Skole dagen snart over

Da er skole dagen straks over og jeg gleder meg til å komme meg hjem for å slappe av. etter 3 timer med søvn i natt så skal det bli godt med en vil på sofaen ettepå ja. rask tur innnom apoteket på veien hjem så er alt jeg skal i dag gjort. hjemme blir det tv serier og mat og kos sammen med min elskede.

håper alle har hatt en flott dag da..

 

klem


Dato: 28.02.2012  Kl: 14:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Morgen bilde på busstoppet.

På vei til tannlegen og gruer meg sykt. Ha en flott dag


Dato: 23.02.2012  Kl: 07:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dine tanker på kjærligheten..legg igjen en link og jeg kommenterer din blogg og svarer

Jeg er så heldig at jeg har den mest fantastiske forloveden. detter er den type jente jeg alltid har drømt hele livet mitt men alldri turde og prøve meg på.

Ewa gir meg alt jeg trenger på ett følelsesmessig nivå og den kjærligheten jeg har for min elskede finnes det ikke ord i denne værden for å beskrive. Dette er garantert jenta jeg skal gifte meg med og jenta jeg skal leve en livstid med. hun er det mest herligste jenta og alt hun gjør på godt og vondt gjør at jeg bare blir mer og mer forrelsket i henne. og ha en slik kjæreste/forlovede gjør noe med meg som menneske og det er det som er en fantastisk opplevelse. det er nå gått ett år siden jeg traff henne og vi begynte å date sammen og når jeg tenker tilbake på dette blir jeg helt varm. for jeg tror garantert at livet mitt ikke ville blitt slik som det er i dag hadde det ikke vært for henne.

Så alt jeg er blitt på det året som er gått og alt jeg har gjort og de valg jeg har tatt har hun hadde en innflytelse over. dette har medført til at jeg har tatt utroligt masse posetive valg for meg selv og valg som har gjort meg til ett enda bedre menneske.

Så noen ord til min elskede ewa.

du er det største og beste som har sjedd meg. jeg hadde alldri kommet meg dit jeg er i dag hvis ikke det hadde vært for deg. jeg vil alltid være din og jeg vil alltid elske deg mer enn du aner. hadde du sett deg selv og følt deg jeg føler gjennom mine øyne og mitt hjerte så hadde du sjønt hva jeg mener og at jeg virkelig mener det. du er den vakreste og snilleste jenta som er 100% perfekt for meg og jeg vil gå til værdens ende for deg min elskede.. <3 <3 <3

 

Har du noen slike i din værden og hva er dine tanker rundt dette? legg igjenn en link og jeg svarer på din side.

 


Dato: 22.02.2012  Kl: 18:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da er det tid for å lese blogger... legg igjen link og jeg legger igjen kommentarer..

 

Ja da er det bare og legge igjen en link slik at jeg kan kose meg med å lese bloggen din. jeg vil kommentere så mange innlegg som mulig og dvs de innlegg jeg liker best.

klem


Dato: 19.02.2012  Kl: 14:19  Kategori: Blogg Kommentarer: 22

Da er søndagen her og helga er forbi....

 

Har vært en utfordrende helg der det har sjedd litt av vært. satser på at ting vil ordne seg og at de økonomiske tingene løser seg for oss. men utenom dette så har det vert en fin helg med my ro og avslapping. er akkurat slik jeg liker det. i dag skal vi en tur i ankerskogen for å en badetur og kansje litt trening.

Håper alle har hatt en flott helg.

Nå er det ny start, ny uke, nye muligheter. dette kan bli uka da alt endrer seg.

 

klemmer
Dato: 19.02.2012  Kl: 10:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

God morgen alle sammen

En flott morgen og har starta på å bake fastelavens boller til barna i barnehagen. Blir nok en fin dag.

Håper alle har en flott dag.

Klemmer


Dato: 17.02.2012  Kl: 08:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Venter på bussen,

Grrr litt surt ute i dag. Men kjenner det skal bli godt å komme hjem til min elskede som ligger hjemme å venter på meg. Ellers har no dagen gått relativt greit.

Fortsatt flott dag til alle.
Klemmer


Dato: 16.02.2012  Kl: 15:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da er det snart kvelden her i huset...

da vil jeg ønske alle en riktig god natt. tar kvelden snart og satser på at jeg ikke skal forsove meg i morgen også. skal ta bussen kl 0730 så er bra tidligt man må opp da for å slippe å stresse. er ferdig på jobb 1530 så blir også en lang dag. men får håpe på bra vær og ikke slik vind som det har vært i dag. så lenge været er bra så er det utroligt kos å leke ute med barna i akebakken.

Stortrives virkelig på jobben og det beste hadde jo vært og få en jobb der etter praksissen men vi får no se hva som skjer.

men da er det natta her fra meg med ett bilde av meg fra molde. sommeren er ikke så alt for langt unna nå... tenke varme tanker og drømme solfylte drømmer...

nattinatt alle sammen

klem


Dato: 15.02.2012  Kl: 22:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Trøtt og sliten etter en lang dag.....Sitter i sofaen og dupper og spiller litt på FB. hvert en helt grei dag med tanke på starten jeg hadde i dag. ellers er det å sitte å se på master chef australia da. syntes det programmet er ganske så tøft egentlig.

i morgen er det jobben som venter og da skal jeg jobbe i barnehagen hele dagen. trives virkelig masse der og håper virkelig jeg kan få muligheten til å fortsette å jobbe der etter jeg er ferdig med praksis og studiene mine.

håper du har hatt en flott dag og har en kjempe fin kveld

 

klemmer

 


Dato: 15.02.2012  Kl: 20:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

På skolen etter ett besøk på steinerskolen...

Er tilbake i klasserommet etter en tur på steiner skolen på en omvisning. var en innterasant sted og en veldig anderledes måte å drive skole på. kan trygt si at jeg har fått ett litt annett syn på steinerskolen enn det jeg hadde fra før. men var en grei opplevelse og alltid artigt å lære noe nytt om nye ting.

ellers har det vert en litt stress morgen. vokna 35 min før jeg skulle møte opp til skyssen til skolen. så kledde meg og tok med noen toalettsaker og så fløy jeg ut av dørene. glemte lighter i farta og fikk ikke tatt meg en røyk på veien så jeg måtte løpe innom kiwi og kjøpe lighter og røyk for å så løpe videre til møteplassen på bensinstasjonen. rakk ikke spise frokost heller i dag og var dyrisk sulten da det hadde gått noen timer. det kjipe oppi alt detta var jo at jeg ikke hadde mer penger på meg etter jeg kjøpte røyken og ligheter så har måtte greid meg uten så langt.

jaja sånn kan det gå.

Håper allle har hatt en flott morgen og en fin dag.

klem


Dato: 15.02.2012  Kl: 12:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt design på bloggen min...

Da blei det ett nytt design på bloggen min. men nå er det natta på meg. ønsker alle en riktg god natt og håper alle hadde en flott valentine`s dag og har kost dere masse.

Jeg og min forlovede hadde en sofa kveld og vi har slappa av hjemme i hele kveld.

Nattinatt og en god klem :)


Dato: 15.02.2012  Kl: 00:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Til min elskede forlovede :)

Happy valentine`s day min elskede. du er og betyr alt for og du gjør min hverdag spenende og inntresang. du er den personen i livet mitt som gir meg alt jeg trenger og for så lenge som vi er sammen skal jeg gi deg alt du trenger. du opptar ikke bare deler av mitt hjerte , men hele mitt hjerte. jeg vil elske deg til mine dagers ende. du er min sanne lykke og min tvilling sjel. du er motsetningen som gjør meg lykkelig over all forventning.

elsker deg for eveig og alltid min elskede <3

 

 

<3 mye only and true valentine <3


Dato: 14.02.2012  Kl: 17:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 17

Ett fint bilde og starte dagen med... :)))

 

God morgen og håper alle har en fin morgen og har sovet godt. dagen min blir bestående av at jeg skal på noen møter i dag sammen med nav og lege og vi skal ha forelesning av barnevernet angående omsorgssvikt. håper dere alle der ute får en flott dag og smiler til tillfeldige mennesker på gaten rundt dere og da skal dere se hvor mye glede bare det lille sprer.

 

klem


Dato: 14.02.2012  Kl: 08:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Klikk på bilde og trykk liker og jeg skal lese og kommenter din blogg :)

Dette er linken til facebook sia til bloggen min. du finner og en link neders på hele bloggen. trykk liker og jeg skal kommentere minimum to av de siste innleggene dine.


Dato: 12.02.2012  Kl: 17:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

da er det morsdag og er for alle mødre der ute

da er det morsdag og da er det mødre sin dag i dag. vil ønske alle mødre overalt en riktig flott morsdag.

klem <3


Dato: 12.02.2012  Kl: 11:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

noe jeg savner sykt masseog se denne forsvinne fra butikken var en trist dag. dette er den beste colaen jeg nonsinne har smakt.

Vil og ønske alle en riktig god morgen . i dag blir nok en svært så rolig dag her hjemme. har ingen planer annet enn å slappe av hjemme sammen med min elskede..

nå skal jeg ut og røyke og så spise litt. kansje spille litt woedfeud da.


Dato: 11.02.2012  Kl: 14:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da er det natta her. sweet dreams !!!

Da er det natta her hos oss. ser på southpark nå men tar kvelden ganske så snart. har vært en rolig dag her hjemme med hjemmelaga pizza til kvelds og middag. men nå skal jeg ut og ta en siste røyk så skal jeg finne dyna og krype inntil min forlovede og nusse og si god natt.

ønsker alle bloggere i dette langstrakte land en riktig god natt..

 

Nattinatt og sweet dreams alle sammen. nå er jonblund ikke langt unna her nei :)

 

klem


Dato: 11.02.2012  Kl: 03:09  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Gode minner med gode venner... :)

detta var en dag jeg kosa meg masse da. var sammen med venner og beskjente på vålerbanen og hadde en stor gocart turnering der den dagen da. regna som bare det men ingen som lot seg påvirke av det nei :)

jaja da er vel helga starta for fullt. ønsker alle en flott kveld :)))

 

klem


Dato: 10.02.2012  Kl: 17:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Min nye personligalmanakk... digger den virkelig ja :)))

Jeg bare digger den egentlig. og så er de ganske så anderledes enn dem mann får kjøpt i butikker. og det fine er jo at man får designe dem selv og velke vilket innhold man ønsker og hvordan sidene skal se ut og hvilke farger man skal bruke.


Dato: 10.02.2012  Kl: 14:42  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

hjemmeværende og klar for å lese blogger. legg igjen link. jeg kommenterer...

 

Da skal jeg kose meg litt. legger du igjen link så skal jeg fortsette på uka mi med kommentering av blogger. har noen blogger igjen fra i går men skal ta meg god tid i dag til kommentere masse og rangere blogger i dag.  er sykemeldt i dag så da trenger man noe og gjøre for å få tia til å gå. så da tenkte jeg at å fortsette med kommentering av blogger er en flott ting som jeg liker å gjøre. og hvis jeg får tid i dag så skal jeg lage en topp ti liste over alle mine favoritt blogger og de beste bloggene som har deltatt på å legge igjen link på sia mi siste uka. så nå er siste innspurt til å komme på topp 10 lista.

ja da er det bare  komme igang og legge igjen link. jeg kommentere ditt siste innlegg og leser så mye som jeg orker. er bloggen bra så leser jeg masse og kommenterer flere innlegg underveis.

 

klemmer


Dato: 10.02.2012  Kl: 12:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 20

det jeg savner mest nå..

 

Nå vil jeg ha sommer og varme her. er piss lei kulda og snøen. kansje litt fordi jeg ikke har fått brukt snøen til noe posetivt i år og da vil jeg heller ha sommer og sol rundt meg. så nå bør våren ikke være så alt for langt unna og da kommer jo sommeren også fort.

håper du/dere har hatt en fin kveld. vil ønske alle en riktig god natt og alt godt. nå går jeg og min samboer til sengs for å se tv serie på senga.

hade godt og riktig god natt

 

klemmer


Dato: 10.02.2012  Kl: 00:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

hjemme fra jobb etter en litt lang dag.

 

kom hjem fra jobb i dag for noen timer siden og jeg satt meg med dataen på fabget og beina på bordet. joa da sjedde det, jeg sovna som bare det og sov frem til i sta. sier nok litt om hvor sliten og trøtt jeg var etter 3-4t med søvn før jobb. ikke det at jeg klager på kvelden i går da  hehe. for kvelden i går var helt fantastisk tihi. men jeg våkna til slutt og da var det rett og sette seg og skrive noen få innlegg med engang. skal på jobb igjen i morgen men før den tid skal jeg slappe av hjemme sammen med min elskede.  men nå snart skal jeg steke meg noen pannekaker og spise litt.

håper alle har hatt en flott dag i dag og koser hjemme. jeg ser på amazing race og har dataen i fange :D

 

klemmer

 


Dato: 09.02.2012  Kl: 18:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Fortsetter med og kommentere din blogg så legg igjen en link :D

Da er vi kommet til den tiden der jeg skal bruke tid på å lese og kommentere bloggen din. så legg igjen en link til sia di og la meg gjøre resten. har vært helt utroligt masse flotte blogger der ute og jeg bare digger å sitte å bla i alle sammen. kommer nok til å plukke ut den bloggen jeg liker best og skrive litt om den.

så legg igjen en link så skal jeg gjøre mitt. kommentar på ditt siste innlegg gjør jeg uansett :D

 

klem


Dato: 09.02.2012  Kl: 18:09  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Den største kjærligheten i livet.

Da er det ikke lenge igjen til valentines day og det er jo kjærlighets dagen. da blir det romantisk middag og gave til min elskede forlovede. jeg traff denne herlige jenta for litt over ett år siden og det tok ikke lange tia før jeg sjønte at dette var jenta for meg. vi flytta sammen noen få mnd senere og jeg fridde etter ett år. og nå skal vi gifte oss så fort det blir en mulighet for det. kjenner det enda at følelsene for denne jenta blir fremdeles sterkere for hver dag som går. gleder meg virkelig til den dagen jeg får ta en med meg opp til alters og si ja. så kan trygt si at det har sjedd litt siden vi satt på skybyen og facebook chatta sammen på denne tiden i fjor. jeg føler meg virkelig den heldigste personen i hele værden. ikke bare det at alle mine drømmer er i ferd med å bli sann så kommer og den største kjærligheten og finner meg og tar meg med på en reise som vil vare livet ut. gleder meg bare til den neste tiden under denne reisen. 

elsker deg jenta mi


Dato: 09.02.2012  Kl: 18:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da er natta her og jeg avslutter for i dag.

da vil jeg bare ønske dere alle en riktig god natt og takke for masse flotte komentarer på bildene mine i dag. :D håper dere alle har kosa dere i kveld og hatt en flott dag. I morgen skal jeg på jobb i barnehagen og håper det blir en flott dag. men å jobbe med barn mellom 3-6 er stort sett helt topp. har endelig fått taua vekk bilen og nå står den på en plass den kan få stå i fred. heldigvis var det noen som stilte opp i siste liten for å hjelpe oss. vil takke min fantastiske samboer og forlovede for en fin kveld. elsker deg over alt på denne jord min elskede... <3 <3 <3 klem og riktig god natt til alle og enver :D

Dato: 08.02.2012  Kl: 23:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hvilket bilde liker du best? legg igjen link og få kommentar tilbake..

bilde 1.

bilde 2.


bilde 3

bilde 4.

bilde 5

Dette er bilder jeg har tatt for en stund sia. hvilket bilde liker du best? legg igjen link og jeg kommenterer på bloggen din.


Dato: 08.02.2012  Kl: 17:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 26

På vei hjem fra skolen

Da var jeg ferdig for i dag og er på vei hjem til mi elskede.


Dato: 08.02.2012  Kl: 14:24  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da fikk jeg svar på prøve eksamensoppgaven.

vi fikk i oppgave og skrive en tidligere eksamens oppgave for å forberede til eksamen og det var gode tilbakemeldinger å få. men det viktigste var att hadde dette vært en skikkelig eksamen så hadde jeg bestått og det er jeg mer enn fornøyd med. litt kjipt at det ikke er karakterer her bare bestått og ikke bestått men alikavel så er jeg døds fornøyd med tilbakemeldingene jeg fikk på oppgaven min.

så nå er det bare å glede seg til juni og eksamen for nå føler jeg meg klar og motivert for å gå opp til eksamen.

og det er en fantastisk følelse med tanke på at det er ca 12år siden sist jeg satt på skolebenken.

 

weee klem


Dato: 08.02.2012  Kl: 12:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Lunsjen over og tilbake på skolen

da var pausen over og jeg sitter i klassen igjen.  var på mcrn og handla noe mat og tok en røyk med min elskede som kom å møtte meg. kos å prate litt med hun før jeg gikk tilbake på skolen. har jobba med oppgaver i hele dag og føler meg litt metta nå egentlig.  kjenner at det skal bli ekstra godt å komme hjem nå.

kjenner jeg går mye rundt og tenker på søksmålet mitt mot bergen komune og hva den saken ender med. men går nok ikke ann å spekulere så masse så får bare vente og se egentlig.

litt over 2 timer nå så er jeg på vei hjem.

 

håper alle har en flott dag så langt

 

klemmer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dato: 08.02.2012  Kl: 12:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Noen bilder før jeg dro på skolen. en riktig god morgenDa var man kommet på skolen etter en litt treg morgen. Var fryktelig tungt og stå opp i dag med tanke på at jeg ikke la meg før 3 i natt. huff jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til det å legge seg i normal tid ass. jaja sånn er det. håper no at dagen blir  bra uansett da.

I dag er det tauing av bil som skal gjøres. så drar ut i lunsjen for å fikse dette. håper bare at hu som jeg skal låne bilen til kommer på skola i dag.

vil ønske alle bloggere der ute en riktig flott dag.

klem


Dato: 08.02.2012  Kl: 08:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

En riktig god natt og mange takk til alle bloggere som la igjen linker :)

Da er det natta for min del. skal tidlig opp og på skolen i morgen for å få svar på prøve eksamen om jeg besto eller ikke. jaja får nok pent vente og smøre meg med tolmodighet og se hva som skjer. utenom dette er det ikke så mange planer for morgendagen. men satser no på en flott dag og en fin kveld sammen med min elskede i morgen kveld. en annen plan jeg har i morgen er å taue bilen til min forlovede fra en offentlig parkering til en privat og leie plasse der siden vi ikke får stå på offentlig parkering uten skilt. jaja sånn kan det gå.

håper dere får en riktig god natt og mange søte drømmer og våkner opp til en fantastisk dag. det første du skal gjøre om morgenen er å si at dette blir en flott dag og smile så masse som du klarer. da har dagen enda større sjangs til å bli bra.

 

vil takke min elskede. for hun er den beste i værden og uten henne og krype inntil om kvelden så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. elsker deg over alt på denne jord. Gleder meg sykt masse til å seg deg ved min side i din drømme brudeskjole. men inntil den tid så får du ta vare på forlovelses ringen din og vite at jeg er din for evig og alltid.

 

nattinatt alle sammen


Dato: 08.02.2012  Kl: 00:42  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nye bilder og mange kommentarer på din blogg :D legg igjen en link da vel. Kårer beste blogg..

Da har jeg fått bleket håret ferdig og fått tatt ettervekster etter jeg klippa meg i går. er det enda noen fler der ute som vil ha bloggen kommentert og lest av meg så legg igjen en link.

Har og bestemt meg for å kåre en blogg som jeg liker best og begrunne dette.. og legge ut vinneren med bilde og link i ett innlegg...

 
setter gjerne pris på en kommentar på hvordan håret blei jeg da..

Har vært en flott kveld i kveld og rolig så har kost meg masse sammen med min herlige forlovede. spiste raspeballer til middag noe som er skjelden kost her på østlandet men som den bergenseren jeg er så må jeg spise dette med jevne mellomrom. men blei nok bare en fjordland pakke da. syntes helt ærligt at de ikke er så ille egentlig. en av fjordland sine bedre...

 

 

klem


Dato: 07.02.2012  Kl: 22:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 20

Da er kvelden her og jeg håper på å få komentere flere blogger. leava a link :D

er det fler der ute som vil legge igjen en lik slik at jeg kan kommentere og vurdere din blogg..

klem


Dato: 07.02.2012  Kl: 20:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Legg igjen link til sia di så skal jeg komentere og si min mening om din blogg..

Da er det tid for en ny runde med å se gjennom blogger. gjorde dette for ikke alt for lenge siden og det var masse morro og mange kule blogger der ute. og akkurat som sist så skal jeg komentere det siste innlegget og fortelle min mening om bloggen din.

så da er det bare å legge igjen link til din blogg så skal jeg kose meg med å lese bloggen din. finner jeg en blogg som jeg liker ekstra godt skal den få reklame hele uka på bloggen min

takk

klem.


Dato: 07.02.2012  Kl: 15:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 29

snart ferdig på skolen

vært en litt kjedlig dag på skolen i dag men har gått greit. Skal bli så godt å komme hjem til min elskede i kveld og bare slappe av og ta livet med ro. sitter nå å venter i syk spenning på resultatet av prøve eksamen som jeg gjorde i frrige uke. ser lærerinna kaller en etter en inn på kontoret og jeg er en av de siste som ikke har blit kalt inn enda så jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke. men får no bare håpe på det  beste.

1time nå så er det rett hjem i armene til min elskede og det skal bli så utrolig kos. elsker virkelig jenta mi så utrolig masse.

håper alle har hatt en flott dag så langt da.

 

klem


Dato: 07.02.2012  Kl: 13:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen og forberedelser til skole

da var man stått opp og gjort seg klar til og gå på skolen. litt trøtt i dag men tror det skal gå bra. i dag tror jeg det ikke skjer annet ennat jeg skal ringe advokat for å sjekke hvor langt han er kommet med saken min.

humøret er no fremdeles på topp så har troa på en bra dag. ønsker alle en riktig god morgen og en fantastisk dag..

 

 

klemmer


Dato: 07.02.2012  Kl: 07:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

kvelden er nær og drømmer på vei.

Etter en fantastisk da så blir man sliten når det skjer my på en dag. Så nå er det kvelden for min del og må jo jeg si god natt til dere der ute. har vært en fantastisk dag og jeg har kosa meg masse sammen med min forlovede.

I morgen er det tilbake på skole benken og fortstte på psykiske behov og fysiske behov som tema. men kjenner jeg gleder meg til neste uke da vi skal ha forelesning av barneværnet og vi skal på en fame teater fremføring som ajer ungdomsskole skal fremføre og så skal vi en tur på steinerskolen. så blir en anderledes uke. men først så må denne uken passere og så langt har det vært en flott start på en fin uke så får bare håpe på at den fortsetter minst like bra som den har vært hittil.

da får dere alle ha en god natt og masse søte drømmer.

 

klemmer


Dato: 06.02.2012  Kl: 22:22  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

noen bilder fra handleturen i dag...

Etter skolen i dag dro vi på gullsmeden og kjøpte en gull og sølv ring som var på tilbud fra 800kr til 100kr og så dro jeg til frisøren. etter dette dro jeg og min forlovede på senteret og der handla jeg hårfarge og en flott hvit strikkegenser. stakk innom cubus og der fant jeg lammeull jakke som hang på 49kr stativet men viste seg at den hang der ved en feil så jeg fikk betale 49kr for en jakke til 399kr så er meget fornøyd med dagen i dag ja. så nå sitter jeg hjemme og har laget pizza til meg og min forlovede som vi skal kose oss med.

håper du har hatt en like fin dag og har du det så kan du godt dele litt av dagen din og fortelle litt om hva du har gjort i dag?

 

klem


Dato: 06.02.2012  Kl: 19:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Manisk depresiv. en tøff lidelse som ikke lett lar seg kurere...

Da erdet snart fri og jeg skal en tur ut og møte min elskede på legesenteret. har sitti og jobba med psykiske lidelser i dag og jeg valgte å ta for meg manisk depressiv som var noe jeg har lidd av tidligere. dette er en psykisk sykdom som manga har og det er sikkert mange som kan gjennekjenne seg i mange av symtomene. dette er ingen lett sykdom og leve med og er enda vanskeligere å nli kvitt. for min del var det en hel livsstil endring og en ny tenke måte som sku til. jeg måtte ta ett oppgjør med min fortid og alt det vonde som har sjedd der.

det å ta det steget og gjøre noe med en slik lidelse er ikke alltid like lett når man har så lite selvtillit ogrespekt for seg selv att man kanpt nok orker og leve. men jeg kom no dit hen at jeg tok imot ett tilbud om hjelp og er det noe jeg kan anbefale andre så er det å ta imot hjelpen når den blir tilbudt. er alt for mange der ute som lever daglig med slik lidelse og det er ikke bra. jeg kan snakke av egen erfaring og det burde blitt gjort langt flere tiltak i det offentlige i forhold til slike lidelser.

har du en mening rundt dette eller kjenner til denne lidelsen. jeg vil gjerne ha innput og dine meninger angående dette


Dato: 06.02.2012  Kl: 13:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

ankommet skolen og klar for ny dag.

da sitter jeg på skolen og det er 15min til vi skal begynne så tengte og slenge inne et lite innlegg.  det var skikkeligt guffent ute da. selv om det ikke var så kald så snødde det masse og var skikkelig ekkelt og gå nedover til skolen i dag selv om det bare er en 10 min gåtur til skolen.

håper virkelig denne dagen går for og at jeg får ordnet meg med en frisør time i dag. får lønn senrere i dag så blir bra da.

klem


Dato: 06.02.2012  Kl: 08:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

god morgen. helgen over, ny uke, klar for nye muligheter, nye sjangser til å utrette noe.

da har man stått opp og gjort seg klar for skole. satser på en bra uke og håper virkelig dette kan bli en uke som det utrettes noe. natta har gått fort og det blei nok ikke så mye søvn som jeg hadde håpet på men sånn er det. skal nå smøre meg noe niste til skolen og pakke sekken. vasket håret i vasken i dag så tok en litt rask måte å gjøre ting på. fikk slengt på en av mine favoreitt parfyme D&G og satt meg ned med pcn. men nå får jeg sette igang og gjøre meg klar.

ønsker alle en helt fortreffelig dag og alt godt. måtte alle sammen her inne utrette noe helt fantastisk i dag og måtte noe helt fantastisk skje alle her i dag. lykke til og ha en flott dag.

klemmer til alle som vil ha det... :)

 

klem!!!


Dato: 06.02.2012  Kl: 07:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God natt og takk for at jeg fikk lese så mange flotte blogger

da er det kvelden her og alle dere som la ut link til meg i dag takker jeg masse. det har vært kjempe kos og lese og jeg har hatt det kjempe morro,

ha en flott natt og drøm søtt alle sammen

 

nattakos og klem


Dato: 05.02.2012  Kl: 23:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Legg igjen en link og jeg skal vurdere og komentere din blogg...

fikk lyst og lese litt i blogger nå på kvelden og hvis du legger igjen en link til din blogg så skal jeg lese litt på den og si litt om hva jeg syntes og jeg skal og kommentere ditt siste innlegg i bloggen din.

har heller ikke noe imot vennforespørsler så hvis du føler får å legge til så er det bare å gjøre det også. jeg vil også sjekke ut bloggene til dere som legger meg til og kommentere samtidig.

klem


Dato: 05.02.2012  Kl: 22:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 23

biff taco vraps og simpsons :)

Da skal jeg lage meg en biff vraps. strimle biffkjøtt og tillsette tacokrydder, deretter er det bare å tillsette ost og saus så har man ett supert måltid.. :D har lasta noen simpsons ep som jeg skal se på nå og bare slappe av og ta det med ro før jeg og min elskede skal ut og gå en tur på tågstasjonen for å ta en røyk med svigermor som kommer med ett tåg og skal videre med ett annet..

så da stikker jeg og lager mat så får dere kose dere. kommer nok noen innlegg til herfra.... :D

 

klem


Dato: 05.02.2012  Kl: 16:19  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

tapt oppvekst og saksøking av bergen komune og en ny fremtid..

Det er mye tanker rundt det å ta opp en slik sak. jeg er jo nå over 30år og jeg burde nok kansje tatt denne saken for lenge siden men slik har det no ikke blitt.

Grunnen til at jeg tar denne saken nå er mer eller mindre fordi at jeg nå for første gang i mitt liv har begynt og få det meste på plass. det har tatt tid men endelig så begynner det ene målet etter det andre og bli oppnådd. det så jeg håper og få brukt erstatningen på er jo og bli gjeldsfri og få kreditverdighet tilbake slik at det vil bli en mulighet for å kunne etablere seg og få en mulighet til å kjøpe hus. i løpet av den tiden jeg dreiv på som verst så dro jeg på meg mye dum gjeld og for å få den nye starten som jeg har nå til å bli opptimal så er det og kunne kjøpe hus og få barn en viktig del av målene mine. jeg har nå 4 mnd igjen av mine studier før eksamen i starten på juni. og etter 16år på kjøret så har de siste 3 årene vært de beste i mitt liv. så nå er det de siste puslebitene som skal på plass. så jeg håper nå at ting vil virkelig ordne seg og at alt vil gå som planlagt.

tenkte jeg sku si litt om rettsaken og hvorfor jeg saksøker da. og det er fordi som barn vle jeg tatt hjemme fra som 6åring og etter det har jeg bodd i utallige fosterhjem 6 innstuuttisjoner på mange forsjellige plasser i norge. og i steden for å få den hjelpen som jeg trengte som barn så skyvde det offentlige ansvart på fosterhjem og instuttisjoner og da de ikke kunne håndtere meg så sendte de meg videre også. så var egentlig ikke mange som tok ansvar. som voksen tar jeg selfølgelig ansvar for mitt eget liv og min egen lykke men som barn så har man ikke mange valg og like mange muligheter. og det at jeg kansje føler at jeg ble nok robbet for mange av de muligheten til ett normalt liv med å måtte leve i så ustabile omgivelser.

Jeg får no bare håpe at retten tolker saken på samme måte som jeg og gir meg medhold i søksmålet.. eller at bergen komune inngår ett forlik som jeg kan leve med.

 


Dato: 05.02.2012  Kl: 15:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God morgen.. da er helgen over og en ny uke begynner

Ja da var vi kommet til ende på helga og en ny uke begynner. er ikke så alt for mye som skal skje denne uka annet enn at jeg skal på skola og jobb. skal og klippe meg i morra hvis lønna kommer som den skal. somla med meldekortet så fikk ikke sendt det før i dag.

ellers så håper jeg på å høre fra min advokat angående søksmålet mitt mot bergen komune for tapt oppvekst.

håper uansett at alle der ute får en flott uke og har hatt en bra helg. ønsker alle alt godt så får vi håpe på en knall flott uke :D

 

 

klem


Dato: 05.02.2012  Kl: 14:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Rettsak mot bergen komune.... håper på ett forlik jeg kan leve med.

her for en ukes tid siden startet jeg med å ringe advokaten min for å starte en sak jeg lenge har ungått å gjennomføre. det blir en rettsak angånde tapt oppvekst. som jeg har skrevet mye om i tidligere innlegg så har jeg oppvokst i ett offentlig system som ikke funket helt som det skulle.

men jeg håper nå at denne saken vil gå den veien jeg håper og at fremtiden vil se enda lysere ut og jeg å min forlovede vil få den muligheten vi fortjener til å etablere oss.

men er no bare å satse på alt ordner seg opg håpe på det beste.

 

ha en flott kveld alle sammen :D


Dato: 04.02.2012  Kl: 20:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

middag og tv titting sammen med min forlovede

da var lørdagskvelden kommet her. jeg og min elskede har sittet med hver vår pc i fanget og spilt men nå er det nok snart tid for tvkos og ett bedre måltid. blei frykteligt sent i går så vet ikke helt når det blir senga i kveld men det får jeg no bare se på.

håper uansett at alle dere andre der ute koser dere i kveld.

 

 

klem


Dato: 04.02.2012  Kl: 20:01  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

god natt og takk for i kveld...

 vil bare ønske alle en riktig god natt og en knall flott helg. sitter no hjemme og spiller på FB og bare slapper av sammen med min flotte og nydelige samboer. men nå skal det lages pannekaker og spise litt før man vurderer litt kos..... :D

mine planer for helgen går mye ut på det samme som jeg har gjort i kveld :P men  nå skriker magen..

 

Nattinatt alle store og små... klem


Dato: 03.02.2012  Kl: 23:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

hjemme igjen etter en gåtur i 20 minus grader.. brrrrr :P

da var man kommet hjem igjen etter en gåtur på tågstasjonen for å møte svigermor. jeg og min forlovede dro ned for å møte svigers i det hu bytta tåg. men kjente da at det er fryktelig kaldt ute og det er ikke videre behagelig å drive på ute nå. men fikk no stikki innom butikken på veien hjem og vi fikk handla til helgen så da er no det meste av praktiske ting i dag gjort..

snart skal jeg begynne på middag nr 2 og det blir en biff med bernaise sause uten tilbehør. driver fremdeles å prøver på å legge på meg men etter jeg gikk opp de 3 første kg så stagnerte jeg litt og har stått på samma vekta en stund nå. men jeg får no bare fortsette og håpe det vi begynne å stige igjen.

dere alle får no ha en flott ettermiddag og en flott kveld. selv blir jeg hjemme med min forlovede for å kose oss inne sammen.

 

 

klemmer


Dato: 03.02.2012  Kl: 19:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

hvordan vil du beskrive din dag? og hva bringer helga?

er kommet hjem fra jobb og sitter nå og slapper av med pcn på fanget. skal akkurat til og lage meg noen pannekaker til middag da. har vært på jobb i barnehagen i dag og det har vært minus 20 der i dag så har vært mye innendørs aktiviteter i dag ja. bygget masse lego med unga da. har egentlig stor kost meg i dag.

I helgen skal jeg egentlig ikke noe spesielt. blir å slappe av og bare kose meg sammen med min herlige forlovede, :D

hva har du gjort i dag og hva skal du i helga da?

 

 

klem


Dato: 03.02.2012  Kl: 17:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Konserten er i mai og jeg gleder meg sykt

skal på metalica konsert i mai sammen med min forlovede og svigermor og svigerbror. dette kommer til å bli en maksimal kul opplevelse som jeg nok vil kunne leve lenge på.

sitteplass billetter er i boks og livet er herligt.

nattinatt :D

klem


Dato: 03.02.2012  Kl: 00:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Nattinatt til alle sammen og tusen takk. send gjerne en venneforespørsel :)

Da vil jeg ønske alle sammen en riktig god natt. vil og takke for alle komentarene og linkene. gleder meg masse til og lese masse nye og spenende blogger. alle dere som får komentarer så betyr det at jeg liker bloggen deres.

 

er bare å legge meg til på vennelista hvis du sku føle for det. er og veldig glad i spørsmål så når det kommer til meg er det lov og spørre om alt. finnes ingen dårlige spørsmål bare dårlige svar... :D

 

nattinatt

 

klemmer :D


Dato: 03.02.2012  Kl: 00:42  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Har du en kul blogg? legg igjen en link da vel !!!!!

 

Heia legger du igjen en link så skal jeg sjekke ut sia di og si hva jeg mener om nettopp din blogg. så mener du at du har en tøff blogg med godt innhold så legg igjen en link så jeg kan sjekke den ut.

 

gleder meg.

klemmer :D


Dato: 02.02.2012  Kl: 22:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 26

video minner jeg sent vil glemme. fortell noe om dine beste minner da vel!!!

video:bilde 037


dette var en tur jeg ikke glemmer med det første. dette var en tur med mine gamle kolegaer på tur i bummundal på fjellet og hengte etter bil på miniski i 70kmt og det var ganske så vilt.

ellers har det vært en grei dag på jobben. vi fikk årsplanen over barnehagen i dag og jeg var visst blitt med på en del av bildene i presentasjonen i den. dette er jo noe jeg tar som et komplimang.

håper alle der ute har hatt en flott dag. lyst å dele noe fra din dag så er jeg inntresert.

jeg komenterer no tilbake uansett :D

 

klem

 


Dato: 02.02.2012  Kl: 21:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Natta til alle der ute i natta...

da vil jeg bare ønske alle der ute i det langstrakte land en riktig god natt. og til dere som ikke har planer om å finne senga så ønsker jeg dere også en fin og produktiv natt.

 

nattinatt


Dato: 02.02.2012  Kl: 01:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fridag og innlevering av oppgave på skolen.

Da sitter jeg hjemme og slapper av sammen med min elskede. har skrevet ferdig prøve eksamens oppgaven min og maila den videre til skolen for en time sia. så nå er det bare og vente til tilbakemeldingen kommer.  ellers hadde vi en liten rydde dag i går og fikk tatt ganske så mye egentlig. og i dag skal vi en tur ned til gjennvinninga og kaste litt gamle klær og diverse andre greier. ellers er det lite planer for dagen.

håper alle der ute får en flott dag i dag. her skal det no gå så roligt som mulig.

 

klem


Dato: 01.02.2012  Kl: 13:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits