Dato: 20.02.2011  Kl: 20:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Ett ønske om håp og ett håp om en lang fremtid. !!!! ;))) Hva er din drøm?

Jeg har mange ønsker og tanker rundt fremtiden da. og jeg har ett stort håp om at ting skal komme til ordne seg en dag da. men er og mange drømmer som jeg har klart og- å den største var jo rusfrihet da. og det har jeg klart nå i noen år uten store problemer. dette gjør meg nok litt mer takknemlig for livet jeg har oppnådd nå da. veien hit har vært kronglete og fryktlig lang da. men nå når jeg endelig er kommet meg det jeg er nå så var det værdt det. men er mye man må passe på og det er mye som skal på plass for og få ting til og funke dag. men er nok enda en del ting som skal fikses og ordnes før alt er på stell da. jeg har jo pia og driver og skal jobbe for og få mer samvær med henne. jeg savner henne så utroligt mye vær dag og jeg blir lei meg og glad samtidig. er gla for at jeg har en så herlig og nydelig datter men blir lei meg for at jeg ikke får sett henne vær dag og deltatt i oppveksten hennes på ett mer aktivt nivå enn det jeg gjør nå da. men vi får se hva tiden vil bringe. jeg gleder meg til og starte med studier og bli ferdig med barne og ungdom studiene da. men jeg gleder meg og mye over sånn som værdagen min er akkurat nå om dagen da. jeg koser meg masse med noen få gode venner som jeg er glad i. jeg har og en fast jobb og gå til vær dag med mange flotte kolegaer og da. trives som sagt med det jeg gjør. men man kommer til ett punkt i livet der man kjenner at det er på tide og gå videre ett nytt steg til og jeg føler at jeg er der nå om dagen da. så får bare håpe jeg kommer meg videre og i gang med alt som jeg har i vente. jeg har håpet og trua på at jeg greier dette så det tror jeg vil bli kjempe bra. jeg har noen få mennesker rundt meg som jeg alltid kan støtte meg på til en vær tid.

 

men ønsker alle sammen en god kveld og håper alle får sine drømmer til og bli virkelighet da. ;) lykket till alle sammen.!!!

klemmer og kos fra meg til alle som vil ha ;)))


Dato: 19.02.2011  Kl: 20:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Da var kvelden kommet og ett snev av ensomhet trer inn.. !!! Kommenter min så kommenterer jeg din!!! ;)))

Da var kvelden kommet og jeg sitter hjemme og føler jeg ikke har så mye og finne på da. er sånne dager som kan bli litt kjipe når man sitter og føler man ikke har så mange og ringe til da. jaja det kommer seg nok med tia da. men for øyblikket er det ikke slik  og dem få jeg har bor så frykteligt langt unna. men er no helt greit da. blir bare litt kjedeligt da.  sku ønske jeg hadde noe og finne på i kveld. er mye savn og jeg klarer ikke konsentre meg skikkeligt om det jeg skal. jeg har no prøvd og få tia til og gå i dag med å vaske hele kåken grundig da. har fårr ramma inn masse bilder og hengt dem på veggen blei litt forsjeligt bla annet natur bilder som jeg har tatt og lignende da. jeg sitter og tenker mye også da.. er mange tanker om dagen og noen er gode og andre er som de er. men alikavel så er konklusjonen at jeg har det svært bra om dagen men er alikavel en del ting som ikke er helt på plass da. men det posetive er no at jeg begynner og føle meg litt hjemme i leiligheten men gleder meg alikavel litt til og flytte vidre slik at det blir litt lettere med jobb og studier da. Gleder meg masse til neste samvær sammen med min datter som ikke er så fryktelig langt unna da.. er 1 mnd sia sist jeg så henne og det er ikke alltid like lett og gå så lenge mellom vær gang jeg ser henne da. jeg savner henne frykteligt masse og blir lei meg når jeg tenker på at hun ikke er her hos meg da. jeg har nok mange ønsker i værden men det største er jo og få være pappa på full tid da.  men man må jo gjøre det beste ut av dem tingene som og prøve og holde fokus på det som er viktigt da. men er mye i livet mitt jeg sku ønske var gjort annderledes da. men jeg kan jo ikke akkurat sitte og tenke slik da heller. det fører sjeldent noe godt med seg da. men jeg får prøve og syselsette meg ikveld med og finne på noe som jeg ikke pleier.. jeg vet ikke helt hva det er ennda men skal nok finne ut av det da. ;) men tenker mye på at edt er en som jeg har fryktelig lyst og ha besøk av som ikke ser ut til og komme med det første og det gjør meg litt trist og. men jeg får bare prøve og tenke på andre ting og bruke musikken til og løfte meg litt opp. slik at jeg kan fremdeles ende opp med og få en flott kveld da. men jeg er no fornøyd med alt som jeg har fårt gjort i dag da. ser nå at det virkeligt trengtess. men håper alle der ute koser seg noe sykt masse og har en flott lørdags kveld og koser seg. jeg vil ønske alle en fortsatt flott kveld og håper virkelig at alle sammen nyter kvelden for alt den er. ;)

 

klemmer fra meg.. ;))) <3<3<3

Legger ved en sang som jeg hører litt på nå da.. ;) Enjoy!!! ;)


Dato: 19.02.2011  Kl: 19:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Nytt bilde av meg da :P håper på en flott kveld da. ;) noen fine blogger der ute da.. legg igjen en link da vel ;) så jeg får se

Heia da er det ettermiddag og jeg har fått vaska alle gulvene og badet og kjøkken da.. jeg har og tatt oppvasken og klesvasken. så nå er det en velfortjent pause før jeg fortsetter da. siden jeg ike har så store planer for dagen tenkte jeg og gjøre litt så det blir koseligt her værtfall da. ellers skal jeg bare ta det roligt og slappe av da. lage meg noe pasta og spise og se en film el no sånt da ;) hvis det ikke kommer noen tips fra andre der ute med noen ider hva en kan finne på alene i leiliheten på en lørdag når man er blakk og ikke har noen steder og reise :P hehe... men blei no sol og kjempe flott vær i dag da. kom helt uventa når jeg var ute en tur i dag. så for meg en trist og grå dag men det endra jo på seg fort da. håper alle der ute koser seg og har noen flotte planer for kvelden da. jeg sitter fremdeles og tenker over resultatet av ansvarsgruppe møte og er jo ganske så fornøyd med hvordan ting har endt opp da. gleder meg så masse tik og begynne og studere igjen da. hadde jeg tenkt på at jeg sku ha alt jeg har i dag for 2 år sia så hadde dette livet jeg har nå bare vært en fjern drøm da. så jeg har egentligt masse og glede meg over om dagen da. håper alle der ute virkelig setter pris på de små tinga i livet og i værdagen generelt da. ;) men dere får alle kose dere i kveld og ha en flott og fantastisk lørdag da. så skal jeg gjøre det beste for og finne på noe slik att jeg ikke ender med og sitte og føle meg så ensom i kveld, for det er jo litt kjipt da. ;) ensomheten kan være ganske så tung til tider men er jo en del av livet og det å bo alene da. så lenge det ikke blir så alt for mye så går det nok bra da. men hadde vært fint og hatt noen og dele kvelden med da. ;) men er jo ikke alltid det blir slik. men er no lov og håpe da. ;) og håp er noe jeg faktisk har mye av da.. ;) så jeg får håpe i vei og tro at det vil bli en flott og innholdsrik kveld til slutt.. man vet jo alldri hva som kan skje da. før man vet ordet av det så står det en god venn på døra og vil inn og prate og kose seg. ;) men vi får se hva fremtiden vil bringe da.

 

klemmer til alle som måtte ønske det da.. ;)


Dato: 19.02.2011  Kl: 16:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

God morgen alle sammen. ;) Grå og trist dag ute da.. :(

 

Ja da var lørdagen starta og jeg må ut og gå da. er ikke så glad for at bussen oppe hos meg har slutta og gå da.. jaja sånn er det da.. da er det en 4 km gåtur som venter meg nå snart og været er skikkeligt grått og trist da. jeg er nok en av dem som kan bli litt påvirket av vær og omgivelser da. og jeg liker ikke sånne dager som dette, men skal nok gå greit da. er nok bare og ta med spilleren min og få litt god lyd på øra på veien ned.. det kan jo gjøre underverker innimellom da. hihi. ellers så blir det nok en rolig dag på meg da. skal bare på apoteket en tur og innom butikken og handle litt mat jeg da. blir ikke noe festing på meg i helga nei. skal nok sitte hjemme og bare slappe av og få sovet ut skikkeligt da. ellers blir det nok en god film ut på dagen da. kjenner at jeg gruer meg skikkeligt til og gå ut da men huff jeg får nok bare bite i det og ta beina fatt ja. ellers så håper jeg alle hadde en fin start på helga og koste seg mase i går da. jeg hadde og en rolig dag i går da. fikk besøk en kort stund i går kveld da. var kos det da. blir kansje sittende en god del alene innimellom og da er det alltid vældigt kos med besøk da.

ønsker dere alle en flott dag og håper dere alle har det bra da. klem og kos til alle mine gode venner. ;)

og en klem til den som trenger det ;))))

<3<3<3<3<3<3


Dato: 19.02.2011  Kl: 10:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Da var helga kommet og nå er det tid for avslappning og en rolig helg.. ;)))

 

Ja da er helga kommet og denne helga skal jeg ta det helt med ro. skal slappe av hjemme og bare kose meg da, ansvarsgruppe møtet i dag gikk kjempe bra og ser virkelig ut til at ting vil ordne seg for meg da.. har jobba sykt hardt dem siste åra og nå føler jeg at gevinsten er nær da.  er nok litt overvelmende til tider men jeg gleder meg til tiden fremover da. gleder meg til og starte med studiene da, det og få så mye skryt på en time er litt sånn uvandt da.. værtfall når man bare er vant til kritikk og krav da. men ting er så kjempe bra nå at jeg faktisk ikke er sikker på om jeg tror på det selv da. hehe.. nei dette har jeg jobbet for og jeg har jobbet hardt og da. har ikke vært en lett vei og gå men har endelig kommet dit hen at drømmer begynner og gå i oppfylelse og det er jo bare fantastisk da. ..

men da er det bare og starte helga og kose seg da.. skulle egntlig hatt besøk i helga av en venn fra ånalsnes da i helga men på grunn av ting og tang så blei det ikke denne helga alikavel da. men gleder meg utroligt masse da.. er en kjempe god og spesiel venn som jeg savner masse da..

ønsker da alle en flott helg oh håper dere alle koser dere masse da.

 

klemmer og kos til alle som vil ha ;) <3<3<3


Dato: 18.02.2011  Kl: 17:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Et bilde av meg på kvelden da. ;) og en god kveld til alle ;)) Nattakos!!!

Da vil jeg ønske alle en flott kveld. jeg har hatt en kjempe flott dag, men tenker jeg tar kvelden litt tidligt i kveld da. jeg føler jeg har fått gjort en god del og har kost meg masse i dag da. selv om det har vært skikkeligt drittvær da.. men sånn er det... ekke alt vi kan styre her i værden da.. ;) men nå er ikke drømmeland så langt unna og der trives jeg faktisk ganske så godt da. ja i morra er det møte med ansvarsgruppa mi og håper det kommer til og bli noe bra som kommer ut av det.. er ikke alltid det er like bra på de møtene men jeg prøver no og få noe ut av dem da. blitt masse møter denne uken og sjedd en god del da.. gleder meg nå til og slappe av i helga da. hadde vært fint og ikke vært alene hele helga da. men sånn er det bare innimellom da. skal nok få denne helga til og gå og. skal tilogmed kansje klare og kose meg litt også. gleder meg masse til vinterferien da. skal kose meg masse da ja. ellers vil jeg ønske alle en flott natt og de søteste drømmer da.

nattakos til alle sammen;)))  <3<3<3

 

 


Dato: 17.02.2011  Kl: 21:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Hjemme fra jobb etter en flott dag da.. ;))) Ser målstreken :D

Hei alle sammen da var jeg hjemme fra jobb og det har vært en flott dag da. starta dagen med en treningsøkt på ixat og så gikk jeg på ett møte som gikk kjempe bra da. så dro jeg litt tidligere fra jobb og tok tåget til moelv da.. gikk og handla litt mat. dro så på biblioteket og satt der og venta på bussen da. så dro jeg hjem og satt meg rett i sovaen og slappa av...så nå skal jeg lage middag og det blir noe pasta greier i dag da. så skal jeg vaske og rydde da... etter dette skal bare slappe av og nyte kvelden da. skal bli godt med litt fred og ro da.. ;) ellers så går det jo egentligt fantastisk bra om dagen og jeg koser meg masse med det jeg driver med da. men gleder meg skikkeligt til og begynne og studere litt igjen da. skal bli godt og få jobbe med dem tinga som jeg virkelig brenner for da. det og få jobbe med andre mennesker er noe jeg virkelig brenner for da. det og få muligheten til og bruke min fortid til noe som kan være med og hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner skikkeligt for da. men ting tar tid da. men jeg har satt meg ett mål og bestemt meg for dette da. så det er jo bare ett spørsmål om tid da.

men håper dere der ute som og jakter på deres drømmer jobber og står på for og få dem oppfylt. en drøm krever mye jobb og ståpå vilje da. men holder man fokus på det som er viktigt så kan man faktisk klare og få til det meste og da. jeg har jobba masse og hardt for og komme meg dit jeg er i dag og nå når jeg kan se målstreken er jeg skikkelig fornøyd med meg selv da.. var et tidspunkt i livet jeg trodde dette bare var en tåpelig og umulig drøm da.. men jaggu ass. jeg er nesten ved målstreken da. og jeg gleder meg skikkeligt til og komme i mål og få drive med det som jeg brenner for i livet mitt da. ;)

men ønsker alle der ute lykke til i jakten på drømmen sin og ønsker dere alle en god kveld da. håper virkelig alle sine drømmer blir til noe virkelig da.

klemmer til alle som vil ha da.. ;


Dato: 17.02.2011  Kl: 18:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

En ettermiddag til ettertanke da. ;)

 

Ja da er ettermiddagen over meg og maten er snart på vei da. ;) har vert en dag med masse tanker da. men det som er viktigt er jo det og ha noen og prate med som gjør at ting fortere blir bedre da. dagen starta litt tungt i dag men blei ganske bra når jeg kom hjem og fikk slappa av litt da. men etter en stund så blei ying ganske så greit og føler att humøret er tilbake der det skal være da.men føler og at det skjer frykteligt mye for tia som jeg ikke har helt styring over selv da. men får se hva tia sier ettervært og hvordan ting er om en stund da. er ikke vits og ta noen forhasta beslutninger nå da. ;) jeg jakter fremdeles på ett nytt sted og bo da. men det viser seg og ikke være så lett da. ;)  men jeg sjekker no finn.no vær dag og sånt da.. så dukker nok opp noe ettervært da. ellers vil jeg ønske alle en flott kveld da.

klemmer til den som vil ha da.;)

 

 


Dato: 16.02.2011  Kl: 18:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

God morgen og god dag. :P ute en tur da.. :P

Da håper jeg alle har hatt en flott natt og sovet godt da. selv så blei det litt sent da.. men sovna til slutt med ett glis og en god følelse da. eller så starta dagen med at jeg forsov meg litt da. stressa opp og da jeg kom til jakka så kilte glidelåsen seg og jeg brukte litt for mye makt. da røk hele glidlåsen på ed hardy jakka mi og jeg blei vældig lei meg da :( så nå må  jeg levere den inn slik at jeg får bytta glidelås på den da. jaja så nå sitter jeg på biblioteket i moelv og venter på time hos legen min da. ;) det er grått og trist i været og fryktelig kaldt da. men formen er alikevel grei fordi jeg har snille mennesker rundt meg så alltid kommer med noen oppmuntrende ord da. men er no greit og komme seg en tur ut uansett hvordan ting er da.. ;) men kjenner at jeg nå gleder meg til og finne sofaen og ett teppe og finne frem fjernkontrollen og bare slappe av foran tv sjermen da.;)  men håper no at dere andre der ute har hatt en fin dag så langt og mestrer utfordringer som kommer underveis da. men får avslutte der jeg med å ønske alle sammen alt godt da.

klemmer til alle fra meg, og en spesiell kos til dem som jeg er glad i da;))))


Dato: 16.02.2011  Kl: 11:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;D Natta koser til alle sammen.. ;)))

 

Da vil jeg ønske alle sammen en god natt og takk for i dag.  har vært en fin dag der jeg har fåt gjort en god del viktige ting da. så jeg er rimelig fornøyd med sånn som ting ser ut nå da. har vært en grei og hyggelig kveld og har kost meg masse da. er godt og slappe litt av da. ;) jeg har fri på jobb i morra da. men skal ut en tur og i morra da. skal en tur på apoteket og innom legekontoret da. etter dette så har jeg ikke større planer enn og fikse litt opp i kåken og rydde og vaske litt. så håper på en solfylt dag og masse fint vær da. vel sende en natta kos til alle mie venner da. er glad i dere alle da. ;)))

Da vil jeg ønske alle en flott natt og nydelig start på morgen dagen. håper dere alle får noen søte drømmer og en god natts søvn.

Nattakos til dem som vil ha da ;)))


Dato: 15.02.2011  Kl: 22:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da er ettermiddagen kommet! en vellykka og fin dag så langt da. ;)))

 

Da har jeg vært en tur i hamar og vært på møtet mitt og det gikk over all forventning da. dette er noe som jeg er ekstremt fornøyd med da. det ser ut til at ting kansje løser seg enda bedre enn det som jeg hadde tidligere trodd da. men har vært en flott dag da. blei henta hjemme og kjørt til hamar på møte og på tilbake turen stoppet vi og spiste lunsj i brummendal da. var ganske så koseligt da. så nå er jeg hjemme og tenker over dagen og fremtiden og det ser mye lysere ut og jeg har mye håp for en lykkelig fremtid da. ;) jeg har mye og glede meg til i livet og har alle muligheten til og lykkes foran meg nå da. jeg ser temeligt mye lys i enden av den opplyste tunellen jeg er i koser meg masse da. jeg føler at jeg har fått orden på så mye den siste tia at det er helt utroligt da. men gleden over det og føle at fremtiden er der for deg og at ting ser ut til og løse seg og gå din vei. er en veldig flott følelse og gjør meg temelig glad da. ;) jeg vil og takke alle mine venner som har vært der for meg hele veien og til alle dere nye venner som skal bli med meg på resten av veien. jeg er utrolig heldig som har så mange rundt meg så bryr seg om meg og er genuint inntressert i hvordan det går med meg da. jeg er utroligt glad i dere alle da. Vil takke en spesiell venn som har vært der mye den siste tia da du har gitt meg så utroligt mye. og gitt meg sykt mye støtte den siste tia og får meg til og glede meg mye mer over livet da. ;)) er deg evig takknemlig da. ;) klemmer og kos. glad i deg vennen min;)))

og til dere få andre som er litt ekstra spesielle så gleder jeg meg til en vår og sommer med dere alle.. ;)

 

klemmer og kos til alle. ;)))

 


Dato: 15.02.2011  Kl: 16:01  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

God morgen alle sammen.. ;D

Da ønsker jeg alle en god morgen og en flott dag. jeg har fri fra jobben da jeg har ett møte jeg skal på i hamar i dag da. så jeg vil bare ønske alle en flott dag og takke alle for masse flotte komentarer i går da. dagen min blir en stille dag med bare rolige hendelser. det blir og reise på møtet mitt og så tilbake hjem da. har vært litt feber de siste dagen men er i mye bedre form og føler meg ganske så klar til og sette i gang med mine vanlige sysler i værdagen da;) ellers har jeg det bra i dag og liker godt den retningen livet mitt går da. ;)  men da er det på tide og gjøre seg klar og reise på møte i hamar da. ;)

Sender en klem til alle og ett ønske om en flott dag ;)

 


Dato: 15.02.2011  Kl: 09:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;D Natta koser til alle sammen.. ;)))

Da vil jeg ønske alle en flott natt og en fin avslutning på denne valentines dagen da. ;) håper det har vært mye kjærlighet i luften og at alle har kost seg masse. jeg tilbragte dagen min hjemme jeg da.   men har nå fått tenkt mye på kjerligheten og hva den betyr for meg da... ;)))

 

Nattakos til alle der ute.

 


Dato: 14.02.2011  Kl: 23:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Vennskap,kjærlighet,sorgen og livet. !!!

Da skal jeg skrive litt om mine tanker rundt hva vennska,kjærlighet,sorg og livet betyr for meg da.

 

Det som livet betyr for meg er mye da. men skal korte litt ned til noen korte setninger. men i hovedsak betyr livet for meg at jeg lever det livet jeg selv velger og leve da. og ikke ett liv som andre eller omstendighetene tvinger meg til og leve. jeg er glad i livet og setter stor pris på det som livet har og tilby av kjærlighet,gleder små og store opplevelser og tilogmed sorger. sorgen er viktig i livet for min del det er slik jeg vet når noe ikke er som det skal og bruker sorgen til og finne nye veier til glede og kjærlighet i livet. men det som jeg elsker med livet er alle mulghetene man har til og få oppleve de små og store gleder i livet. det skal ikke mye til for og gjøre meg glad da. og vær gang jeg får kjenne på glede gjør det noe med meg. jeg har opplevd mye sorg i bardom og oppvekst med tanke på min lange barnværns historie da. og mye på grunn av dette har jeg valgt og ikke bruke fortiden min som en unskyldning til og ikke være lykkelig eller tillta meg de små og store gleder i livet. det er viktigt for meg og nyte livet og ta vare på alle de øyblikk som gir meg gleder.

Det som jeg og tenker på mye er mine venner da. jeg hadde ikke mange venner som liten siden jeg byttet skole og flytta rundt hele tiden så en bestevenn har jeg aldri harr eller en barndomsvenn. den eneste barndomsvennen jeg hadde var min bror da. men de venner jeg har per dags dato betyr utroligt mye for meg. jeg blir vældigt lett glad i andre mennesker og er flink til og vise min beste venner hvor mye dem betyr for meg. venner er viktigt har jeg funnet ut. den støtten som du får fra venner kan ikke settes en prislapp på da. en ekte venn som sier det som du trenger og høre selv om det ikke alltid kan virke så bra der og da. men jeg har fått meg noen få venner som betyr alt for meg og det er noe som gjør meg glad og lykkelig da. mye på grunn av min mangel på venner i barndom så har jeg lært og sette ekstra stor pris på dem som jeg har rundt meg nå da. ;)  jeg møter ofte nye mennesker på nett og i værdagen og jeg kan fort merke hvesm som kommer til og bli venner og hvem som blir kompiser og veninner. men er ikke alltid så lett og få seg gode venner i en voksen alder og det gjør dem jeg får meg enda mer spesiell i mine øyne da.  det er noe som jeg verdsetter utroligt mye og som gjør noe med meg til daglig. mine ekte venner er ofte mennesker som aksepterer min fortid og dømmer meg ikke ut fra det som jeg har gjort men det jeg gjør nå, de er der når jeg trenger noen og støtte meg på og de er der når jeg har gleder som jeg vil dele, enn venn for meg skal være der for deg og delta i gode og dårlige stunder da. det er ett forhold som er skapt på gjennsidig respekt for værandre og opplevelser som er delt underveis.

Kjærligheten for meg er noe som jeg heller ikke fikk så mye av som ung. du har mange typer kjærlighet da. man har en mors kjærlighet og man har søsken kjærlighet, man har en kjærlighet til vennene sine som er og en god kjerlighet, emn kjærlighet for meg er noe man får uten og spørre. det er noe man gir uten tanke på og få tilbake. for meg og elske ett annet menneske er noe som ikke har sjedd ofte da. jeg har ikke elsket mange i mitt liv men jeg elsker min bror og jeg elsker min søster jeg elsker og min fostermor, den jeg elsker høyest er min kjære datter. men dette er en kjærlighet som man har til sin familje som alltid er der og sjeldent forsvinner. det jeg kansje har oppevd lite av er en genrell kjærlighet til ett annet meneske da. det og elske en person som du ser for deg at du skal dele ditt liv sammen med er en spesiell kjærlighet det og da. der er en unik måte og føle på og en helt spesiel måte og føle ett annet menneske gi slik kjærlighet til deg da. det og møte en fremed persom for så og ende opp med og elske denne personen er en helt unik og spesiell reise og som mange ikke ofte nok nyter skikkeligt. det og ta seg tid og nyte denne reisen er viktigt for meg og der er noe som gjør noe meg deg som person underveis.  men det og oppleve en betingelsesløs kjerlighet er noe som kansje er helt unikt og spesielt, dette er det som jeg ønsker i mitt liv og da. det og finne den ene personen som overgår alt annet i værden og som gir deg den ultimate gleden i livet. den personen som du kan gråte med, le med og oppfylle alle dine drømmer sammen med. det er ikke mannge slike mennesker der ute men jeg har tro på at det meneske som er ment for deg ikke alltid befinner seg der man leter først, men derimot der man leter sist. ;)

jeg vil med dett ønske alle en flott valentins dag og håpe at dere alle finner kjærligheten og at den blomsterer

klemmer fra meg til alle dere som jeg er blitt så glad i.

og en stoor klem til dere spesielle få som jeg er utrolig glad i ;)))


Dato: 14.02.2011  Kl: 16:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

happy valentines day!! ;D happy valentines day!! ;)) happy valentines day!! ;)))

Da vil jeg ønske alle en flott dag og håper at alle som kan få seg en vakker dag sørger for dette. jeg unner alle som kan en flott dag i dag da. selv blir jeg nok sittende hjemme og stirre inn i en skjerm og lese om andre sine gleder. men det går helt bra siden jeg har vært alene så lenge som jeg har vært så går det nok bra i år og ja. ;)) hehe men jeg unner alle der ute en flott dag da.. ;)) men på sånne dager som dette er jo en perfekt annledning til og reflektere litt over hvor man er på det følelsessmessige nivået i livet da. jeg føler jeg har det bra med meg selv og at det er en hviss kjærlighet rundt meg da. men er og mye jeg er usikker på og om hvordan mulighete er for og finne lykke i dette er jo en annen sak. men jeg stresser ikke og nyter de små øyblikkene ettervært som dem kommer. og til den som ha vært min valentine i dag ønsker jeg bare det beste og håper du har en flott dag og nyter livet fullt ut. jeg sitter no her og venter på mine egne øyeblikk og muligheter for og føle en kortvarig lykke eller en situasjon som kan føre til en lang varig lykke da. selv om jeg har det bra så savner jo selfølgelig den ene og dele værdagen med og mine gode stunder med. jeg savner og føle den kjærlighet man føler av og være elsket av ett annet menneske. men jeg har tro på at den ene er der ute og alt vil falle på plass når tiden er moden for dette. jeg føler at jeg er i en fase i livet der jeg har hatt det fint alene men begynner og savne den andre delen av meg selv. jeg søker ikke noe mer en det som vil gjøre meg lykkelig. om det så er i ett minutt eller 50 år. en følelse av lykke er en god følelse uansett hvor kortvarig eller lenge den varer. en følelse av lykke er noe jeg setter stor pris på uansett. heldigvis så er pappa til ei vakker lita tulle som gjør meg lykkelig vær dag. men dette er igjen en annen form for lykke i livet. det er mange typer lykke følelser og gledes følser. samtidig som det er mange måter og elske ett annet menneske på. man kan elske en venn som den beste vennen man har, man elsker sine søsken og sin familje,man elsker sitt favoritt måltid osv osv. og finne den rette lykken og den rette måten og elske på er en stor utfordring for mange. men gleden over og være glad i ett annentt menneske er noe jeg kjenner på vær eneste dag. jeg er utrolig glad i mange som står meg nær. enten det er venner eller familje. men uansett så ønsker jeg alle en flott dag og gir kjærlighet til dem som du menner fortjener netopp din kjærlighet.

 

♥ happy valentines day ♥

Klemmer fra meg til alle;)))

 


Dato: 14.02.2011  Kl: 14:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

God morgen alle sammen.. ;D ny uke, nye muligheter;))

God morgen ja.. da er jeg i gang med en ny dag. blei fryktelig sent i går og er trøtt som bare det i dag. men sånn er det når man ikke har vett til og komme seg i seng når man skal. ellers så ser det no ut til og bli en kjempe flott dag da,,da ønsker jeg alle en flott dag og en fin ny uke med nye muligheter..

 

klemmner

 


Dato: 14.02.2011  Kl: 05:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Da er helga snart over og værdagen venter med nye muligheter..!!!

 

Har vært en flott helg og jeg har kost meg masse i helga da.. satt hos en kompis på fredag og hadde det knall fint der og på lørdagen fikk jeg besøk av ei veninne fra noss da. så alt i alt har ejg hatt det ganske så greit da. ;))) men kjenner at det skal bli godt og slappe av resten av denne dagen.. skal nå følge besøket mitt på tåget og så er det rett hjem igjen ja. ;) litt små uggen i formen merker jeg da. ;) men det blir nok bra det da.. ;) ellers håper jeg alle der ute har hatt en flott helg da..

klemmer fra meg;)))


Dato: 13.02.2011  Kl: 12:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

God morgen alle sammen.. ;D Håper jeg alle får en flott dag da ;)

 

Da vil jeg ønske alle en flott dag og håper på at det blir en dag med masse utfordringer og gleder. jeg skal no ha en rolig dag på jobben og så skal muligens på ankeren en tur for og bade litt da. kjenner at helga er nær og at har en mulighet til og bli en flott helg da;))  gleder meg til og få besøk i helga da. men skal og bli fint og få slappet av litt og ladet opp til en ny uke og da. jeg håper virkeligt at alle der ute får en flott helg og koser dere masse da ;)))

klemmmer ttil alle og en liten helge kos til dem som vil ha ;)))

legger ved en låt som gir meg noe og tenke på da ;)))


Dato: 11.02.2011  Kl: 06:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Ønsket om og oppnå en drøm er en flott reise i livet.. ;)) Natta alle sammen ;)))

Da vil jeg takke for en flott dag da. jeg har hatt en fin dag på jobb og føler at jeg har faktisk fått utretta en del ting i dag da. jeg fortsetter og trives masse med det jeg driver på med og den veien det ser ut til og gå for meg da. ;)) jeg koser meg masse om dagen og har det veldigt bra da. har fått noen nye gode venner som står meg nær og dette er noe jeg setter høyt da. jeg har begynt og jobbe med de drømmer jeg har for fremtiden og det ser nå ut til at ting er i ferd med og ordne seg på alle måter. det og kansje få muligheten til og jobbe mennesker i en vanskelig situasjon i livet har vært en drøm lenge men ikke vært mulig og virkelig gjøre før nå da jeg først nå har mine ting rimeligt på stell. men det ser no ut til at det vil ordne seg til slutt og det er det som er viktigt og holde fast ved da. men nå skal jeg legge meg snart slik at jeg er utvilt og klar for en ny dag med nye muligheter. jeg vil annbefale alle der ute om og gripe dagen og prøve så godt man kan og oppnå sine drømmer. det og jobbe for en drøm er en glede i seg selv da. reisen til det man ønsker og bli er like viktig som målet da. de erfaringer man gjør seg underveis på sin reise er en viktig erfaring for og gjøre drømmen sin til en realitet da. men jeg håper alle der ute vinner frem til sine drømmer og ønsker alle lykke til på sin reise til målet sitt.

da ønsker jeg alle en god natt og en flott start på en ny dag med nye muligheter.. ;)))


Dato: 10.02.2011  Kl: 21:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

En dag for ettertanke og reflektering av seg selv. ;)))

 

Har sjedd en del ting i dag og det har fått meg til og tenke litt mer over min fremtid og hva jeg egentlig ønsker og gjøre med meg selv og min fremtid da. ;) jeg sitter og vurderer og bli veileder og konferanse leder da. men skal jeg få gjennomført dette så krever det mye arbeid og sene kvelder. men på en annen side så er det noe som jeg virkelig brenner for da. det og kunne få muligheten til og bruke min egen fortid til og hjelpe andre som er i en lignende situasjon som jeg har vært i er en jobb som jeg virkelig ønsker meg da. det og få muligheten til og få jobbe med mennesker som er unge og i en fase av livet der de utvikler seg masse på alle måter. det og ha en mulighet til og påvirke og få hjelpe andre og oppnå en bedre livsstil og tankengang i forhold til rus og kriminalitet. min drøm er og få drive med forebyggende arbeid med en litt yngre gruppe da. da jeg selv er en som har slitt meg gjennom ett liv med vold,rus og kriminalitet og er kommet meg selv til ett punkt i livet der jeg ønsker og bruke min erfaring til og hjelpe andre som kansje er på vei ut på samme vei som jeg har gått. men jeg får se hva tiden vil vise og hvilke muligheter jeg har etter jeg er ferdig med kurs og studier..

jeg vil ønske alle en flott ettermiddag og en videre flott kveld da..

 

klemmer til alle som vil ha da ;))))


Dato: 10.02.2011  Kl: 17:34  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

God morgen alle sammen.. ;D

God morgen alle sammen. da vil jeg bare ønske alle en flott dag... det er en ny dag med nye muligheter da.. ;)) da stikker jeg på jobb. håper alle koser seg masse...

 

klemmer til alle som vil ha ;)))


Dato: 10.02.2011  Kl: 07:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

En hilsen på kvelden til ei helt spesiell venn.. ;)))

Man møter mange fordjellige menneske på gata,jobb og nettet og man går ofte like fort forbi som man klikker forbi på nett.. men avogtil er det noen få som fanger di oppmerksomhet og får deg til og stoppe opp og lese videre. jeg har møtt noen få sånne og jeg blir like glad vær gang. men noen er mer spesiell en andre og jeg er utrolig takknemlig for dette. og det er de få spesielle man blir glad i og treffer. det er noen i mitt liv som vil kjenne seg igjen i dette og til deg så vil jeg vare si at jeg er glad i deg og tenker masse på deg hele tia da. ;)) og til dere andre som passer inn i denne lille profilen som jeg har skrevet.. så husk jeg er glad i dere også. jeg har mange rundt meg som jeg er utrolig glad i. og noen få som jeg har en utrolig god kontakt med da.. vil takke dere for masse flotte samtaler og koslige stunder.

Klemmer og koser.. GID!!!!


Dato: 09.02.2011  Kl: 19:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 18

God morgen alle sammen.. ;D ønsker alle en flott dag. ;))

God morgen alle sammen.. da er fri dagen min i gang da. skal snart ta meg en gå tur da. er fint vær ute og det ser ut til og bli en flott dag da. ellers hadde jeg en fin kveld i går og har sovet godt da. har ikke sovet så mye lengre enn det jeg pleier da. våkna i dag av at husvertinna og en elktriker hadde kommet inn i leiligheten og dreiv og jobba på kjøkkenet mitt og boden. det føltes derfor rart og stå opp og gjøre mine vanlige ting da. jeg gikk på badet for og vaske meg litt i tryne og sånt og der står plutselig elektrikkeren i døra da.. jaja sånn er leie livet tydligvis da. ;))) men dere får alle ha en flott dag og kose dere masse.

klemmer og koseer til alle fra meg da ;)


Dato: 09.02.2011  Kl: 09:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ei god venn som alltid er der. Glad i deg vennen min;)))

jeg er utrolig glad i deg vennen min og tenker på deg. du skal vite at du har noen rundt deg som bryr seg og tenker på deg. du er en av mine gode venner som jeg kan alltid snakke med om alt. ;) gleder meg sykt til du kommer i vinterferien og vet at vi kommer til og ha det døds morro. ;)) klemmer og koser fra din gode venn på hedmarken..

 

Glad i deg;))))


Dato: 08.02.2011  Kl: 23:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

ja da er kvelden kommet. Og jeg vil ønske alle en flott natt da. ;))

Da får dere alle ha en flott natt og spve godt.. jeg har fri på jobb i morra så jeg skal kose meg en stund til da ;) hehe blir en film og nerding på maskina. skal og sitte og spille litt god of war og da.. ;)))  men dere får ha en flott natt og en fin kveld videre.. kan hende jwg begynner og kjede meg og pøser på med noen innlegg til da,, men vi får se hva som skjer da.. ;)

klemmer til alle som vil ha da.: ;))


Dato: 08.02.2011  Kl: 21:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hvordan har din dag vært da? det er det jeg lurer på da. ;))) Si noe om dagen din da? og jeg ska lese og komentere din blogg.;)

Hei

Da sitter jeg her hjemme og er mett og go etter en stor og digg middag da. så nå skal jeg se på family guy og kose meg på sofaen min da. jeg håper alle dere der ute har koset dere i dag og jeg er litt nyskerrig på hvordan dagen deres har vært da. legg igjen en komentar og si litt om dagen din da vel. komentere tilbake til alle sammen da..

 

fortsattt flott ettermiddag alle sammen.. ;)))


Dato: 08.02.2011  Kl: 18:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Da er arbeids dagen over, ;) jeg er hjemme og lader opp til fri dag i morra ja. ;) Og lek med PSP GO.. ;)!!!

Da var jeg kommet meg hjem fra jobb og sitter foran tvn. har vært en lang dag i dag og jeg kjenner at jeg er ganske så sliten ja. så nå skal jeg lage meg en god middag og kose meg litt da.. på menyen i dag står det svinestek med surkål og brun saus og poteter da. ja jeg kjenner jeg er i litt godt humør siden jeg har fått meg en ny psp go og leke meg med da. jeg digger og forsvinne litt inn en fantasi værden innimellom der tanker om værdag og daglige ting ikke eksisterer man lever en liten stund i en fri værden uten bekymring og stress. men skal og på ett møte i hamar i morra og da. men det er no ikke før ut på dagen da. skal no bli godt og sove litt ekstra da. ellers håper jeg at alle dere der ute har hatt en flott dag på skole,jobb eller hjemme da.  eller uansett hva du har brukt dagen til da. jeg ønsker no alle en koselig kveld. og håper alle setter av litt tid som bare er til dere selv. det er utroligt viktigt innimellom og stoppe opp og ta seg en pause og nyte livet litt.

Store koser og klemmer fra meg til alle som vil ha..

 

kos og klemmer.. ;)))


Dato: 08.02.2011  Kl: 17:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

God morgen alle sammen.. ;D ett bilde før jobben :P ønsker alle en flott dag;)))

Da vil jeg ønske alle en flott dag og fin morgen. jeg reiser på jobb snart da. var en helt grei dag i går. Hadde en kompis på besøk og det var greit da. har og fått meg en psp go så nå har jeg noe og leke med på de kjdleige stunder når jeg reiser til og fra jobb. ;)) ellers har jeg det fint om dagen og det er fint og være i mine sko da. håper alle der ute hadde en flott dag i går og er klar for en innsats i dag.

En god morhen klem til alle da ;)))


Dato: 08.02.2011  Kl: 07:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Håper alle har en flott kveld da. ;) har en kolega som er på besøk da!!!!

Da ønsker jeg alle en flott kveld og håper dere har alle hatt en flott dag da.. ;)  jeg har no hatt en trivelig dag og kosa meg masse da.. har nå en kompis på jobben på overnatting slik at han skal slippe og ta buss på jobb i morra da. er jo kjempe kos det, og vi sitter og har det trivelig og koser oss sammen. han er en som viser seg og kan bli en god venn så dette er noe jeg setter stor pris på da. men håper dere alle koser dere masse i kveld og har hatt en flott dag. ;))))

store klemmer og koser fra meg ;)))


Dato: 07.02.2011  Kl: 21:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Et morgen bilde av meg på vei ut av døra... ;)))) tihi.. ;) ha en fin dag da vel!!!

da løper jeg ut døra og på jobb folkens.. han flott dag ass. ;))) klemmer til alle som vil ha;)))


Dato: 07.02.2011  Kl: 07:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen.. ;)) da ønsker jeg alle sammen en flott vinter dag og en nydelig start på uken.. ;)))

Heia da er det morgen og en ny uke starter opp. jeg vil takke alle for en flott uke. nå starter vi atter en gang på nytt og nye muligheter er atter en gang innen for vår rekkevidde. jeg er i ferd med og gjøre meg klar til og stikke på jobb da. jeg har ikke så store planer for uka annet ennn at jeg får besøk til helga og at jeg har noen møter med det offentlige. men som regel består uken min av forrsjelige utfordringer og uventet opplevelser som jeg må komme meg over. jeg er en som elsker litt utfordringer i værdagen da. det er sånne ting som kan gjøre værdagen litt mer spenende og atraktaiv. jeg håper at jeg lærer meg noen nye ting og at jeg skaper noen nye minner og ta vare på og erfaringer jeg kan ta med meg videre til neste uke.  men nå skal jeg hoppe i dusjen og finne frem arbeids klær og forberede meg til en dag i skogen sammen med kolegaer og venner jeg trives masse og jobbe sammen med. men jeg håper at alle der ute ser verdien av vær eneste dag og tar vare på alle minner og opplevelser som dukker opp under veis. både gode og dårlige opplevelser og minner er noe og ta med seg videre. alt som gjør deg enten sterkere,smartere eller gjør at din glede blomsterer er viktige ting i livet og en del av alle sin værdag. og husk en ting. og dele sine opplevelser med noen man er glad i eller gode venner er en flott ting og en gave man kan gi vær eneste dag.

jaja nå stikker jeg i dusjen og med dette vil jeg ønske alle en flott og nydelig dag enten hjemme,jobb eller skole. ønsker alle en opplevelse rik dag og at dere alle koser dere masse.

klemmer fra meg til alle som vil ha:)))


Dato: 07.02.2011  Kl: 06:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

En sang som får meg til og tenke da.. ;) !!!! :P

En liten sang fra gutta i bergen da:D


Dato: 06.02.2011  Kl: 22:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Sirenia og sove til da!!!!

Dette blir det jeg sovner til i natt da.. ;) Natta alle sammen.. ;)


Dato: 06.02.2011  Kl: 22:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Natta alle sammen,,;)) Ny uke og nye muligheter venter.!!!

 

Natta alle sammen da..  fikk ikke sove så tenkte jeg kunne no legge ut et innlegg til bare for morro skyld da.. men får hoppe tilbake i seng og gi detta sove greiene en ny sajnse hehe.. nei da får dere alle ha en flott natt og sove søtt hele gjengen

Ny dag med nye muligheter venter.. Grip dagen alle sammen, mulighetene er der da, er bare og finne dem eller la dem finne deg.

 

Nattakoser til alle da.. ;))) Sweet dreams da!!!!


Dato: 06.02.2011  Kl: 22:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da ønsker jeg alle en flott kveld og takker for en fin dag.. ;)))

Da vil jeg ønske alle sammen en flott kveld og takke for en fin dag. gleder meg til og dra på jobb i morra da. tror uka som kommer kommer til og bli en fin uke da. er en del ting som står på kalenderen denne uka da. men når jeg ser tilbake på uka som har gått er den uka ikke så ille den heller egentlig. så jeg har det egentlig ganske så bra om dagen da. jeg har fått fiksa leiligheten og fått orden på masse rundt personlige greier som møter og sånt. men uansett så har jeg ett posetivt syn på ting da. det og ha det bra kan man faktisk vælge litt selv hvis man går inn for det da. så jeg har allrede nå bestemt meg for at dnne uka som kommer at den skal bli bra da. hihi ;)) jaja vi får no se hva som skjer da. nå skal jeg sette på en film på senga og så skal jeg legge meg noen timer før enn det jeg pleier. skal bli digg og starte neste uke helt utvilt og med nye batterier og en vilje som er fit for fight.. ;) takker alle som er innom sia mi for masse flotte komentarer og hyggelige tillskydd til bloggen min da. ;) dette er noe som jeg alltid setter pris på da. så nå er det senga som venter og det kommer til og bli kos da. ;) tror jeg ikke har lagt meg så tidlig i hele min voksne alder så dette skal bli inntresant.. ender nok med att jeg våkner i 5 tia og lurer på hvorfor jeg ikke klarer og sove mer.. jaja bedre tid på meg til og forberede meg til jobb da.. ;)

 

Da ønsker jeg alle en flott kveld videre  og en nydelig natt. ;))) Sweet dreams everybody!!!


Dato: 06.02.2011  Kl: 20:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Solbrillene mine da.. ;))) som muligens skal selges da.. ;)))

Dette er solbrillene jeg bruke nå for tia da. men vurderer og legge dem ut på finn da. men har ikke helt bestemt meg enda da. syntes der er helt greie og da. men har så lyst på og kjøpe meg noen nye og jeg som ikke er stinn i gryn må da selge dem for og legge penga i noen nye briller :P jaja vi får se hva som skjer da.. ;)))

 

klemm


Dato: 06.02.2011  Kl: 14:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sirenia høres mye på om dagen da. ;)))

Her er en av min favoritter for tia da. ;)

Dato: 06.02.2011  Kl: 12:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. ;))) sola skinner like flott i dag og da.. ;)))

Da er det en flott morgen og sola skinner ute som bare det. er flott og våkne til en slik dag da. ;) så blir nok en tur med speilrefleksen min da. håper jeg får tatt noen flotte bilder i dag da.. er en stund siden jeg tok kamerat mitt med ut på tur så er vel på tide og gjøre det da. ;))  ellers så har helge vært litt kjedelig da. men gleder meg masse til og dra på jobb i morgen da. stor trives masse på jobben da. er lenge siden jeg hadde en jobb som jeg våkna opp om morgenen og gledet meg til og dra på. er ganske så hærligt da og ha det slikt i forhold til jobben sin da. ellers utenom jobb så er det ikke så mye som skjer denn uke da. er lønning på tirsdag da og det blir bra da.  jaja dere alle får no kose dere masse i dag da.. jeg gleder meg no til en tur ut i sola da.. ;)))

 

klemmer alla man.. ;))


Dato: 06.02.2011  Kl: 11:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Ja da er kvelden kommet og jeg kjeder meg sinnsykt da. men har fått gjort mye i den lille kåken min da..;)))

Ja da er kvelden her og jeg sitter alene foran maskina uten en dritt og finne på. jaja sånn er det innimellom da.. er bare så vant til at det skjer noe hele tia at det var uvandt og ta det roligt en helg :P men får prøve og sette på en film og bare ta livet med ro da. chatter litt med venner på net og nettopp sitti i en lang samtale med min søss på skype da. utroligt koseligt og se henne igjen og vite at hun har det bra da, så jeg er no litt glad nå i det minste da. ellers har jeg vært ute og gått i dag og er rimelig fornøyd med meg selv siden jeg gikk ca 8km da. det er ikke noe som jeg gjør til vanlig da.. ;) har og rydda og rota rundt i kåken og tror det begynner og se noenlunde bra ut her og da. ellers så vet jeg ikke helt. sitter med masse tanker om dagen om alt muligt forsjelligt da. mye av det går på kjærligheten og sånt da. :P men har det ganske bra sånn som jeg har det nå da. gleder meg sykt til tirsdag og lønna da. skal klippe meg og kjøpe nye klær da.. hehe det blir så digg da.. jeg elsker og handle klær da :P har enda ikke fått rydda i skapene mine da, så tenkte at det skal jeg bruke deler av morgen dagen på da. ;) har så sinnsykt mye klær og mye av det har jeg ikke brukt på evigheter og da. men håper dere alle koser dere masse i kveld ... ;)))

 

klemmer og koser fra meg da.. ;)))


Dato: 05.02.2011  Kl: 20:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heia kjeder meg sinnsykt og sitter her å gaper foran maskina da. :P

jaja enda ett innlegg i dag da.. er vel ett tegn på at jeg har fryktelig lite og finne på da.. ;) hehe jaja sånn er det no innimellom da. så da får jeg bare skrive litt om ingenting og bare sose litt rundt på nett dag ;) hehe men har no vært en grei dag så langt da. håper virkeligt at det skjer noe i løpet av kvelden da.. hehe ellers  om møblerer jeg kåken en gang til da :P hehe må jo finne på noe morrsomt da.. hehe eller kansje jeg skal gå ut og ta noen ettermidags bilder da:P hehe

ellers så får dere alle fortsatt ha en flott dag videre og kose dere masse da..

 

Tanker


når du går rundt å tenker, 
tenker på ingenting, 
helt tom i hodet. 
Frustrert, sint, ensom og alene 

prøver og løpe men 
kommer ingen vei. 
løper på en vei uten ende, 
en vei uten følelser. 
uten kjærlighet, uten omsorg. 
en vei egentlig uten deg. 

Du vil ha noen nær deg, med deg, 
noen som støtter deg. 
tenker på andre. 
men ser ingen tenke på deg. 

du føler deg desperat,, 
må gjøre noe, 
men vet ikke hva..... 
Hva gjør du?

Detta skreiv jeg som 16år gammel gutt som bodde på ungdomshjem på garnestangen. ;)

klemmer til alle da. ;)


Dato: 05.02.2011  Kl: 16:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Noen som kunne tenkt seg og hjulpet meg med designet på bloggen min...??? PLZ

Jeg ønsker og få fikset litt på designet på bloggen min men hakke noe peiling på hvordan jeg gjør dette da. :P derfor strekker jeg en hånd ut til alle dere der ute om og få hjelp til og få til dette. håper det er noen snille mennesker der ute som kan hjelpe meg med og få til dette.. ;)

klemmer fra meg da.. ;D


Dato: 05.02.2011  Kl: 15:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Tilbake etter en tur ut da.. ;) Check it out!!! ;))) Strøkent vær ass.. ;D

Da er jeg tilbake etter en 8km lang gå tur da. den herlige sola og da. var en flott tur ut da kosa meg ute i sola og da. ellers blir det nok en rolig kveld på meg i dag da. prate litt med søstra og bare slappe av og nyte en stille og rolig kveld hjemme. fikk meg nye tepper i leiligheten i går så nå er det ikke så gulvkaldt her lenger så nå går det faktisk ann og sitte med beina på gulvet da.. :P jaja sånn går no dagan da. ellers håper jeg dere alle koser dere masse da. jeg ønsker alle en flott dag og gir en klem til alle som vil ha da.. ;)

 

klemmer


Dato: 05.02.2011  Kl: 14:55  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Min kjære søster da.. ;)

Ett litte innleg til min kjære søster som betyr så utroligt masse for meg da.. jeg er kjempe glad for at vi har alltid hatt så god kontakt og for at du er også min beste venn da. jeg er utroligt stolt av deg for alt gjør for tia da. du er ei jente som kan få til alt i denne værden hvis du bestemmer deg for det. takker og for en utrolig fin prat i går kveld og da. ;D du får kose deg masse når du skal ut i kveld da. gleder meg til jeg får se deg igjen da. har blitt en stund sia nå men takket være msn,skype og facebook har vi regelmessig og god kontakt da.. ;) ta vare på deg selv og husk at det er alltid noen som tenker på deg og er glad i deg da..

stooor kos og klem fra storer bror. ;))) utrolig glad i deg vennen. ;)


Dato: 05.02.2011  Kl: 14:34  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God morgen alle sammen.. ;D det er den knall deilige sola ute da.. så ut en tur nå ja. ;)))

Da er det sola som venter da. God morgen alle sammen. er en flott dag som venter da. sola skinner og formen er flott da. hadde en helt grei fredagskveld men blei kjedeligt og sitte alene hele tia da. jaja sånn er det da. håper no dagen i dag bringer noe spenende da. hadde lissom vært så utrolig kos da. men man skal ikke gå rundt og håpe på for mye heller nei. men da er det tia for meg og ta meg en gåtur ned til moelv da. fyre opp musikk på øra og sette på chanel solbrillene mine og drar på hardy jakka så er jeg i rute ass hehe sweet.. joa da skal jeg kose meg med en kopp kaffe der nede og slappe av litt da. håpe på og møte noen kjente men er liten sansynlighet da. jaja går ann og ha det koseligt uansett da. hihi. ønsker alle en fortsatt flott helg og en koselig lørdags formedag. kose dere skikkeligt masse da.

Klemmer og stoore koser fra meg her da. ;)))


Dato: 05.02.2011  Kl: 11:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Natta alle sammen. og en spesiell nattakos til min søster Ann helen.. ;D

Da vil jeg ønske alle en flott natt og håper dere har kosa dere masse denne fredagskvelden og en god helg videre. klemmer og nattakos til alle.. og så vil jeg takke min herlige søster for en syk god samtale nå ikveld og du betyr alt for meg da vennen. er utrolig glad i deg og savner deg vær dag. gleder meg masse til den dagen du kommer på besøk en helg da.. du er grunnen til mye lykke i livet mitt og takker deg for alt det gode som du er. ønsker deg alt godt og håper dine drømmer faller på plass. klemmer fra store bror og vit at jeg tenker på deg oftere enn du tror vennen. er kjempe glad i deg og savner deg vær dag vennen.. ;) nattakoser fra brodern DA.. ;d

 

NATTAKOS


Dato: 05.02.2011  Kl: 00:09  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Første helga på lenge jeg ikke har noe og gjøre... huff kjeder meg dønn i hel ass ;D

Jaja da sitter jeg her og kjeder livet av meg. første helg på lenge jeg ikke har hatt noe som helst og finne på da. så i kveld har jeg rydda og vaska hele kåken fra topp til tå da. nå sitter jeg foran tv og pc og lurer på hva som skjer. ekke helt vant til at det ikke skjer noe og da blir jeg utrolig rastløs da.. bare tanken på og sitte slik hele helga gjør meg små frustrert da.. :( jaja kan ikke ha det morro vær helg heller. men er sånne dager som dette jeg virkelig hater og være singel ass.. det og ikke ha noen og krype inntil eller bare ha ei i armkroken sin ass. jaja sånn er det da. men merker nå at det er de små tinga jeg virkelig savner ass. som det og ha noen nær seg eller høre lyden av andre i samme rom. det og krype inntil noen når du legger deg. det og våkne opp ved siden av en du er glad i. det og vite at det er noen der hjemme som virkelig savner deg når du er borte. det og bære en kopp kaffe til ei på sengen en søndag morgen. det og lage middagg til noen andre enn seg selv. det og dele en latter eller en sorg. det og prate om alt og ingenting når du ikke har annet og finne på- det og kjede seg sammen med noen, ja er ganske mye da, kunne nok holdt på i det vide og brede menn skal ikke det da.. men får vel gå tilbake til tv titting og sofaen min jeg da. håper alle der ute koser seg masse og har en flott kveld

 

klemmer


Dato: 04.02.2011  Kl: 20:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ski tur med jobben i dag da ;P ett slit men kos og da ;)))

En grei avslutning på uka da. var på ski tur sammen med mine kolegaer på jobben  da. selv om jeg var skeptisk til og begynne med så blei det ganske så bra alikavel da hehe. blei en god og passe lang tur med grilling og utekos da. ellers har dagen min gått greit unna da. men kjenner at det er digg og slappe av hjemme da.. blir en rolig helg på meg da. ska være hjemme og bare slappe av og ta livet med ro da. er ikke vits og gjøre noe sprøtt vær eneste helg heller.. avogtil er det greit med litt hjemmekos og da.. ;) så da vil jeg ønske alle sammen en flott helg og håper dere alle får det så bra som det kan bli.

en stooor helge kos og klem fra meg da.. ;)))


Dato: 04.02.2011  Kl: 16:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Sa er det tia til og dra på jobb da.. God morgen alle sammen.. ;)))

Da er det tia for en ny dag på jobb. da er det buss og tåg som må taes for og komme meg dit... men er greit det og da... kjipt og stå opp så tidligt men går greit da.. ønsker alle en flott dag da. nå er helga her og det er bare og forberede seg da... ser ikke ut til at helga mi blir så spenende men får vel prøve og få til en ting el to.. jaja sånn er det.. kan ikke bli like mye liv vær eneste helg heller da.. ;) hihi

klemmer. ;D


Dato: 04.02.2011  Kl: 07:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;D Natta koser til alle sammen.. ;)))

 

Da sier jeg god natt og takk for i dag. takk til alle dere som holder meg med selskap gjennom dagen og kvelden. det har vært en grei dag men er klar for en tidlig kveld føler jeg da.

nattakoser til alle og en stoor klem fra meg ;)


Dato: 03.02.2011  Kl: 22:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da var jeg hjemme fra jobb og sofaen venter da ;)))

Da er jeg kommet hjem fra jobb og ligger på sofaen og slapper av og tar det med ro da.. litt kjip start på dagen da.. måtte ut og gå 3-4km i løs snøen i dag da... måtte gå til tåget kl 0700 i morres da. jaja sånn er det innimellom kan ikke forvente og bli kjørt på jobb vær dag nei hihiellers var det en fin dag på jobben da.. vært litt sliten men har gått greit da. var og trente en tur idag og det begynner og bli greit det og.. alltid litt tungt og starte da men går greiere nå merker jeg da ;) har og fått fiksa litt i leilgheten i dag og da.. :) fått hengt opp 8 bilder av min datter så nå begynner ting og se bra ut her ass.. nå ligner nesten leiligheten på ett hjem da.. ;) hihi liker og ha det litt koseligt rundt meg. så nå mangler jeg bare noen hyller og litt kjøkken utstyr og noen tepper da.. trenger noen bilder på soverommet og da :P  jeg har en relativt liten leilighet da.. den er på 48kvm s¨er ikke så alt for mye plass og boltre seg på. men er greit for en liten kar som bor alene da :P hehe. resten av kvelden skal jeg slappe av og vaske litt klør og rydde i kleskapet mitt da :P fant ut at jeg hadde kansje litt vel mye klær da.. gikk gjennom bukser og hette jakker da og jeg hadde over 40 bukser og 28 hettejakker og ett fjell med gensre og t shorter da.. :p jeg elsker klær da men det hoper seg fort opp og blir fort mye da :P så nå er det på tide og rydde vekk det som jeg ikke bruker da. ;)

ønsker alle en flott kveld og håper der koser dere.. helga er nær så må er det bare og gjøre siste forberedelser før helgen da ;)

klemmer fra meg da alle sammen.. ;D


Dato: 03.02.2011  Kl: 19:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;D Natta koser til alle sammen.. ;)))

Da tar jeg kvelden. blir litt tidligt i dag slik at jeg er utvilt til jeg skal på jobb i morgen da.. blir ikke henta så da må jeg ut og gå tidligt i morra da.. hrmf... jaja sånn er det da. men har hatt en flott dag og kost meg masse.. har fått rydda og fiksa leiligheten til helga så nå er alt knallbra da.. ellers er det ikke så mye mer og si enn natta da..

 

nattakos til alle sammen... ;) klemmer.. ;D


Dato: 02.02.2011  Kl: 21:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

En dag med sol og kos da.. ;)

Dagen i dag har gått med til kos da. vært ute en tur og gått og titta litt rundt. funnet meg endel ting jeg sja kjøpe når lønna kommer ja.. :P ellers har jeg kost meg masse med og rydde og fikse leiligheta mi slik at den ikke ser så nyinnflytta ut lenger da. ;) så nå  ser det ganske så bra ut etter min mening da.. mangler bare noen tepper og litt sånt da så er alt på stell... er glad i bilder så det er det eneste jeg mangler og få opp på veggene mine da. ellers har jeg finni ut at det er endel spesielle venner der ute som jeg bryr meg utroligt mye om da. og noen som jeg fremdeles er i chat fase med men som jeg ønsker og treffe så fort som muligt da. gleder meg masse til dette lar seg gjøre da. har og fått meg ny god stol i leiligheta da.. tihi. var en tur på gjennvinninga i dag og fant en fin skinn stol da som  jeg bare måtte ha da.. hehe sola sto høyt på himmelen i dag og varma godt noe jeg likte for da fikk jeg prøvd de nye sol brillene mine da.. kjøpte meg noen rammer til bilder av min datter og i dag slik at jeg fikk ramma inn noen flotte bilder da.. ;) savner jenta mi utroligt mye da og gleder meg masse til jeg skal treffen henne igjen da... ;)

men vil ønske alle en fortsatt flott ettermiddag og så må dere alle kose dere masse da..

klemmer fra meg da.. ;)


Dato: 02.02.2011  Kl: 16:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen.. ;D

Da ønsker jeg en god morgen til alle sammen. jeg har fri fra jobb i dag og det syntes jeg er ganske flott da. i dag skal jeg ikke så mye annet en og kose meg hjemme da. skal rydde litt i klesskapet og vaske litt klær da skal og ut en tur og gå litt og da. ellerss så vil jeg bare ønske alle en flott dag da.

klemmer


Dato: 02.02.2011  Kl: 08:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

nATTA TIL ALLE DER UTE DA... ;d

da vil jeg ønske alle en god natt og lykke til med morgen dagen da.. håper dere får en flott natt da.. dagen min har vært helt flott da. men dere får ha en god natt alle sammen... klemme på alle sammen

 

natta... ;D


Dato: 02.02.2011  Kl: 00:08  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Meg på jobben da,, ;D

Dette er da meg på jobb.. ved siden av en utedass som vi bygger hehe.. jaja de må jo bygges dem og hehe.. men er en flott jobb og jeg trives masse der da.. ;D ellers har det vært en flott arbeids dag da. kost meg masse og jobba litt. hehe så nå skal det lages middag og i dag står det lasagne på menyen. så nå skal jeg slappe av og nyte tia litt. har fri på jobb i morra og det er jo helt kjempe kos da.. ;)

klemmer.., ;D


Dato: 01.02.2011  Kl: 17:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vinner av blogg vurderingen blei deg... ;D

 

www.lenaime.blogg.no

Grunnen til at jeg valgte deg er at du viser mye innteresse for det du driver med og gjennspeiler dette i bloggen din.. ;D

klemmer fra meg får du også ;D


Dato: 01.02.2011  Kl: 16:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

God morgen alle sammen.. ;D

Da vil jeg bare ønske alle sammen en kjempe fin morgen og en flott dag. jeg drar på jobb nå om noen minutt så det blir nok fint det da.. ;) ellers har jeg sovet godt og er utvilt og fin. kjempe klar for en ny dag med nye muligheter. så stå på og grip dagen alle sammen. klemmer fra meg.. ;D

 

Klemmer og morgen kos.. ;D


Dato: 01.02.2011  Kl: 07:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits