Blei litt tid og vente på bussen så da blei det ett innlegg ut av det også ;)))

 

Da sitter jeg og venter på busse hjem etter en relativt kjedelig dag på jobben. men fikk ordna med en del saker som er viktigt for meg da. fikk også ett hyggeligt brev fra renåvangen som gjorde meg ganske så glad da.  ellers så har det i grunnen vært en helt grei dag da. tenker mye på ting som kommer til og skje fremover som studiene som jeg snart skal starte med og andre ting som har med fremtiden og gjøre. er nok fremdeles litt uvandt for meg og planlegge ting som skal skje i lengre tid fremover men det er og samtidig litt artigt og kunne gjøre det også. føler vel at livet er såpass stabilt og at ting går såpass bra nå at det er egentligt ganske flott og være meg for tia. jeg føler at jeg nesten opplever nye ting vær dag og skaper nye minner vær dag også.

Men gleder meg helt utroligt masse til sommer og sol og muligheten til og kose seg ute hele dager med venner og andre mennesker man bryr seg om da. gleder meg også til den dagen jeg får fiksa meg en ny leilighet også da. skal bli godt og slippe og måtte reise så mye til jobb og skole da. den ekstra timen man får om morgenen fordi man kansje slipper og stresse med buss og tåg er jo bare gull værdt da. men er fremdeles litt usikker på hvor jeg kommer til og flytte da. men at det blir nermere jobb og skolen det er no temeligt sikkert. 

kjenner jeg blir en smule provosert av været som er for tia ass. ene dagen er det sol og snøen smelter og vårfølelsen blomstrer i deg og andre dagen så snør det plutseligt som bare det. jaja sånn er det vel og på i hedmark i mars mnd.. hehe men er no ikke så alt for lenge til snøen er borte og været blir bedre og varmere. sku bare ønske det hadde allerede sjedd jeg da.. hehe. men får vel bare smøre meg med litt tolmodighet og håpe det ikke blir så alt for lenge til at man kan sette seg ute på en kafe med en sigg og en kaffe og se på folket som stresser forbi.

Ønsker alle en fortsatt flott dag og sender en klem til alle som vil ha dette.. ;)

og en stoor kos til ei helt spesiel jente <3<3<3


Dato: 31.03.2011  Kl: 15:42  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen og en hilsen fra meg fra jobben.. ;)))

 

Da var jeg kommet meg på jobb og sitter og kjeder meg litt da.. så da er det greit og få tia til og gå med å stikke innom her og legge igjen ett lite innlegg da.

Går no uansett kjempe flott om dagen og jeg koser meg som alldri før da. har hadde en fin kveld i går og koste meg masse. ser fremmover med opptimistiske øyne og gleder meg masse til tia fremover. håper bare dagen i dag ikke blir så lang og at tia flyr unna da. så får dere alle ha en flott dag og kose dere masse.

klemmer til ei helt spesiell ei <3<3<3


Dato: 31.03.2011  Kl: 09:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ønske alle sammen en flott dag og en fin kveld..

Grunnet mye og gjøre har jeg  ikke fått skrivi så mye som jeg ønsker i bloggen min. men ting skal nok bli bedre her etter da. skal sjerpe meg og bli flinkere til og poste skikkelige innlegg igjen. men inntil da vil jeg bare ønske alle en flott dag og fin kveld. klem og kos til alle sammen.

 

og en knall stor kos til ei helt spesiell ei. <3<3<3


Dato: 28.03.2011  Kl: 17:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen etter en sen morgen ;)))

da vil jeg ønske alle en god morgen og en flott dag. blei en sen strat på søndagen men kjenner at dette passer meg helt perfekt ass. digg og ligge litt lengre en vanligt og bare slappe av og nyte en sen start på dagen. håper alle andre hadde en like god start på dagen da. nå skal jeg begynne på middag men vet ikke helt hva jeg skal lage til mat i dag. men en skikkelig middag skal det nok garantert bli da. ellers så går ting kjempe bra da. kosa meg masse i helga og det er jo noe som altid gjør meg glad da.  men kjenner jeg er nok ganske klar for en arbeidsuke og kreativt arbeid på jobben. så da vil jeg ønske alle lykke til i uka som kommer og håper dere alle får en flott start og en mulighet til og utvikle  seg på ett personligt plan.

takker de få som har vært med på og gjøre denne siste uka til en så bra uke som den har vært da. ;) dette er noe jeg godt klarer og leve lenge på. men satser nok på at uka som kommer også vil bli en flott uke på mange måter. selv om jeg kansje ikke har like mye selskap og besøk da..  men tusen takk til ei helt spesiell venn.. <3<3<3

 

klemmer og kos <3<3<3 will miss u sweetie... ;)


Dato: 27.03.2011  Kl: 16:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da ønsker jeg alle en flott kveld og god helg etter en fantastisk uke... ;)))

Vil bare ønske alle en god kveld. jeg sitter her nå og tenker tilbake på uka som har gått og den har vært en av de beste på lenge da. har kost meg på alle måter og bare hatt det morro og koseligt. og nå er helga her og vi er i slutten av en knall flott uke. da er det bare og håpe på at uka som kommer kan bli like flott. da håper jeg alle får en fantastisk kveld og koser seg masse. jeg satser selv på en flott kveld hvis ting blir som jeg håper på da.. ;)

en helge klem til alle og en stoor kos til en helt spesiell en.. <3<3<3


Dato: 26.03.2011  Kl: 17:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En stille dag i andre omgivelser.. ;)

 

da sitter jeg på biblioteket på hamar og slekker en stund før jeg skal på mcdonalds en tur da. vært en grei dag der jeg har vært ute og slappet av hele dagen og kosa meg masse. er godt og komme seg litt ut innimellom også da. ellers så har jeg shoppa meg ett nytt skjerf i dag og da. kjøpte meg og to t-shorter og en hettegenser i går da.. så nå tenker jeg at jeg skal ta det litt roligt en liten stund.. værtfall til neste uke da hehe. sola er tilbake så nå skal jeg gå en liten tur til gjennom gågata en tur tenkte jeg da.

Håper alle har en flott dag og koser seg masse da.

klemmer


Dato: 25.03.2011  Kl: 13:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen fra tågstasjonen i hamar. Mye folk og liv i morgen timene da.. ;)))

 

Da vil jeg ønske alle en god morgen. hadde no en flott dag i går med god mat og kake. koste meg masse og dagen blei til noe som jeg kommer til og huske lenge. sitter nå på tågstasjonen i hamar og venter på at tia skal gå. Skal på et møte i dag men begynner ikke før kl 10 og da har jeg litt tid som jeg skal få til og gå unna. så da tenkte jeg og starte med et innlegg her værtfall da.

Må innrømme at jeg hadde grua meg til og fylle 30 da. men det er no ikke så ille som jeg trodde det skulle bli. jeg sitter no her og tenker litt over dette med og fylle 30 og jeg liker egentlig tanken mer og mer. så nå sitter jeg og føler meg litt dum som brukte så mye tid og tanker på og grue meg til den dagen det sku skje da. jaja sånn er det no innimellom da. men det som var så fint i dag var at sola var oppe og ikke en eneste sky og se på himmelen. er en utrolig nydelig dag og jeg skal nok tilbringe meste parten av denne i hamar.

Men nå tenker jeg det er på tide og vurdere og finne meg noe og spise siden frokost enda ikke har vært inntatt da. men er usikker på om jeg skal vente til mcdonalds åpner el om jeg bare skal kjøpe meg noe på stasjonen. finner nok ut av det når jeg blir sulten nok. var en god del trafikk her på stasjonen i dag merker jeg da. mye folk og mange smil og se. virker som om de fleste har stått opp på en god fot i dag og at de aller fleste går nok en flott dag i møte. men skal jeg snakke for meg selv så er humøret mitt helt på topp og jeg koser meg skikkeligt allerede. Så jeg tror dette kan faktisk bli en ganske så flott dag.

Føler jeg nå har hatt en av de lengre gode periodene i livet der det meste ser ut til og ordne seg. og det at jeg har fått bekrefta at jeg har fått plass på skole og kan begynne studier om ikke så alt for lenge og det at jeg har noe og gå til vær dag også. jeg har og personer rundt meg som jeg bare digger og tilbringe tid med. jeg føler nok avogtil at alt dette kansje er for godt til og være sant men så kniper jeg meg i armen og finner ut av at dette er slik livet mitt er nå.

Jeg vil no samtididig takke alle som kom med gratulasjoner til meg i går både her og på facebook da. setter utrolig stor pris på dette. så da håper jeg alle sammen der ute har hatt en like flott start på dagen som jeg har hatt og ønsker alle der uten en knall fin dag i solen for dem som har det. og til dere som ikke våkna med sol så får dere no nyte dagen uansett. nå skal jeg finne meg no mat og så skal jeg ta meg en gåtur opp til sentrum og finne meg ett sted jeg kan sitte og slappe av frem til 10 da. dere får alle sammen kose dere da.

Stoor klem fra meg da. og en kjempe kos til en helt spesiel og en stooor takk.. <3<3<3


Dato: 25.03.2011  Kl: 08:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

30år i dag og man skjønner at man ikke lenger er i 20åra.. ;)

Ja som sagt så er det dagen i dag jeg bikker over til og bli 30år og det syntes jeg egentligt var ganske så skummelt da. men jeg får prøve og se hva som skjer og hvordan det funker og være 30år. men må innrømme at jeg har grua meg masse da. jeg syntes det høres ut som om jeg skal være voksen nå da. når man er 30 skal man lissom være voksen og etablert i livet da. men jeg får no se hva som skjer fremover da. kansje ting ikke endrer seg så masse som jeg egentlig skal tro eller ser for meg da..

Men skal no prøve og kose meg masse i kveld og tenke på alt det som er bra for tia da. og det er jo egentligt ganske masse da. jeg lever jo ett liv for tiden som jeg har gått meste parten av livet og drømt om da. så det betyr jo at jeg har masse og være takknemlig over også. så får satse på at de neste år er snill med meg og at livet fgortsetter i sin fine gang og at jeg ikke merker så mye til min egen alder. det sies jo at man er jo bare så gammel som man føler seg da. men jeg syntes den kan høres litt skummel ut og jeg da.. for jeg føler meg ikke akkurat gammel heller da.. ;) hehe jaja.

Vil ønske alle der ute en flott kveld og fantastisk dag da. jeg skal no kose meg ikveld med mat og kake og litt morro.

klemmer til en helt spesiel der ute <3<3<3

Sender med ett godt minne jeg liker fra vinteren i år ;)


Dato: 24.03.2011  Kl: 17:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

God natt og ønsker alle en flott start på en ny dag med nye muligheter.. ;))) Og tankene om og bli 30år..

Da vil jeg ønske alle en god natt og en flott start på morgen dagen.  fikk meg ny pc i dag og det gjør at jeg er ganske så fornøyd da. en liten bursdagspresang til meg selv til 30 års dagen min i morgen. men må innrømme at jeg har litt miksa følelser rundt det og fylle 30 da. men merker nok sikkert ikke så alt for mye til det. satser værtffall på at det blir en koselig da da. alldri feira noe tidligere dager men skal prøve på og ha det litt kos i morra da.. så håper no at det vil bli en fin dag og at jeg husker den en stund fremover.

ellers så er ting fremdeles kjempe bra da. jeg koser meg masse om dagen da. noe som og er årsaken til at jeg ikke har fått lagt ut så mange innlegg som jeg pleier. men som med alt annet så er det sånne ting som går litt opp og ned da.. men med ny data i hus så blir det nok litt lettere og få skrivi noen nye innlegg litt oftere tenker jeg. må bare si at den siste uka har bare vært helt fantastisk da. kosa meg masse på alle måter.

men da sier jeg natta og gjør meg klar til en dag på jobben i morgen og en 30 års dag som jeg både gruer og gleder meg til. det jeg gleder meg til er og feire den da. har ikke feira års dager siden jeg gikk på barne skolen så skal bli fint og gjøre dagen til noe litt mer spesielt enn en vanlig værdag.

det jeg kansje gruer meg litt til er jo det og fylle 30 i seg selv da. vet ikke helt hvorfor men det er noe som føles litt rart med og bli 30 da. kan nok ha mye med det at jeg føler at jeg ligger nok litt lengre bak enn mange andre på min egen alder. men det har jo og noe med min fortid og gjøre og måten jeg har levd livet mitt på frem til nå da.  men jeg prøver no og venne meg til tanken på det og bli tredve da. håper no bare at ting ikke forandrer seg så frykteligt masse egentlig da.

ellers tenker jeg jo også over de åra som har gått til nå og hvor glad og heldig jeg er som faktisk kan sitte og skrive om det jeg gjør i dag da. det var ikke en selvfølge hvis jeg tenker noen år tilbake i tid.  så jeg har egentligt utroligt mye og være takknemlig for med tanke på at jeg har det så bra som jeg har akkurat nå. og er det noe jeg har lert og sette mye pris på så er det det livet som jeg lever per dags dato da. jeg vet og hvor hardt jeg har jobbet for dette og hvor mye det betyr for meg og beholde de ting og gleder jeg har nå.

da vil jeg bare ønske alle en god natt og en flott dag i morgen.

og en stooor kos til en helt spesiel en <3<3<3


Dato: 23.03.2011  Kl: 22:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

God morgen til alle sammen.. ha en flott dag.. ;)

Da er det mandag morgen og jeg sitter atter en gang foran maskina og skriver litt. er en knall fin dag i dag og jeg sitter innendørs og ser ut med store øyner. våren er her og det merkes. så gleder meg mye til tiden fremover og en mildere årstid. jeg har no tro på at dagen i dag faktisk kan bli ganske så bra. vil no bare ønske alle der ute en flott vårdag og så får dere alle kose dere masse..

klem

og en stooor kos til ei helt spesiell ei <3<3<3


Dato: 21.03.2011  Kl: 09:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. ;D

Da vil jeg bare ønske alle en flott dag og en helt fantastisk morgen jeg da... ligger fremdeles i senga og blir der en liten stund til.. da får dere alle ha en flott dag og kose dere masse...

 

klem


Dato: 20.03.2011  Kl: 12:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da ønsker jeg alle en flott kveld.. Pizza og hjemme kos på meg i kveld da.. ;))

da vil jeg bare ønske alle sammen en flott kveld og håper dere alle koser dere masse i kveld. jeg skal slappe av hjemme og spise hjemmelaga pizza og kose meg her jeg da. satt og tenkte over noen ting når jeg så det flotte været i dag at nå er det brett sessongen over og det blir en stund til brette skal på beina igjen. men skal bli godt og kjenne varmen av sol og sommer i annsiktet snart da. er ikke mange mnd igjen nå før sommeren er her og jeg troa på en flott sommer..

men da ønsker jeg alle en flott kveld..

klemmer

<3


Dato: 19.03.2011  Kl: 18:55  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da går vi inn i ettermiddagen og sola står oppe enda.. ett snev av vårfølelse.. ;)

 

Da er ettermiddagen kommet og alt som sku gjøres er gjort. sitter nå på sofaen og stresser med hva jeg skal ta meg til. har vært aktiv meste parten av dagen i dag og fant ut at jeg kjeder meg lett i dag.  gleder meg til uka da.. skal få meg en ny pc til uka og det kommer til og bli kjempe morro da. trenger sårt en ny maskin og jobbe på da. så nå har jeg endeligt fått ordna meg såpass at jeg får meg en ny pc da. ellers er det ikke så mye som skjer til uka da. har fått noen ekstra fridager på jobben grunnet noe kurs greier da. så blir en rolig og grei uke for min del værtfall. men kan være godt det og innimellom ja. skal en tur til hamar på mandag og onsdag på noen møter så har vel egentlig nok og finne på sånn sett. ellers så har jeg det nok utroligt bra for tiden. kjenner at jeg gleder meg utroligt mye til jeg starter med studier og skole da. blir morro og prøve seg igjen etter ca 12år borte fra skolen.. har nok blitt litt jobbing i stedenfor og prioritere skole og studier. men man er alldri for gammel til og begynne og studere igjen så det blir nok bra tror jeg da.

ellers så går ting i sin vante gang og dagene går utroligt bra. koser meg masse for tia og har det usedvanligt bra. kjenner jeg gleder meg masse til våren og sommer ass.. slik at jeg kan ta speilrefleksen ut enda mer og ta masse vår og sommer bilder.  ikke blitt så mye fotografering i vinter som jeg hadde ønska da. men kan jo fort bli melleom 500 og 1000 bilder i uka da.  men jeg syntes det er så morro med bilder at jeg koser meg masse bare jeg kan ta kameraet ut en tur og bare knipse litt i vei.  for og så sitte hjemme og gå igjennom og lete etter de bildene som skiller seg litt ut fra dem andre. driver på rent amatør nivå så er nok ikke så flink som jeg skulle ønska men prøver no og leke litt med funksjoner for og gjøre bildene inntresange. har noen ekstra linser og leke med og det gir mange mer muligheter. men at jeg digger og ta bilder er det no ingen tvil om.

men håper dere alle koser dere masse i kveld og har hatt en flott lørdag så langt. jeg gleder meg til kvelden og hjemmelaga pizza jeg da.. da får dere kose dere alle sammen og ha en flott kveld.

 

klemmer til alle som vil ha.. ;)

 

<3<3<3


Dato: 19.03.2011  Kl: 16:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sol og knall flott vær ute i dag.. var en flott tur ut i dag og sola varma godt. ;)

 

Dette er meg i det jeg tok meg en tur på butikken kl 0930 i dag. sola var sterk og varmet godt selv om det var -4 ute. har vært en nydelig dag ute i hele dag. men jeg har og fått gjort masse hjemme i dag også. har fått vaska og banka tepper i kåken og rydda skikkeligt før kvelden. så nå snart blir det og begynne på en pizza deig og forberde til en hjemmelaga pizza til kvelden. må innrømme at all ryddinga og vaskinga blei ett tiltak grunnet litt kjedsomhet men var no alikavel godt og få det unnagjort da. håper alle dere andre der ute har hatt en flott dag så langt og at dere alle får en kjempe flott kveld.

 

klemmer

Og en stor kos til en god en. <3<3<3


Dato: 19.03.2011  Kl: 13:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Truge tur i snøvær.. en ny opplevelse.. ;)

 

På fredag var jeg på en lengre tur ut med truger på beina og ut i skauen med mine kolegaer fra jobben. jeg var nok fryktelig skeptisk til dette i forkant av turen men som alt annet viste dette seg være ganske så artigt og annderledes. vi gikk noen km inn i skauen og fant ett sted og fyrte opp ett større bål og blei sittende der og grille mat og koste oss i ett par timer. dette var faktisk en flott tur til trass for snøværet som var der da. vi satt en gjeng rundt bålet og spiste og koste oss skikkeligt. vil takke alle dere som var med på dette og jeg må innrømme at dette kan jeg sikkert bli med på igjen også.


Dato: 19.03.2011  Kl: 13:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. ;D

Da vil jeg ønske alle en flott dag og en god morgen. her skinner sola i det jeg flyr ut av døra en tur. knall flott start på dagen da. dere får alle kose dere masse og bruke dagen til noe som er bra.

klemmer

og en kos til en helt spesiell en <3<3<3


Dato: 19.03.2011  Kl: 09:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;)

da vil jeg bare ønske alle en god natt og en flott helg...

 

klemmer til en helt spesiel <3


Dato: 19.03.2011  Kl: 00:13  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Samvær med min datter etter 2 mnd... ;)))

 

Da hadde jeg endelig fått sett min datter igjen og vi tilbrakte masse tid sammen i dag. vi lekte masse inne og kosa oss skikkeligt før vi tok oss en tur ut i snøen og lekte med akebrett og gikk en lang tur da. det er nå 2 mnd sia jeg har sett hun sist og det skjer så mye på den tiden jeg er borte da. men å få se at hun har det så bra som hun har det hjelper så utroligt mye for min del. men vi hadde no det helt fantastisk og det er fremdeles like herligt og se de blå øya stirre på meg når hun sier pappa til meg. fikk tatt masse flotte bilder og vi skapte mange nye minner som jeg bærer med meg til neste gang. men er selfølgeligt alltid like trist og måtte dra fra hun med tanke på at jeg vet hvor lenge det vil bli til neste gang.

men jeg kan nok ikke si annet enn at jeg gleder meg allerde og har fått mye med meg fra dagens samvær til og bære meg videre til neste.  føler at jeg svever på en liten sky etter dagens samvær da. men det kan jo også være fordi det går så utroligt bra vær gang jeg er der og treffer hun. men det og få litt tid helt alene med hun er bare så fantatstisk godt og bare leke og ha det morro sammen. og høre ord som pappa pappa se her se på meg.. ja det er bare noe som fikk meg til og bli rørt som bare det. så frem til neste gang så får jeg ta vare på de minner som ble laget i dag og holde dem tett til meg og friskt i minne.

vil og ønske alle sammen en flott kveld og håper dere alle har hatt en flott dag.

klemmer

og en stooor kos til en helt spesiell


Dato: 17.03.2011  Kl: 20:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen.. en ny dag og nye muligheter.. ;)

Da vil jeg bare ønske alle en god morgen før jeg flyr ned på bussen til jobb. håper alle får en kjempe flott dag og koser seg masse.  blir nok ikke en så innholdsrik dag for min del men det funker no for meg og ha litt stille dager innimellom da. gleder meg til i morgen da jeg skal en tur til hamar og kose meg. og på torsdag reiser jeg på samvær til min datter. så de neste dagene kommer til og bli utrolig bra. da vil jeg bare si til alle en ting og det er.

Ha en knall flott dag alle sammen og kos dere skikkeligt. for det gjør jeg vær dag. alle dager kan nytes like mye. men bare på forsjelige måter..

klemmer til en helt spesiell der ute <3<3<3


Dato: 15.03.2011  Kl: 07:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da er jeg kommet hjem fra en helt grei dag på jobben,,. ;)))

 

Da sitter jeg godt planta i sofaen etter en grei dag på jobben. har vært den sola i hele dag og vært ganske så fantastisk og jobbe ute hele dagen værtfall. er nok litt sliten etter helga men det tar jeg no med ett smil og starter en ny uke med ett enda større. men er denne uka jeg drar på samvær til min datter og det er jo noe som jeg gleder meg helt utroligt til værtfall da. utenom dette så har jeg en tur til hamar på onsdag. torsdag drar jeg på samvær da. og så er helga nesten der og blir nok en flott helg kan jeg se for meg værtfall.

ønsker alle sammen en flott dag videre og håper alle har hatt en flott start på en ny uke og nye muligheter..

klemmer vennen <3<3<3


Dato: 14.03.2011  Kl: 16:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. en ny uke og nye muligheter.. ;) Ha en flott dag.. ;)))

Da ønsker jeg alle en flott dag. jeg skal på jobb og prøve og ha en flott dag da. helga mi har vært lettere knall bra og har kost meg masse.  håper alle andre har hatt en flott helg og er nå klar for en ny uke og nye utfordringer. da vil jeg bare ønske alle en flott dag og en nydelig start på en flott uke ;)

klemmer <3<3<3


Dato: 14.03.2011  Kl: 07:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vinner av bloggvurdering... ;)))

http://sandralooove.blogg.no/

Denne bloggen vinner fordi den er underholdene og fritt talende. hun skriver om mye som sikkert mange andre kjenner seg selv igjenn i.

Takk for at du deltok og du skal få en bloggshout reklame via bloggen min med bilde. velg ut ett bilde du ønsker at jeg skal bruke av bloggen din så jeg kan bruke det.

klem


Dato: 13.03.2011  Kl: 20:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da blir det pizza laging og deigen skal settes.. ;) gleder meg til hjemmelaga pizza i kveld ass.. ;))

Da er hele leiligheten vasket og rydda og oppvasken er tatt og jeg har fått meg en laaang dusj. så nå skal det startes med forberdeinger til kvelden. skal lage en hjemmelaga pizza til i kveld og kose meg masse.  så nå skal deigen bakes og settes til heving da.. ;) ønsker alle en knall flott kveld og håper alle koser seg masse.

klemmer <3<3<3


Dato: 12.03.2011  Kl: 15:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen.. ;D

da er lørdagen kommet og det er på tide med en gå tur da.. ;) så da er det bare og kle seg og ta beina fatt... fikse noe musikk på øret og på med solbrilla da.. kledd i varme klær så beveger jeg meg ut i sola for og gå en ca 8km i dag.  da ønsker jeg alle en god morgen og en fantastisk lørdag. håper alle koser seg masse og får en flott dag. jeg gleder meg no til dagen da. mekke hjemme laga pizza og sånn. blir nok digg det da ja. er det bare og finne filmene som skal sjekkes i kveld så er alt i boks.

nei da tar jeg meg en gå tur i solen. klemmer til alle som måtte ønske det ;D

og en stooor kos til en helt spesiell der ute<3<3<3


Dato: 12.03.2011  Kl: 08:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ønsker jeg alle en god natt og en fantastisk helg videre. ;)))

Da er kvelden kommet og jeg ligger under dyna. ønsker alle der ute en god natt og en herlig helg. skal selv kose meg gjennom helga og gleder meg til i morgen og hjemmelaget pizza. kvelden har gått fint der jeg har sitti og sett på tv da.. vert rimelig lite som har sjedd egentlig da. men i kveld har jeg ikke så mye og si annet enn at jeg nyter dagene og koser meg masse. jeg har det bra og gleder meg mye over mye som skjer i værdagen min da. men dere alle får ha en flott kveld videre og kose dere utrooligt masse i helgen. ;)

klem og kos fra meg til den som vil ha.

men en nuss til en helt spesiell og en stoor natta kos.. <3<3<3


Dato: 11.03.2011  Kl: 22:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da var fredags kvelden kommet... ;) ønsker alle en flott helg ;)))

 

Da var kvelden begynt og helga er i gang. blir en rolig helg her hos meg da.. blir hjemmelaget pizza i morgen og en liten tur ut på formedagen hvis været er bra da.  ellers blir det en helg med kos og avslappning. dagen i dag starta greit men etter jeg hadde gått ca 3 km på ski var jeg lei. blåste frykteligt klad på sjusjøen i dag  ass.. så endte med at jeg gjemte meg i bussen og blei sittende der til maten var klar.. ;) men har no vært greit og fått seg en liten tur på fjellet da. selv om sola blei borte og kulda tok over helt da.. men var no utroligt digg og komme hjem til en varm kåk og varm mat.. har no tro på at morgendagen kan bli ganske så bra værtfall..

ellers ønsker jeg alle en flott helg og en strålende kveld..

Klemmer til alle som vil ha det og en stooor kos til noen helt spesielle <3<3<3


Dato: 11.03.2011  Kl: 19:14  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Alan Jackson Livin On Love

<3<3<3


Dato: 11.03.2011  Kl: 15:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen alle sammen.. en ny dag og nye muligheter.. ;)

Da er det morgen og jobben venter. er ikke så mye annet som skjer i dag annet enn at jeg skal på en skitur da. men ser jo ut til og bli helt nydeligt vær. Så dette kan bli en kjempe flott dag sånn uten videre.  vil ønske alle dere der ute en flott dag og håper dere får den beste dagen da. og så ønsker jeg alle en knall strat på helga da.

 

klemmer til en fantastisk god en <3<3<3

Ha en flott dag <3


Dato: 11.03.2011  Kl: 07:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da ønsker jeg alle en god natt.. ;)

Da er det en liten stund foran tvn så er det kvelden på meg. kjenner jeg er rimelig tappa for energi i dag og skal bli godt og finne senga i dag da. men har no vært en grei dag og dagen har gått rimeligt fort. ikke sjedd så mye i dag annet enn at jeg hadde et møte på jobben om  hvordan jeg ser for meg tiden fremover da.  men føler meg rimelig tom i hue i kveld og har ikke så mye og skrive om. gleder meg til helga da.

Ønsker alle sammen en god natt og en flott kveld.

klemmer <3<3<3


Dato: 10.03.2011  Kl: 21:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da er den rolig kveld som går meg i vente... Kan ikke våren komme og snøen forsvinne da.. ;)

Da er det tia for og slappe av og bare ta det helt med ro. vært en lang dag på jobb og blei en sen natt i går. hadde besøk til veldig sent og blei ikke mye søvn før jeg måtte på jobb. men koste meg som bare det i hele går. ellers så går ting forsovet greit og jeg trives jo masse om dagen og har det ganske så bra. reiser på samvær i neste uke og det gleder jeg meg helt sykt masse til ass. er nesten 2 mnd sia sist og det merkes. men blir nok kjempe kos og få sett hu igjen ja. gleder emg og masse til studie start da. er ikke så alt for lenge til det skjer heller nei. har begynt og lete mer aktivt etter en ny leilighet nermere jobb og slikt da. blir tungvint og reise den veien jeg må vær dag så da er det likeså greit og bare flytte på seg.

Men er så godt når de siste bitene begynner og falle på plass da. så har nok mye og se frem til i den tia som nermer seg nå ja. har sjedd en god del siste tia også som gjør at jeg har det noe bedre og trives masse. har og fått en bedre kontakt med søster og andre i familjen og det er noe som jeg setter stor pris på. glder meg utroligt mye til  våren og sommer nå da. er mektig lei all denne snøen og kulda. håper det ikke er så lenge igjen nå før siste rest tar og smelter bort slik at man kan merke våren komme for fullt.

Da vil jeg ønske alle en flott ettermiddag og kveld videre og håper alle koser seg masse og har det bra.

Sender en stoor klem til en spesiell en da <3


Dato: 10.03.2011  Kl: 17:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

De som har gått videre i vurderingen.... ;)

http://catharinahp.blogg.no/

http://mypandora.blogg.no/

http://sandralooove.blogg.no/

 

Dette er de 3 som har gått videre i konkuransen. vinneren vil da få ett innlegg om sia si og en bloggshout...


Dato: 10.03.2011  Kl: 17:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. ;D

God morgen da... ;)

Da ønsker jeg alle en flott morgen og en kjempe fin dag.. forsovet meg så rekk ikke skrive noe mer nå jeg..

hehe kose dere alle sammen og nyte denne flotte sol dagen.. klemmer og kos fra meg,

 

stoooor kos til min spesielle venn da.. <3<3<3

Ha en flott dag.. kos og nuss!!!


Dato: 10.03.2011  Kl: 07:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Her er dem som gikk videre i blogg vurderingen.. ;)))

http://catharinahp.blogg.no/

http://mypandora.blogg.no/

http://sandralooove.blogg.no/

http://sinath.blogg.no/

http://missdevil88.blogg.no/

http://lenaime.blogg.no/

Her er dere som gikk videre til neste runde.. skal lese litt mer utfylende på disse 6 bloggene og gjøre meg litt bedre kjent med dem. det var utroligt mange flotte blogger og likte masse og lese gjennom alle sammen. tusen takk til alle som valgte og bli med på denne lille konkuransen min.

siden det var så mange som gikk videre vil jeg bruke en dag ekstra på og vurdere så jeg rekker og lese litt bedre gjennom vær enkelt.  så trekker ut 3 i morgen som går videre til siste innspurt og det blir trekt en vinner på lørdag.

Ønsker alle en fortsatt flott kveld og lykke til med bloggingen.

 

klem fra meg...


Dato: 09.03.2011  Kl: 22:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen.. ;D Tur til Hamar ja.. ;)

 

Da er jeg klar for og stikke til hamar en tur... blir nok en fin dag. bortsett fra at det er det grusome været i dag da... snør og blåser skikkeligt.. huff... skal ut og gå 4 km nå så gleder meg ikke til det nei.. jaja får no bare hoppe i det.. men gruer meg skikkelgt ja. ellers så har jeg det knall fint om dagen værtfall. ønsker alle en flott dag.

dere som er med på konkuransen får svar på hvem som går videre senere i dag. lykke til alle sammen..

 

klem vennen <3<3<3


Dato: 09.03.2011  Kl: 08:14  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da er det kvelden og da.. Og siste mulighet til og bli meg på konkuransen om en bloggvurdering!!! mange flotte så langt da.. ,))

 

Da er kvelden kommet og det er snart på tide og legge seg. men først vil jeg sjekke de siste bloggene som har meldt seg på bloggvurderingen. er utroligt mye flotte blogger der ute og jeg blir fasinert av mange. men jeg velger ut 3 til i morgen som går videre og så velger jeg ut en siste på fredag og den vinner.. den som vinner på fredag får bilder og reklame om sia si som jeg kommer til og kjøpe en bloggshout til slik at den sia får ekstra treff og kansje nye lesere.

da ønsker jeg alle lykke til og en god natt.

nattakos til en spesiell og klem til resten.. nattinatt alle sammen <3<3<3

Nattakoser!!!!  <3<3


Dato: 08.03.2011  Kl: 21:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

KONKURANSE!!! Jeg skal ha en blogg vurdering av din blogg.. sjekk ut dette..

 

No har jeg tenkt og ha en bloggvudering for første gang på bloggen min.

Deres oppgave til BLOGGVUDERING er :

1. Skriv bloggadressen deres i komentarfeltet
2. Skriv gjerne en lien komentar om bloggen min (komentere tilbake )


Vinneren av bloggvuderingen min får :
Innlegg i bloggen min med bilde og lit info om bloggen sin og hvorfor jeg valgte akk den bloggen og de. vinner får også en bloggshout når jeg publiserer vinneren.. ;)

Heng dere med :)


Dato: 08.03.2011  Kl: 18:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 22

tilbake etter en kald og vindfull dag på jobben.. Sofa og tv resten av dagen nå ja. ;)

 

Da var jeg kommet meg hjem etter en kald og vindfull dag på jobben. det blåste surt og kaldt i hele dag oppe i fjellet der vi jobber i dag da.. frøys no så inni f...... ass. men er no kommet meg hjem og inn i en varm leilighet. så nå venter en laaang varm dusj og en stoor og god middag.  men har no vært en helt grei dag sånn egentlig da. selv om jeg har nok gått rundt og vært litt distre til tider i dag. men skal no finne meg en film og titte litt i kveld da.. skal ta det helt med ro og bare slappe av og ta det helt med ro. kan no sove litt lenger i morgen grunnet fri fra jobb da. men skal til hamar og gjøre noen ærend og slik da. så får vi nok se hva resten av denne dagen vil bringe da. jeg er no alltid posetivt innstillt på at kvelden kan bli helt grei. men vil ønske alle der ute en fortsatt flott ettermiddag og håper dere får en flott kveld videre.

Hvordan har dagen din vært da???

Klemmer vennen..<3<3<3

En låt til en som betyr mye. <3<3<3


Dato: 08.03.2011  Kl: 16:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

God morgen alle sammen.. en ny dag og nye muligheter.. ;)

da er det en ny morgen og nye muligheter til og gjøre nye ting.  men sånn er værdagen og og livet generelt. man må bruke de muligheter man har.  men avogtil skulle jeg nok ønske at jeg sjønte mer. er ikke alltid like lett og lese alle tegn og skjønne alle hint som værdagen kan gi. og noen ganger så ender man opp med og tolke feil og gjøre noe som kansje ikke alltid er like like bra. men uansett så er det jo bare og fortsette og se seg om etter andre muligheter til og gjøre ting rett. men hadde livet vært så lett og uten utfordringer så hadde det nok ikke vært like inntrsant og gjøre de ting man gjør for og bedre seg selv. man er i en stadig utvikling med og tolke seg selv og omgivelsene rundt en. men det viktigste er jo at man prøver så godt man kan og gjøre det som rett. det som er rett for en selv og det som rett for dem rundt en. er ikke alltid like lett men det viktigste er vel at man ikke gir opp så lett og står på.

Det er enkelte ting i livet mitt som er værdt og kjempe litt ekstra for. og er de tinga som man skal vokse på. men er ikke alltid lett og skjønne alle andre. jeg har nok kansje vært rusfri en stund men er alikavel mye som kan gjøre meg  usikker i forhold til meg selv og andre. men så lenge jeg holder fokus på det som er viktigt og gjør det som føles rett for meg så tror jeg nok at ting vil ordne seg til slutt. men er ikke alltid like lett og være målretta og fokusert når man har en indre usikkerhet som kan tulle med deg på måter som man helst kunne vært foruten. men det som holder meg fokusert er jo de gleder jeg har i værdagen og dem jeg har rundt meg som jeg er glad i. jeg henter nok mye støtte her. Men er mye som er nytt i livet mitt om dagen og er ikke alltid like lett og forrstå alt på en gang men jeg regner nok med at det bedrer seg ettervært som man blir tryggere. så lenge man har litt tolmodighet og forståelse for hvorfor ting er som de er så regener jeg nok med at det vil løse seg. for hva fremtiden vil bringe til envær tid er det nok ikke så mange som vet. men jeg vet værtfall hva jeg ønsker i min og kommer til og jobbe for å få til det.

men da vil jeg ønske alle en flott dag og håper dere alle får en like solfylt dag som jeg er påvei ut i nå.

Og så sender jeg en stooor kos til en helt spesiell der ute.. <3<3<3

 


Dato: 08.03.2011  Kl: 07:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Ny klippet og lettere missfornøyd da.. ellers en fin dag da.. ;)))) Sjekk bilde da. ;P

 

Da var jeg akkurat kommet hjem fra frisøren og jeg kan trygt si at jeg ikke er så fornøyd da.  jeg fikk først vite etter at jeg var ferdig at det var en fersk student som hadde klippet meg. og klippet meg ikke slik jeg ville heller.. jaja sånt som skjer da. ellers så har det vært en grei dag på jobb og slik da.. fikk handla en del ting jeg trenger i dag så er ganske så fornøyd. ellers så har jeg det kjempe bra om dagen og koser meg mye for tia da. har levd på den lyse sia i det site og det er egentligt ganske så fantastisk da. ;)  men håper alle koser seg i kveld da. og ønsker alle en fortsatt flott kveld.

klemmer og kos <3<3<3

Denne sangen er helt digg da <3<3<3


Dato: 07.03.2011  Kl: 18:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 16

God morgen alle sammen.. ;D

Ja da er morgenen og jeg er nok litt trøttere enn planlagt.. huff kommer til og bli en laaang dag da. jaja sånn er det innimellom da. men går nok bra skal jeg se. har no mye og se frem til i uka som kommer da, ellers går no dagene sånn som dem går. skal på samvær i slutten av mnd da og det gleder jeg meg masse til da. blir utroligt kos og få se pia igjen da. men nå vil jeg slappe litt av før jeg må gjøre siste forberedelser før jobb da. ønsker alle en kjempe flott dag og en flott start på en ny uke. jeg har no værtfall fått den beste starten da. og gleder meg masse til resten av den da. ;)))

 

klemmer  vennen <3<3<3


Dato: 07.03.2011  Kl: 06:03  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Da vil jeg ønske alle en fin kveld. for det skal jeg ha da.. ;))

Da er kvelden kommet og jeg ser frem til neste timene på denne søndagen da.. gleder meg rett og slett da.. helgen for min del har gått stille og roligt da. ikke sjedd så mye siden fredag da.. kosa meg masse frem til fredags kveld værtfall da... ellers så har det vært temeligt stille her da. men uka fremover for meg er jobb og en tur ut på onsdag for middag og shopping da. blir nok en frisør time på meg i løpet av de nermeste dagene da.. gleder meg til det værtfall da.. og så gleder jeg meg til og shoppe nye sko på onsdag da.. så de feiteste ed hardy skoa ever ass... må bare ha dem da. men da ønsker jeg alle en flott natt og fin kveld videre..

 

klemmer og kos til alle som vil ha.. <3<3<3

 

weeee <3<3<3


Dato: 06.03.2011  Kl: 19:08  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

God morgen. en dag med tanker

 

Er en flott dag ute i dag og skal snart ut og gå en tur. men jeg har så mange tanker at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne en gang. våkna i dag med frykt i øya og det syntes jeg var utrolig skummelt da. men frykten for at ting ikke skal bli sånn som man har trodd i utgangspunktet vil ofte dukke opp og man må takle den. jeg har en egen evne til og over tenke og anylysere ting som ofte ikke er der i hele tatt og kan ofte brenne meg litt på dette. jeg kan ikke alltid noe for det og mener overhode ikke noe vondt med det. er no bare en dårlig uvane jeg har dratt med meg fra gammelt av da.  men jeg er kommet dit hen i livet at jeg er klar for en ny forandring. en forandring som innebærer det og og dele av seg selv på andre måter enn det man er vant til man må tørre og sprekke sin trygge bobble for og slippe inn andra i den. og dette er ikke alltid like lett og da kan man reagere på andre måter som ofte kan få ett annet resultat enn ønnsket. men etter mye tanker og selv rannsakelse har jeg kommet frem til at det er det jeg vil og er det jeg kommer til og satse fullt på. men er jo avhengig av flere viktige faktorer og. men jeg skal no prøve så godt jeg kan og gjøre det beste jeg kan for at det skal bli så bra som muligt da. men det gjennstår og se om det vil ordne seg slik jeg ønsker da. ellers så har jeg hatt de 2 beste dagene i mitt liv nå da i forgårs og i går var bare helt knall flotte dager som jeg sent vil glemme da.

men da gjennstår det bare og ønske alle sammen en flott dag...

 

klemmer vennen <3<3<3


Dato: 05.03.2011  Kl: 10:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

En flott dag med sol og en grei dag med kurs på menyen... ;)

Har vært en helt grei dag i dag da. var kjempe flott sol fra morgenen av. varte også gjennom hele dagen da. er sånne småting som gjør mye med humøret innimellom da. men har sitti på kurs i hele dag og hatt om økonomi og sånt da. men har no lært noe nyttigt gjennom kurset da. ellers har det nok ikke sjedd så mye da. men kjenner jeg gleder meg til morgen dagen da. skal en tur på budor og stå på brett i bakken der da. blir nok min siste tur denne sessongen så skal utnytte den så godt jeg kan da. ellers så koser jeg meg masse om dagen og har det så utmerket godt og virkelig trives med alt som skjer.

og er en stund siden jeg har hatt det så bra over en så lang periode som jeg har hatt nå. men jeg liker det og jeg liker det masse. dette er noe jeg kan bli vant til faktisk da. men vi får no se hva som skjer fremover da. akkurat nå sitter jeg og hører på musikk på voice og slapper av i sofaen da. og sitter og venter på gode nyheter. den som venter på no godt venter ikke forgjeves sies det da. hihi jaja vi får no se.. <3<3<3

Ønsker alle en flott kveld videre og god natt. kommer nok ikke fler innlegg fra meg i dag tror jeg.. :P

klemmer til dem som vil ha

og en sang på veien da.. klemz <3


Dato: 03.03.2011  Kl: 19:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen fra meg på jobben ;)))

Da var jeg kommet meg på jobb etter en litt stressende start på dagen. våkna 45 min før jeg sku rekke tåget og hadde en 4 km gåtur foran meg. men gikk bra. rakk tåget på minutten såvidt. men ellers ser det ut til og bli en flott dag. sola står høyt og det er knall flott vær ute i dag. hadde en flott dag i går og kosa meg masse da. fikk og kjøpt en ny t-skjorte og no greier. blei ikke så sent som vanligt i går da. men uansett var det en flott dag da.. <3

dagen i dag består av smart kurs på jobben da. så skal ikke ut i skauen og jobbe i dag. blir sittende innendørs og jobbe med ett økonomikurs i dag ja. noe som jeg nok ikke er så alt for begeistra for da. men man plukker jo alltid med seg noe man kan ta med videre da. men ellers blir det nok en grei dag og skal nok gjøre det beste ut av en så flott dag som i dag da. gleder meg sykt masse til neste onsdag da. i går da jeg var på senteret på hamar så jeg de kuleste skoa fra ed hardy som jeg bare må kjøpe meg da jeg får lønning da.. weee gleder meg ass.

ønsker alle en flott dag og håper dere får en produktiv og konstruktiv dag

Klemmer og kos  vennen <3<3<3


Dato: 03.03.2011  Kl: 09:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

God morgen alle sammen... skal til hamar en tur i dag da.. ;)))

God morgen alle sammen.. da skal jeg strax ta beina fatt og begynne og gå en lengre tur til legesenteret i dag. jeg har time der kl 09 og det går selfølgelig ikke busser. det betyr en 4km gåtur i kulda på morningen. men skal nok overleve det. jeg no litt og se frem til i dag da. og er ikke så mye som får rota til det alikavel, ellers så har jeg ett møte i hamar kl 12 og etter det skal jeg bare kose meg med en spesiel venn. håper no det blir en flott dag med fint vær og slikt da. ønsker alle sammen en flott dag og håper dagen blir like fin for alle.

har no blitt en flott start på dagen så langt da. så nå gjennstår det bare og se da. Ha en flott dag alle sammen.

Klemmer til dem som vil ha..

Og en låt til deg da klemz <3<3<3


Dato: 02.03.2011  Kl: 07:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Da er kvelden kommet og jeg smyger meg til ro da..

Ja da er dagen over og en fri dag fra jobben kommer snart da.. skal noen små ting som lege og møter i hamar i morra da..har vært en grei kveld selv om jeg har vært litt rastløs. fikk kontakt med en bardomsvenn som jeg ikke har snakket med siden jeg var 13-14 år gammel da.. dette var jo litt spesielt da. ja værden er jo ikke så stor heller da. men er jo alltid triveligt og sankke med gamle vennner og høre hvordan livet har blitt og slik da,, samenligne erfaringer og bare mimre litt, jaja er bare kjempe kos det. ellers så har jeg ikke fått gjort så mye av det som var planen da.. så derfor skriver jeg kvelds innlegg nå og går å gjør det som jeg sku ha gjort tidligere .

Ønsker dere alle en flott kveld og en god natt.

 

klemmer og kos <3<3<3


Dato: 01.03.2011  Kl: 20:27  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hjemme fra jobb etter en fin og kald dag på... ;P Sjekk ut videoen av meg her da... funny ass ;D

 

Ja da var jeg kommet meg hjem etter en grei dag på jobben da. tilbrakte dagen i skauen og dreiv og bygga på tretopp hytte rampa og sånn da. ellers har det ikke skjedd så mye spenende i dag. gar vært en kald dag på jobb da.. har frøse mye i dag. men har fri i morra heldigvis og da blir det nok en koselig dag da. skal til legen i morra. skal så videre til hamar for og ha ett møte der og så er det middag på mc donalds da. så blir nok en fin dag i morra.  gleder meg no værtfall til deler av dagen værtfall da. <3 men ellers så er ting bra og livet smiler om dagen så det er jo bare helt topp.

Er nok kansje en del tanker om dagen men er ikke så ille at de går i veien for meg til dagli. jeg har kosa meg utroligt mye siste 2-3 ukene da. og det er nok kansje flere grunner til dette. men er no godt at det har sjedd en del ting da. merker og at samvær med pia nermer seg og gleder meg bare mer og mer til dette da.  men dere alle får ha en flott dag videre da. nå skal jeg slappe av og rydde leilighete og sånn. skal og ta en laang dusj og lage meg noe middag da,

Ha en fortsatt flott dag og klemmer til dere som vi ha

 

Klemmz ass <3

Ja da kommer vidoen av meg og en kompis på mini ski i 70 kmt da... var en flott dag dette ja... var på tur forrige fredag da,.. ;)


Dato: 01.03.2011  Kl: 15:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God morgen alle sammen.. ;D

 

da vil jeg bare ønske alle en god morgen og håper dere alle får en flott dag og koser dere masse. jeg skal snart på jobb og så blir det en rolig dag hjemme da. håper dere alle får en dag med masse utfordriger og muligheter.

Ha en flott dag alle sammen

klemmer fra meg til den som vil ha...

 

og en låt på veien da... <3<3<3 klemz <3<3<3


Dato: 01.03.2011  Kl: 06:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits