Vinn No7 Gavesett til en verdi av 300kr og en overraskelse..


Dato: 16.02.2013  Kl: 18:46  Kategori: Konkuranser Kommentarer: 16

travle dager

Har vært noen dager med sykdom og mye annet som har sjedd. men gleder meg til oppstart i ny jobb på tirsdag da.

reiser til roma den 18.03.13 og har enda ikke fått ordna med pass så begnner og bli litt stress om dagen og i tilleg begynner jeg i ny jobb på tirsdag til torsdag 10-16. og fått kontrakt på 58% stilling inntil videre men er bedre enn ingenting. etter 8 mnd uten noe er jeg  strålende fornøyd med at de takka ja og tok meg imot med åpne armer.

vært noen tunge dager også der det har sjedd mye på den personlige fronten også. da min elskede har ligget syk og jeg vært på møte etter møte og må nå venne meg til nye dags rutiner over natta.

kommer nermere innpå dette i ett senere innelegg

og siden vinneren av konkuransen jeg avoldt ikke har meldt seg starter jeg den på nytt. og vil komme info om dette etter dette innlegget her.

ha en flott kveld og en god helg alle sammen


Dato: 16.02.2013  Kl: 18:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Den første tia og feileneDet var i begynnelsen da alt var nytt og spennende og vi gjorde ting for første gang nesten hver dag. Det er nå gått 3år og jeg elsker denne jenta mer enn noe annet. Men som Ila forhold er det oppturer og nedturer . Og noe større og mer alvorlig enn andre. Men uansettt vil min streben etter å kunne tilfredsstille min kjære på alle måter og være den som gjør feilen og den som påfører sin partner smerte som resultat av handlinger du har gjort. Dette er ingen lett situasjon og være i. Men jeg vil alltid jobbe for å gjøre det godt igjen og jeg vil alltid jobbe. For å forbedre meg selv og gjøre de handlinger og ting som skal til fot at den tapte tilliten. ,en det handler kansje om mangelen på evne til se en slik situasjon gjennom hennes øyne da jeg mangler erfaring nok på slike områder. Men en ting vet jeg og det er hvordan man følger hjertet sitt og mitt brenner like høyt for hun i dag som det gjorde for 3år siden da denne reisen startet. Men jeg elsker hun og vet att dette er jenta jeg vil tilbringe retesten av mitt liv med. Men jeg har mine gode og dårlige sider og det er nok av sider og jobbe med. Men jobben man gjør uansett hvilken man velger først vil alltid være ett steg fremover. Og jeg prøver å ta nye sted hver dag. Men alle steg er ikke like tydelig og synlig som andre så man får bare håpe at til slutt vil summen av alt snakke for seg selv. Men uansett så vil en som elsker en annen fortsette å elske og bedre seg slik at forholdet kan vokse sammen og til slutt stå enda sterkere. Men tiden vil vise om jobben man gjør er god nok og det å elske er nok i seg selv som ett utgangspunkt. Elsker deg jenta mi <3

Dato: 14.02.2013  Kl: 21:55  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

VG intervju ser ut til å bli noe av alikavel

 

GOD MORGEN


en tidlig start på dagen da det er møte på nav for å hente kontrakt i forhold til jobb hos rema basarene i hamar sentrum,

sitter fremdeles i undertøy men skal snart gjøre meg klar og det viser bare -5,6 ute i dag så er overlvbar tepratur ute selv om gåturen til buen tar 10 min..

men håper virkelig jeg får no konstruktivt ut av dette møte med tanke på om at jeg har søkt øknomisk støtte til å besøke fsmiljen hjemme i bergen som jeg ikke har sett på over 2år nå.

jeg har per dags dati AAP utbetaling som følge av dette sender jeg meldekort hver 14 dag. har vært i nav systemet siden 2003 så gleder meg til den dagen jeg ikke lenger er avhengig av dem lenger..

men all kurs og utdanning jeg kan få med meg underveis kommer jeg til å ta med meg med glede..

blei kontakta av VG i går på mail ang historien min og fortia min og de ønsker og skrive en profil eller ett lser innlegg i VG en dag men er usikker på om jeg kommer til å stille på dette. er greit at jeg er åpen om det meste men man må sette en grense ett sted og der vurderer jeg og settte den selv om det er spenende tanke på hva de egentlig ønsker og skrive om.

er jo og i startfasen av en rettsak mot bergen komune angående tapt oppvekst og svikt i omsorgen og det er da retttferd for taperne som d skal ta denne saken for meg.

 

Og til min elskede som fremdeles sover etter å ha ligget syk i hele går så håper jeg virkelig hun er bedre i dag.. for hun hadde det ike så bra i går og omgangsjuke er helt jeævligt til tider.

men får håpe på det beste og at formen er god nok til å takle en tur til politi stasjonen for og prøve på pass en gang til.. da dette egentlig sku fikses i går..

er under en måned til vi reiser til Roma så er på tide å få pass i orden så vi får de i tide..

 

 

men da får jeg gjøre meg klar og ønsker alle en flott start på dagen

 

 

klem


Dato: 14.02.2013  Kl: 08:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

5 videoer av meg og min datter og av meg..

noen videoer av meg og min datter pia og 2 av meg på tur...


Dato: 14.02.2013  Kl: 00:20  Kategori: Bilder Kommentarer: 2

En hyllest til alle mine lesere og en god natt
Da skal man avslutte for i kveld og det har sjedd så masse i de siste dagene og uken at det er utrolig.

og den flotte rsponsen jeg har fått fra dere lesere her inne i dag har vært fantastisk og en stoor takk til alle dere som leser bloggen min.

I morgen starter dagen min på nav kl 1030 da skal jeg få ordna med kontrakt med rema 100 og er da kklar for å starte i jobb fra neste uke av..

 

etter 8mnd med hjemme sitting og latskap skal det bli godt og komme seg ut og føle seg til nytte igjen og gjøre noe som er litt meningsfult.

det å yte service er meningsfult uansett yrke og kunsten å samhandle med andre mennesker. dette er noe av mine sterke sider så håper jeg kan bli til god hjelp på rema og gleder meg til å stå på for butikkens beste...

har vært mye tøffe innlegg siste tia og jeg vil gradvis dele mer og mer i detaljer så dere som er nyskeriig på noe av det som jeg har gjennomgått underveis for å enda opp hit jeg er kommet i dag vil få svar på dette. men som jeg har sagt tidligere så er ikke jeg sjenert eller redd for tøffe spørsmål. er heller ikke redd for å gi ett ærlig svar på dde tøffe tinga heller.

men som leser er det alltid lov å komme med tips om hva du vil jeg skulle skrive mer om enten det gjelder rus,barnevern,rusfrihet,behandling,det å ha barn i fosterhjem når du selv har vært fosterhjem og om hvordan jeg har opplevd veien min så langt. 

så er det noe dere/du lurer på så skriv en kommentar eller send en privat meld og du vil få ett svar og det er 100% sikkert

men nå er det på tide å ønske alle en riktig god natt og igjen takk for all oppmerksomhet i dag.

tema for i morgen vet jeg ikke helt enda men tenker meg skal handle litt om hva ser for meg fremover og hva jeg ønsker at min fremtid skal se ut som, og hva jeg trenger og gjøre for å nå mine hoved mål og delmå.

men veien er der og jeg går fort. så stadig i utvikling og villig til forandring.

nattinantt og en stoor nattakos til alle som vil ha det


Dato: 13.02.2013  Kl: 23:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hjemmelaget middag. er ikke noe bedre enn det

da var middaggen ferdig og spist. men desverre var det bare meg i dag da men elskede har ligget med spysjuka i hele dag. snakk om å føle seg hjlpeløs i en slik situasjon. er ikke mye jeg får gjort men får håpe hun blir bedre snart...

elsker deg jenta mi og håper du blir frisk snart... er tomt i stua uten deg her..stooor kos og god bedring..

 

<3


Dato: 13.02.2013  Kl: 17:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da har jeg fått meg en jobb/praksis


da blir jeg en av de som skal jobbe for rema 1000 gjennom nav... men en jobb er en jobb og jeg slipper å tilbringe lange dager alene hjemme for å vente på min samboer skal komme fra jobb.

fikk svar for en time siden att jobben var min hvis jeg ville og da har jeg værtfall fått en fot innenfor, og det er jo en start i seg selv.

så nå er jeg spent på hvordan min nye hverdag vil se ut fremover da jeg begynner å jobbe så fort det vil la seg gjør så regner med at fra neste uke av er jeg i jobb hos rema 1000

ellers vil jeg takk for flotte spørsmål og svar på inleggene mine.

og ønske alle en flott dag videre...

klem


Dato: 13.02.2013  Kl: 15:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Spørsmål og svar og link til bloggen din

 

første gang jeg har havna på topp 3 så litt artig egentlig..

 

har aldr vært så høyt oppe på lista og heller ikke hatt så mage innom bloggen min daglig som siste uka. er egentlig helt fantastisk morro.

 

 

men til alle dere lesere der ute.. dere har nå lest noen av mine innlegg og lurer på om det er noen som har neon spørsmål for hvis dere leser gjennom siste ukas innlegg og kommentarer vil dere finne ut mye som kan stilles spørsmål ved og lurer da på om det faktisk er noen der ute som lurer på noe.
alle spørsmål vil bli svar 100% ærlig


og for å gjøre ting litt enklere så en en liten oppsumerimg av uka.

Ja jeg har vært tidligere rusmisbruker. 

ja jeg har bodd i over 16 barnehjem/fosterhjem

ja jeg er ny utdannet barne og ungdomsarbeider

ja jeg sliter med vekt problemer og spesiekt med lav vekt

ja jeg har samboer og vi har bodd sammen i snart 3år

ja jeg har vært rusri uten tilbakefall

ja jeg har blitt utsatt for vold under oppvekst og rus,alkohol gjennom hele livet frem til jeg blei rusfri

ja jeg har en datter på 4år som bor i fosterhjem.

og ja det har vært en laaang vei å gå fra den jeg var til den jeg er nå..


skriver du om lignende ting eller opplevd noe av de samme tingene eller kjenner noen så vet du noe om dette.

har du skrevet om slikt i din blogg så legg igjen en link til bloggen så jeg kan gi min kommentar og bli en leser av din blogg


 alle som kommentere får kommentar tilbake uansett hvilken blogger som legger igjen link

 

 


Dato: 13.02.2013  Kl: 10:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Roma, forberedelser og en rolig dag...
  

Da jeg og min elskede er bllitt innvitert 5 dager til Roma om en måned er det på tide å sskaffe seg ett pass da ingen av har ordent dette før nå.. 

gleder meg helt sykt. bare tanken på å reise litt lengre bort og oppleve litt. og oppleve ting sammen dem du  er glad i. det finnes ikke bedre måter og reise på ennn det.

bortsett  fra dette står det vel egentlig ikke mye annet på menyen så dagen er rimelig åpen da dama har fri fra jobb i dag så blir nok  en rolig dag med en tur til politi stasjonen og titte litt i byen på vei hjem  for og så slappe av og kose oss hjemme med en hjemmelaget pizza til middag og fint å se på..

bilder fra googlemen denne reisen her har jeg ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til. spart opp en god slant med lomme penger da vi skal ha mulighet til å kose oss fult ut.

blir det penger igjen vil de gå til direkte budgjett på en syden tur for meg og føkna til høsten en gang..

 

ønsker alle flott dag

PS: Minner om att vinner av No7 konkuransen ikke har meldt seg enda så nå vinner kan bli trukket i kveld-


Dato: 13.02.2013  Kl: 09:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

2 mnd 7kg før og etter bilder første runde

dette bilde veide jeg 45kg og dagen jeg starter min testosteron gele behandling

detter er 7 uker etterpå gått opp til 52kg og trent litt hver dag eller så ofte jeg kan.

 

Jeg har i åresvis slitt med lav vekt og hatt store komplekser for dette da jeg er snart 32 år og veide under 45kg før jul. jeg gikk da til legen min og foklarte hva dette egentlig gjør med meg og min selvtillit og mitt selvbilde og ble da utredet for alt mulig og de fant ingen feil. jeg var sunn påsto de men alikavel tydlig undevektig selv jeg hadde ett relativt normalt kosthold og i tillegg er spesielt glad i fet mat.

etter utredning av spesialist fikk jeg innvilget en gele som heter testosteron gele. dette er en gele jeg smører på kroppen hver dag. og allerede fra første uke merket jeg økt matlyst og underveis fikk motvason til og begynne og trene igjen. jeg trener kun hjemme med hånd manualer og en trrenings strikk som jeg får gjor utrolig mange øvelser med har måtte kjøpe enda ett sett med hånd manualer få få ekstra lodd da jeg økte fortere enn jeg forventet treningen består av situps,pushups diverse hånd manual øvelser og strikk øvelser degger de fleste mukselgrupper i overkropp og noe i bein og lår. er og begynt og jogge litt og gå mer.

Jeg skal fortsette denne behandlingen i ett halvt år til å begynne med for å se hvor langt jeg er kommet da. målet mitt er 65kg eller mer jeg er 170 høy og skal egentlig ha en normal vekt på rundt 65 til 70kg. jeg tar også kosttilskudd som omgea3 og protein shaker daglig etter og mellom måltider

det rare er at jeg har prøvd dette før men aldri sett slike resultater så fort da jeg uttallige ganger har prøvd å gå opp i vekt for å så miste det på under en uke. 

jeg merker jo mer vekt jeg går opp jo bedre selvilde får jeg og jeg ser meg selv anderledes. jeg er så vidt begynt og dette er resultatet så langt i jeg er kunn i startfasen. jeg skal fortsette og trene og holde meg til kostholdet og de nye medesine og gjøre alt jeg kan får fortsette oppgang. 

men jeg må innrømme at å gå opp 7kg på 7-8 uker egentlig ganske godt gjort når jeg før kansje brukte en måned eller to på å klare å øke med 1kg

jeg føler meg sunnere og mer våken og oppegående jeg føler meg mer motivert enn noen sinne til å nå mine mål.

jeg deler dette med dere for jeg vet det finnes mange der ute som føler seg for tynn og har stort ubehag med dette og du spiser og spiser og ingenting skjer. men det finnes en måte og det er å få en slik behandling som jeg får.  

jeg har hele livet hørt at jeg var så heldig som var tynn for jeg kunne spise hva jeg ville uten at det påvirket meg ett gram. eller høre ordene så tynn du er spiser du godt nok, elle du kan godt få litt av meg og så ler vi sier haha. mens jeg egentlig blir knust innvendig.

og være for tynn og ikke føle at du får gjort noe med det og jeg er 32år snart og jeg har prøvd det meste men jeg har alltid endt tilbake på en vekt mellom 45 og 50kg på det meste

men endelig føler jeg har funnet noe som virker og gir resultater fort noe bildene viser tydelig allerede og det bare etter 7-8uker med behandlingen.

det er utrolig mye fokus på kost og fedme og overfekt både imedier og i form av tv serierer som biggest looser. på biggest looser sliter de ræven avseg og trener som gal for å bli kvitt det de har lagt på seg på mange måter har jeg vært i en slik situasjon hele livet der jeg føler jeg har prøvd alt for å gå opp i vekt og ingenting har funka.

men endelig er det håp og med en 7kg start sier jeg meg stor fornøyd med det da jeg også har økt i alle krops mål som midje,arm,underarm,bryst,lår,legg,nakke på alle punkter har jeg okt med opp till flere cm og det er tydelige tegn på at vekten ikke bare kommer og legger seg ett sted men fordeler seg over hele kroppen..

Gleder meg til om 2mnd da det kommer ett nytt innlegg med nye før og etter bilder og er spent på hvor mange kg jeg er på da,

med dette takker jeg alle som som har støttet meg og er med å motiverer meg til og fortsette og holde motet oppe til å ikke gi opp men kjøre løpe ut og fullføre dette halve året og kansje det blir et halv år til. jeg gir meg uansett ikke før jeg har nådd målet mitt eller nøyaktig der jeg ønsker og være og det vet jeg når jeg ser meg selv i speilet og er fornøyd med det jeg ser i steden for å skamme meg og være flau over å veie like mye som jeg gjorde da jeg var 14år gammel

en riktig god natt til alle og takk for meg nytt før og etter innlegg kommer om 2 mnd er det spørsmål knyttet til dette så svarer jeg med glede på de uansett hva det måtte gjelde.

i mellom tiden holder man motet oppe og har håpet om at det vil bli braa til slutt.

så lenge det er håp er det liv.

 

 

dette er alt utstyr jeg har hjemme uten om jeg har fåt enda ett sett hånd manualer så ha flere lodd og putte på dem men har allerede nådd maks lodd så er ikke mer plass på manualene så nå skal jeg bestille 4 5kg og 4 2,5kg slik at jeg kan fortsette og progresere og øke og blir nok innvistert i en vekt stang ettervært også. 

så jeg har greid meg bra med lit men er utrolig hvor mange øvelser man får gjort med bare dette og noen ekstra lodd.

da er det natta og til andre der ute som sitter i samme situasjon så finnes det alltid håp.

og en ting vet jeg uansett hvordan dette vil gå så vil jeg alldri gi meg uansett... 


Dato: 13.02.2013  Kl: 03:45  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 12

Vinner av No7 konkuransen

 

Vinneren er bestemt men kan ikke publisere innlegget om vinneren før jeg har fått bekreftelse til å bruke bilde og linken til bloggen til den personen.

så nå er det bare å vente til peronen som har vunnet sjekker komentarene sine og gir meg tilbakemelding så vil det publiseres ett inlegg dedikert til vinneren.

 

 

 

men mens vi venter kan jo dere gå gjennom kommentar lista og se om dere  finner personen selv og kansje det er noen av dere som kjenner denne bloggeren og kan få kontaktet bloggeren og få sagt i fra om bloggeren har vunnet. og alt jeg venter på er ebekreftelse på at bloggeren vil ha ett innlegg basert på sin egen blogg med link til den bloggen.

 

håper på tilbakemelding innen 24 timer hvis ikke plukker jeg en ny vinner.


Dato: 12.02.2013  Kl: 23:50  Kategori: Konkuranser Kommentarer: 2

kjøkkenvask og konkuranse avslutning..

da er kjøkkenet vasket og maten står i ovnen og venter. på menyen min i dag er lasagne.

her har vi stua der jeg sitter med pc og min el sigg og ipad

inngangspartiet til leiligheten og mellom kjøleskap og jakkene er gangen inn til stua

så har du meg til slutt etter en fortjent pause skal jeg nå slappe av med en middag og lese igjennom blogger for å kåre en vinner av blogg konkuransen som jeg har hatt gående i 2 dager nå.

og ikveld avgjøres det..

blitt mange blogger og lese igjennom, så ber om tolmodighet da jeg vil lese alle nøye og bla litt gjennom diverse innlegg og ikke bare det siste dere har skrevet.

er mange kule blogger så blir vanskelig og plukke en vinner men det må gjøres. men mens jeg driver og leser er det enda mulighet til ålegge igjen enlink til sia di så leser jeg gjennom den også..

er enda ikke for sent til å være med men før kl 23 er vinneren utropt og vinner får beskjed i en privat mail og på bloggen min i form av ett innlegg

lykke til og en fortsatt fin kveld alle sammen og tusen takk for så utrolig mange flotte og snille komentarer om bloggen min.

setter stoooor pris på hver eneste komentar. alle som tar seg tid til legge igjen en komentar og har en blogg som jeg kan klikke meg inn på får alltid en titt selv om jeg ikke alltid legger igjen spor av at jeg har vært innom så er jeg innom hos alle dere så fyller ut hele komentarfeltet med egen blogadresse.

takk for en fin kveld og flott konkuranse og måtte den beste vinne..

 


Dato: 12.02.2013  Kl: 20:34  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vinn No7 Gavesett til en verdi av 300kr og en overraskelse.. siste sjanse vinner kåres i dag

alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt

 

 siste varsel konkuransen avsluttes i kveld en gan og i morgen vil vinneren bli annonser i ett inlegg og vi personlig brev da jeg vil trenge adresse for å sende settet

men dere som vil bli med spre gjerne konkuransen videre og skriv en komentar til meg hvis dere har gjort dette. ærlighet er tingen nå

vinne på ærelig eller uærlig vis .

uansett vil jeg finne vinneren min i morgen og jeg har allerede sett for meg noen favoritter allerde

men alt er åpent enda og alt trenger å gjøre stå beskrevet her men med en liten ekstra insats så øker sjansen din til å vinne ved fortelle dine blogg venner om konkuransen.

og kometere til meg med ett tall om hvor mange du har delt med.. men  uanssett om du har delt eller ikke så er du med i konkransen.

dette vil bare øke spenningen og den som vinner vil og få en overraskelse med i pakka til en veridi alene på 100kr

 

så stå på og la det bli en skikkelig konkuranse ut av dette...

lykke til alle sammen og måtte den beste vinne... :))))

 

 

 alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt.

men blir det for få kommentarer kjører jeg konkuransen på nytt til jeg finner det innlegget som du har skrevet som jeg liker best.

så plukk ut ett innlegg du har skrevet som er ett av dine innlegg som du vil tro vil falle i smak hos meg. liker jeg det så kan denne bli din.

 

da er vi kommet til dagen der vinneren av gavesett konkuransen skal kåres.

siden det har vært mange som har ville delta så blir ut dagen og i kveld kåres en vinner og er du heldig blir det deg.

jeg har fått lest utrolig mange kule blogger men tror det finnes flere der ute som jeg ikke har fått gleden av lese enda så legg igjen link og har du ikke blogg og vil delta alikavell så skriv i kommentar feltet hvorfor akkurat du brude få gavesettet og overaskelsen alt har en samlet verdi på 300kr

så legg eventuelt ved en mail slik jeg kan kontakte deg hvis du vinner men til alle dere med blogg der ute vet hvordan dette funker så legg igjen link til ditt favoritt innlegg og jeg skal lese og når jeg finner favoritten min kåres vinneren.

og i dag blir det en kåring uansett så fort deg og bli med

 


Dato: 12.02.2013  Kl: 16:09  Kategori: Konkuranser Kommentarer: 6

Nye Jakka til dama.. Perfect in pink

 

EBAY

 

 

nyeste innkjøpet til min elskede mener den var syk rå tøff egentlig

Må inrømme at i mine øyne passet den perfekt på hun og blei utrolig stilig.  og ja den er så pink som den ser ut til og enda pinkere i virkeligheten hehe.

er ikke ofte jeg skriver om kvinne/jente mote men denne tok kaka.

når jeg fikk se den på dama datt haka rett i gulvet på en flekk.. hehe alldri reagert så mye på ett plagg før men denne jakka var bare helt sinnsyk og det uten tvil.

så til min elskede dette kjøpet gjorde du virkelig rett i..

love u <3 my pink girl


Dato: 12.02.2013  Kl: 15:50  Kategori: Bilder Kommentarer: 15

sukker syk eller ikke?


Dato: 12.02.2013  Kl: 12:19  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

sukkersyketest og medesin hentingDa reiser jeg på på lege senteret på tom mage for å ta en sukker syke test for og så innom og hente mine medesiner som jeg henter hver tirsdag..

håper på en rolig dag og tenkte å prøve å få rydda og gjort litt hjemme i dag. for etter middag i går blei det ikke gjort mye her hehe..

så der er planenen min for dagen men før husarbeid og eter apotek og legesenter så er de tilbringe tid med min kjære før hun drar på jobb i dag. så får jeg rydde litt hjemme til hun kommer hjem fra en lang vakt på jobb.. 

husarbeid er ikke alltid like morro men må desverre gjøres og i dag er dagen for det her hos meg.. men vil nok dukke opp noen innlegg underveis da jeg er flink og ta meg gevnnlige pauser :)

 

ønsker alle en flott da og minner om at konkuransen fortsatt holder på ut dagen i dag så legg igjen link og du kan vinne ett gavesett no7 for herrer og en liten overrraskelese til deg selv om du er jente..

ny dag nye muligheter lykke til og ha en flott dag

 


Dato: 12.02.2013  Kl: 09:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Perfect fit.. 

Min elsked fikk sin nye jakke i dag og jeg syntes den var så utrolig nydelig på  hu at jeg har ord.. <3

du er den vakreste jenta i værden min elskede. 

god natt og måtte du få sove godt og drømme søtt.

Elsker deg vikelig over alt på denne jord


Dato: 12.02.2013  Kl: 01:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Vinn No7 Gavesett til en verdi av 199kr siste sjanse og en overraskelse kommer med i pakken til den som vinner

alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt

 

 siste varsel konkuransen avsluttes i kveld en gan og i morgen vil vinneren bli annonser i ett inlegg og vi personlig brev da jeg vil trenge adresse for å sende settet

men dere som vil bli med spre gjerne konkuransen videre og skriv en komentar til meg hvis dere har gjort dette. ærlighet er tingen nå

vinne på ærelig eller uærlig vis .

uansett vil jeg finne vinneren min i morgen og jeg har allerede sett for meg noen favoritter allerde

men alt er åpent enda og alt trenger å gjøre stå beskrevet her men med en liten ekstra insats så øker sjansen din til å vinne ved fortelle dine blogg venner om konkuransen.

og kometere til meg med ett tall om hvor mange du har delt med.. men  uanssett om du har delt eller ikke så er du med i konkransen.

dette vil bare øke spenningen og den som vinner vil og få en overraskelse med i pakka til en veridi alene på 100kr

 

så stå på og la det bli en skikkelig konkuranse ut av dette...

lykke til alle sammen og måtte den beste vinne... :))))

 

 

 alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt.

men blir det for få kommentarer kjører jeg konkuransen på nytt til jeg finner det innlegget som du har skrevet som jeg liker best.

så plukk ut ett innlegg du har skrevet som er ett av dine innlegg som du vil tro vil falle i smak hos meg. liker jeg det så kan denne bli din.

 


Dato: 11.02.2013  Kl: 20:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 18

Vinn No7 Gavesett til en verdi av 199kr

alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt

 

 

 

 

 alt du trenger og gjøre er å legge igjen en link til din blogg. jeg leser og kommenterer  ett av dine innlegg,

og hos den jeg som vinner får vite dette i komentar feltet sitt hos favoritt innlegget mitt.

men blir det for få kommentarer kjører jeg konkuransen på nytt til jeg finner det innlegget som du har skrevet som jeg liker best.

så plukk ut ett innlegg du har skrevet som er ett av dine innlegg som du vil tro vil falle i smak hos meg. liker jeg det så kan denne bli din.

 Dato: 11.02.2013  Kl: 18:02  Kategori: Konkuranser Kommentarer: 21

Hva når man ikke kjenner seg selv?!
 

 

 

 

I dag har vært en der det ikke har sjedd så mye men alikavel en dag der jeg våkner opp og ser ting i ett annett lys.

av alt som har sjedd siste tiden har virkelig fått opp øynene mine for hva som er viktig i live og hvilke prioriteringer man bør ta og hvilke man velger bort. det handler om og ha mot til og ta den vanskelige veiein og ikke den letteste og korteste som mange ofte veger. ved å ta de vanskelige valgen og gå den tunge veien vil du få så mye mer igjen for det og det vil reflktere på de som er rundt deg da du tydleig utvikler deg i en retning som som dui selv har ønsket lenge men føkt at veien dit har vært for lang.

så i stedet tar du baby steg og beveger du ufattelig mye saktere en du egentlig kunne gjort haddu du åpna øya og hatt klare mål og delmål foran deg.

livet handler om utvekle seg til noe du selv ønsker deg, bli den personen du selv ser deg som men som andre ikke klarer og se. men er denne jobben med seg selv som ikke alltid er like lett. man har familje venner og andre rundt seg som ser en vær dag som kansje kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv på mange måter. og det å tørre å spørre og ikke minst tørre og ta i mot konstruktiv kritik på ting du bør endre deg på er ikke alltid enkelt men det funker og det gjør jobben med å utvikle seg selv enda lettere.

det er ofte lett å si att man har forandret seg. men det er 1000 ganger vanskeliger og få andre til å bli overbevist om at den endringen faktisk har sjedd og at du faktisk hat forandret deg. så motgang er en del prossen og den må man jobbe mot for skal man endre på sin egen måte å tenke på,handle på ,reaksjons mønstre og adferds mønstre og ikke minst impulskontroll.

dette er ting vi alle kan jobbe med noen mer andre og jeg er en av dem som må jobbe mer enn andre med dette da jeg ikke har en fortid som de fleste andre. dette har medført til at jeg har gått glipp av grunnleggende adferd som ett barn som vokser opp i ett sundt hjem får.

men så lenge man er villig til å jobbe med det og gjøre noe med det er det alltid lys i enden av tunellen. for en ting er sikker.

jeg er ikke den jeg var for 5år siden. jeg er ikke i nærheten av den personen  men deler av den personligheten er der og det er dette jeg jobber med.

og det er ikke lett og vil ikke bli lett men det er mulig hvis du virkelig ønsker å endre deg på ett personlig nivå og slutte late som alle andre kan du faktisk bli som alle andre, men med din egen personlighet og det som gjør deg deg vil aldri noen kunne ta fra deg. men det er aldri noe som er feil med å ville bedre seg selv og gjøre noe med seg selv.

men dette kan man kun gjøre hvis man selv ønsker det og det er en lang vei jeg har jobbet inntenesivt i 5år og jobber fremdeles men utviklingen skjer og forandringene merkes av venner fanilje og mine aller kjæreste..

 

det kan være skummelt og tilogmed virke farlig men gevinsten er størrre en man tror det er en ting jeg vet jeg kan garantere.

 

 

 

 


Dato: 11.02.2013  Kl: 17:27  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 9

kjærlighet,frykt,glede,redsel,angst og bekymringer.!!!sitter og tenker over den site tiden der ensomhet,ansvar,kjærlighet,frykt,glede,redsel,angst og bekymringer.

 

det er mange tanker som kan svirre i ett hode og er ikke alltid like lett og ta tak i dem og sortere dem og gjøe konkrete handlinger som alltid er til eget  beste. man har konstant frykt for å ikke nå sine mål og ambisjoner i livet, eller leve opp til andre sine forventninger.

jeg har hele livet gjort som jeg har blitt fortalt og ofte  gjort opprør rundt dette. blei tatt hjemme fra som 6åring da politiet dunket på døren hjemme og jeg var den som åpnet. det som møter meg da var fler uniformerte poltimenn og andre som så ut som vanlige personer. det var denne natten jeg og min lille bror i 1990 blei tatt for siste gang hjemme fra for å så bli sent rundt i diverse fosterhjem sammen til de spilittet oss etter 2år sammen. det var da jeg mistet kontakten med den som sto meg nermest og betydde mest for meg etter dette var det flere hjem og instuutisjoner som ventet meg 1år der og videre til neste og 1 år der osv slik hold det på til jeg endelig kom til en familje som bodde på bygda utenfor bergen. jeg bodde der i nesten ca 2år og det var mine beste 2 år i mitt liv men som ting ofte skjer så forandrer folk seg og fostermor og fosterfar blei skilt og jeg endte da tilbake på ett ungdomshjem jeg tidligere var kjent med. Garnestangen ungdumshjem for svert belasta ungdom. jeg var rundt 14-15år på denne tiden og gjorde alt for å gjøre opprør på alle tenkelige måter. fra å rømme i dagesvis til andre ting som ikke trengs å nevnes her. men til sluttendte det med at ting rundt meg blei så sllvorlig at jeg blei henta og sent til en gård i skien og bodde der til jeg savna vennene mine i bergen og rømte på nytt. på dette tidspunkte hadde jeg passert 16år og barneværenet viste ikke råd og skjønte ikke at mitt opprør var ett skrik om hjelp. men isteden for hjelp tolka de meg som en som ikke de kunne hjelpe lenger og ga opp. jeg fikk meg da en treningshybel som de kaldte det og blei da mer eller mindre overlatt til meg selv med minimal oppflølging. 

 

Jeg fylte til slytt 18år og få samme dag telefon fra barneværnet om at min biologiske far ønsket kontak da han ikke hadde lov å ta kontakt med meg før fylte 18. jeg kjente meg med en gang igjen han og vi flyttet sammen kort tid etter bestemte vi oss for å reise.. forlate alt.pakka sekken og kjøpte ett telt og soveposer. 16-18mnd reiste vi rundt i landet sammen og bodde i teletet vårt og levde på sosialkonret som var i den komunen vi var i i det øyblikket. reisen vår endte i haugesund. da kjente jeg meg sliten og bestemte meg for å flytte til bergen og gjøre ett nytt forsøk på skole. jeg kom inn på skole men da jeg bodde på ett hospits med mange andre folk og det og følge opp skolen tok slutt da jeg fikk ett studjelån 34000kr på konto.

det var da jeg ringte en venn i hedmark og spurte om han kunne hente meg og la meg bo  der litt. litt blei til ett år og ett er blei til 3år jeg tok ett halvårig utdannelse i service og leder og fikk en jobb på en shell stasjon i moelven. der jobbet jeg fra 2000-2003 da jeg blei langtidssykemeldt og var det frem til en større hendelse i livet. fikk meg kjæreste og flyttet sammen med henne. da hun blei gravid kom barnevernet inn i bilde fra dag 1 og med mange gode grunner til dette 01.05.09 kl0900 fikk jeg en datter. barnevernet lot meg få 20min med henne og plutselig var hun borte jeg flyttet til renåvangen og bodde der i 16mnd og etter mitt opphold der. var jeg tilbake i samfunnet

men ca 6mnd etter jeg hadde flytta ut møtte jeg noen jeg alldri trodde jeg kom til og møte. jeg fikk oppleve noe jeg trodde jeg aldri skulle få oppleve. jeg møtte ekte kjærlighet for første gang i mitt liv var ting lyst og fult av glede jeg jobba som tømrer på den tiden men vi begynte å se hverandre mer og mer og tilslutt flytta sammen. men med en fortid som min er det alltid noe som kan skje. enten det er jeg som gjør noe jeg ikke burde. ikke fordi jeg viste det var gale men jeg hadde ikke lærdom nok til å takle enkelt type situasjoner.

jeg tok meg rn utdannelse som barne og ungdomsarbeider i håp om å kunne bruke noe av det jeg har vært igjennom selv til å  hjelpe andre.

jeg er nå 32år og på 4 år har jeg måtte lære meg å bli 18år til 32år og det er mange hull der det skulle vært oppdragelse ting som andre tar som selfølger. ting jeg aldri rakk å lære meg.

men denne fantastiske jenta lærte meg mye om det å leve normalt. leve som alle andre. men av og til kjenner jeg det dype hullet inni meg der alt det gamle fremdels ligger, gamle innstinkter, gammel adferd, gamle mønstre, men ved å fylle værdagen med skole og tid med min kjære fikk jeg til alt dette og gjorde en utvikling i rekord fart. hun fikk meg til å føle spesiel som om værden dreide seg om meg. og mine følelser for henne er for store til å kunne settes ord på de kan kun oppleves gjennom mine øyne og mine sanser.

men jo fortere man kommer seg frem og opp jo høyere blir fallet og større blir koskvensene av sine handlinger når folk rundt det har fåt andre froventninger og andre synsponkter på hvem jeg var blitt og hvor langt jeg hadde kommet. men en kveld 1 minutt og alt snudde seg på hode og jeg befinner meg nå i værden av forvirring og desparasjon fylt av angst for hva fremtiden nå vil bringe.

vil kjærligheten bestå vil jeg kunne klare å endre ting fort nok til at tillit blit bygd tilbake. vil fremtiden kunne bli so, fortiden var eller er det mulig og kunne gjenskape en enda bedre fremtid med større muligheter, med større ambisjoner og med større mål om å kunnr åpnå det jeg så lenge har prøvd og få til. 

Jeg er i ferd med og starte en kamp med meg selv igjen og jeg har mange ting og jobbe med og hvordan vita hva som er viktigst og hvilke prioriteringer man må ta først. ja jeg har en fortid men jeg har og en fremtid, en fremtid med drømmer håp og ambisjonner omog bli noe større og bedre enn det jeg er nå.

vil jeg kunne rekke og endre situasjonen før det er for sent.

vil jeg kunne redde min største kjærlighet før den forsvinner og jeg alldri vil få vist hva jeg kan bli og hva jeg kan gjøre hvis jeg får en mulighet til å bevise det. 

men er det da for my og forlange at noen skal lide leve i frykt for min skyld bare fordi den personen tilfeldigvis begynte å ælske meg.

eneste jeg vet nå er at ven videre er lang og veien vider blir tøff. men det er en vei jjeg er villig til å gå uansett hvor den måtte ta meg.  for en ting vet jeg absolutt jeg skal aldri vende tilbake til det livet jeg levde før.

 

og med dette ønsker jeg meg selv lykke til og klynger meg til et mikroskopisk håp om at dette kan ende som jeg ønsker . men uansett hvordan det ender vet jeg at jeg vil være bedre en det  jeg er i dag.

for det å forandre seg er ikke let.. de fleste sier at enperson kan alldri endre seg  men jeg er ett bevis på på at det går. men jeg er og ett bevis påå at når man blir for trygg på at man har blitt den man trodde man ville bli skjønner man fort at man kan aldri slutte og jobbe med seg selv og sin egen utvikling. 

og min utvikling vil fortsette fra dag til dag og år til år. 

med tiden vil vi se hvordan det hele går

 

 


Dato: 11.02.2013  Kl: 17:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Billedserie tatt med nytt kamera og ny linse


en liten billed serie tatt med nye kameraet mitt som er ett NIKON D-3100 med en 70-300mm tele macro 1:2 linse


Dato: 10.02.2013  Kl: 17:08  Kategori: Bilder Kommentarer: 3

selv fosterbarn med datter i fosterhjem...noen gode minner og videoer som gir meg en glede bare foreldre kan beskrive. selv om jeg bare ser henne 4 ganger i året er de 4 de beste høydepunktene året går meg hvert år.

er selv foster barn og en datter i fosterhjem. er ikke alltid like lett til tider men er gått noen år og hun har en fantastisk fosterfamilje som jeg kommer fantastisk overens med. mend det gjør det ikke noe mindre tungt og avslutte ett samvær som avogtil føles som om er netopp begynt. og etter 4 år med samvær på 4 ganger i året blir det tyngre for hver gang og reise og vende tilbake til mitt eget liv. er alltid mye tanker og spørsmå og tanker om.

hva hvis jeg gjorde det anderledes.

hadde jeg ikke gjort det

hadde jeg sjønt allvoret

hadde jeg bare sett det før

hadde jeg bare vært voksen nok

hadde jeg bare kunne gått tilbake i tid og gjort noe anderledes.

men gjort er gjort og jeg må leve med  kosekvensen av mine egne handlinger som også er resultat av at hun nå bår i fosterhjem og har gjort det siden fødselen.

men kan man noen sinne tilgi seg selv for det man gjorde eller for den man var da?

men slike tanker vil alltid være der og handler om å gjøre det som er best for min datter og ikke meg.flere spørsmål knyttet til dette kan sendes til min innboks eller som kommentar.  


Dato: 10.02.2013  Kl: 16:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Fostermødre blir ekte mødre gratulerer med dagen morNoen sommer minner med min datter.. gleder meg til vinteren er over og sommeren kommer. og etter en lengre samtale med min tidligere fostermor (mor) lovet jeg og legge ut noen bilder av min datter for hennes skyld siden hun ikke har FB profil så har hun ikke fått sett så mange bilder av hun siaden vi bor på vær vår side av landet blir kontakten ofte deretter.

men var en 1 time lang samtale med det jeg ser på som min egen mor og den personen i livet jeg har utrolig mye å takke for. så  Jorun mari takk for alt du vil altid være en mor og min mor for meg.

utrolig glad i deg og grattulerer med morsdagen


Dato: 10.02.2013  Kl: 15:47  Kategori: Bilder Kommentarer: 4

DPS/NAV en litt opp ned dag men håper det kommer noe bra ut av den..Godmorgen alle sammen.. Er en opp ned dag i dag... Har det flott inni meg men rundt meg er mye rot. Men det å føle seg litt opp ned i innimellom. Tror jeg vi alle har godt å kjenne på. Men da skal jeg på møte på NAV og så rett på nytt møte på DPS rett etterpå. Ønsker alle en flott dag og får du en opp ned dag så nyt den.. Er ikke ofte de dukker opp hehe KLEM TIL ALLE DER UTE

Dato: 04.02.2013  Kl: 11:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

KONKURANSEN ER I GANG

 

Her er en serie av noen få av mine verk og favoritt minner og bilder under veis vil du finne bilder du kan klikke på og de bringer deg til min elskede sin blogg.

kos dere med bilde og delta på konkuransen som også er en del av dette innlegget

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 En rose slår aldri feil. en av favoritt bildene mine.

dette er de bilden jeg ofte har brukt i flere samenheng.. store favoritter hos meg
her ser du meg og min elskede på vårt første piknikk som endte under pleddet tidlig i mai.

men tenker tilbake og hadde da alldri trodd at vi hadde sitti her vi sitter sammen i dag forloved og elsker hun høyere rn det jeg noensinne har gjort..

dette er virkelig jenta som jeg har brukt livet mitt på å lete etter.. <3

 

pledded fremme og ett min store minner fra tiden rett før jeg og min forloved flyttet sammen og blei ett skikkelig par.

ett minne som alldri vil glemmes da dette var på mange måter en begynnelse på resten av vårt liv sammen.

 
bilde til venstre er meg i ålesunden ekte kjæreste skifter dekk på sin kjærste sin bil uten og nøle.. og gjør det med ett smil...


De beste bildene som jeg har tatt og der 100% uredigert eller fikset på rett kamerera og rett linse og lys på rett tidspunkt.


og bilder jeg er litt stolt av.. tatt i ålesund

sommerferie hos familjen med dama. fiske tur og min elskede drar opp første fisk som blei grillet og spist få timer etterpå.. en av de dagene man bare ikke glemmer... 

ferie tur til bø i telemark. her er dama ved bassenkanten i bø. vår første sommerferie sammen og bare gode minner jeg vil ha for livet.

En serie blomser bilder da natur bilder er noe jeg liker svert godt

Titt tei vakre jenta mi jeg elsker deg klikk på bilde og du blir tatt med til bloggen til min elskedeen serie bilder fra en vakker kveldstur jeg og dama tok som jeg alldri vil glemme.

da vi gikk så lenge at tid og sted gikk fra oss og før vi viste ordet av det hadde vi gått litt lengre enn planlagt og endte med å måtte ta bussen hjem....bilde til venstre er der vi bor og gata der vi holder til og stortrives sammende siste bildene er fra diverse samvær med min elskede datter Pia irene.

 

her er det en liten samling av mine personlige  favoritter av bilder som blei publisert i løpet av 2012.

 

konkuranse


Hvilket er ditt favoritt bilde.. legg igjen link i kommetnat feltet og fortell hvilket bilde som er ditt favoritt bilde og jeg vil kommentere dine 3 siste innlegg i 3 dager fremover

 

 

 

du vil og vinne ett aleksander smykke i eske til en veri av 299kr 

  

alle bilder som er brukt i dette innelegget tillhører meg og er tatt av meg eller med mitt kamera. er lov og låne bilder mot at du spør om lov først men skal da henvise til opphavsretten til bildene. 

men har du lyst og kopiere og bruke ett bilde el 2 så si i fra istede for å bare gjøre det. liten sjanse for at jeg vil oppdage at noen kopierer fra meg. men finner jeg bilder som er mine brukt uten tillatelse annmeldes dette uten forvarsel.

Avslutter med en morsom video av meg på miniski i over 50kmt

Dato: 01.02.2013  Kl: 10:42  Kategori: Blogg Kommentarer: 11
hits