På jobb og venter på og komme hjem til kjæresten... :)

 

Sitter på jobb og kjeder meg en god del og sku egentlig bare ønske at jeg var samme med min kjære som er hjemme hos meg og venter på at jeg skal bli ferdig på jobb. jeg føler meg så utrolig heldig for tiden at jeg nesten ikke har ord. det enste jeg tenker på hele tiden er og ligge i armene til min kjære og bare kose hele dagen. Gleder meg utroligt masse til sommer ferien da vi skal reise på en tur sammen. og kansje det blir en syden tur på oss rundt jule tider også da. men nå er det bare noen få timer igjen til jeg er ferdig på jobb og da er det tåget rett hjem. skal bli så godt og se dama igjen etter en lang dag på jobben da. ønsker alle en flott dag og alt godt da.

 

klemmerog kos til min kjære Ewa som sitter hjemme og venter på meg <3 kjempe glad i deg jenta mi <3


Dato: 28.04.2011  Kl: 13:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

På kveldstur med dama og på husværtens trampoline. :D Og 5 nye bilder tatt i kveld da.. :)En fin start på en flott kveldstur med min kjære Ewa. Da vi skulle til å gå oss en tur så oppdager vi at det står en trampoline i hagen. Og den måtte jo selvsagt testes da. Etter vi hadde lekt oss ferdig der så gikk turen videre og vi koste oss masse på den korte men friske gåturen.

Men nå vil jeg bare ønske alle en fortsatt flott kveld og en god natt da. Takker for masse flotte komentarer. Så får dere alle nyte resten av helgen og påskeferien. En stor påske klem fra meg til alle da.

Og en kjempe nuss til jenta i mitt liv. Glad i deg jenta mi <3Dato: 23.04.2011  Kl: 22:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Et lite selvpotrett med 20 bilder av meg og noen andre da. En komentar fra deg gir en tilbake. :)Her er det 20 bilder av meg,min datter pia og ewa kjæresten min. ønsker alle en god kveld og en flott påskeaften.

klemmerDato: 23.04.2011  Kl: 22:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 16

19 av mine favoritt bilder som jeg har tatt. En komentar til meg, gir en tilbake til deg.. :)))

Dette er noen få av mine favoritt bilder som jeg har tatt og noen av meg selv og da. håper jeg kan få noen komentarer på bildene da. :)

På forhond takk, Jeg komenterer tilbake til alle som legger en link til siden sin igjen etter en komentar. :)) ha en flott kveld da.. klem. :)))

Legger ved en video av meg selv i vinter. ett godt minne fra årets vinter da.. :)))Dato: 23.04.2011  Kl: 19:11  Kategori: Blogg Kommentarer: 51

Noen påske bilder fra meg og dama.. :) Har du noen påskebilder i bloggen din så legg igjen en link til meg da. :)

Her koste vi oss en hel kveld sammen ute under åpen himmel. :)

Ett bilde tatt av kvelds sola der vi satt.. :)

Ett bilde av dama med ett glass vin og fin utsikt :)

Meg og dama sammen på pleddet etter mørket falt på.. :)Dagen etterpå skifta jeg til sommer dekk på bilen hennes da.. :)Og ett bilde av min siste tattoo.. :)

I tillegg til dette kosa vi oss med en tur på bowling og har spist ute på resturant. var og en tur på ankerskogen og bade litt tidligere også da. vi har og delt noen flotte gåturer og som regel ender vi opp ett sted der det finnes en lekeplass eller lignende. og da har vi lekt oss på husker og bare hatt det morro sammen. ene dagen vi var ute og gikk så møtte vi på en nydelig liten pusekatt i veikanten som var usedvanlig folkekjær. da blei jo vi sittende litt og leke og kose med den før vi vandret vidre på turen vår. vi har også spist ganske mye god mat hele påsken. jeg kan nok med hånden på hjertet si at dette har nok vært min beste påske så langt i livet.

Men setter pris på en link til siden din hvis du har tatt bilder av dine dager i påsken og lagt ut på din blogg. jeg liker og se på bilder og gi komentarer på dette. ønsker dere alle en fortsatt flott påskeaften. klem

Og til min kjære så vil jeg bare takke deg for at du har gitt meg en påske jeg alldri kommer til og glemme. <3 utrolig glad i deg jenta mi <3Dato: 23.04.2011  Kl: 18:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

GOD PÅSKE TIL ALLE SAMMEN DER UTE I BLOGG LANDET.... :D

Da er det bare og ønske alle kjente og ukjente en riktig god påske og alt godt. en stor påske klem fra meg værtfall.

Sender en påske hilsen til alle fra meg og min kjære <3


Dato: 23.04.2011  Kl: 15:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Sitter på maxi i Hamar og koser meg på kafe da. ;) og leser gjennom bloggen til alle som ligger igjen en link til sia si da :)Da sitter jeg på maxi og slapper av på kafeen mens jeg venter på ewa skal bli ferdig på jobb. må innrømme at jeg savner henne ganske så mye allerede da.. ellers har det vært en flott påske så langt da.. kansje litt uvanlig tilogmed da. har vært sommer følelse gjennom hele påsken da. det og ligge på ett pledd i hagen og grille ute er ikke vanliogt for meg i april mnd da. heller ikke gå i shorts og t-shorte før mai mnd da. men hærligt er det og jeg nyter vært sekund som sola skinner. kjenner at jeg har nok savna sommeren mye mer enn det jeg egentlig hadde trodd. så er det 2 timer igjen til dama er ferdig på jobb og jeg skal sitte her og få tia til og gå litt fortere.

Så da fant jeg ut at jeg skal lese litt igjennom andre blogger enn de få faste som jeg alltid leser i. ellers så har jeg vært flink og styrt meg fra og shoppe så mye da. har nok brukt litt mer penger siste tia enn det jeg kansje egentlig har råd til da. jaja sånn er det innimellom da. angrer no ikke på noe av det jeg har brukt peng på da. har kost meg så sinnsykt masse de siste dagene at jeg har ikke ord lenger. har tilbragt en uke hos dama i leiligheten hennes og det har vært en knall flott uke som har gitt meg masse vis av gode minner som jeg kommer til og ha med meg for resten av livet.

I natt sov vi hos meg igjen og det blei en sen natt med tanke på at dama skulle på jobb i dag da. men gikk no greit og komme seg opp selv om det gikk litt tregt for min del. men da vil jeg ønske alle en flott dag og håper at6 alle der ute nyter det utroligt nydelige været som om dagen da.

klemmer


Dato: 23.04.2011  Kl: 14:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heia alle sammen. legger du igjen en link til siden din så komenterer og leser jeg den og deler min mening om bloggen din. :))

 

Dette er ett bilde av meg og dama for noen dager siden etter en kveld med grilling og kos i hagen hennes. Var bare en nydelig kveld da. og kunne ligge på ett teppe ute en kveld i april er noe jeg ikke er vant til da.. ;) glemmer nok alldri den kvelden jeg fikk dele med dama.

 

 

Bø i telemark da.. ska dit med dama i sommer en tur da.. :)

 

Ta og legg igjen en link til siden din og jeg skal lese og komentere den i løpet av dagen.  ønsker alle en flott dag da.

Ønsker alle sammen fortsatt en flott påske og alt godt da.. ;)


Dato: 23.04.2011  Kl: 13:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Min nye tattoo da... er ganske fornøyd med den da egentlig.. :))

 

Tirsdag var jeg og tok meg en ny tattoo da. dette er resultatet av det da. ellers har jeg hatt noen flotte dager sammen med min kjære ewa da. må bare si at jeg blir bare mer og mer forrelska i denne jenta for vær dag som går. og det og finne en slik jente sjer sjeldent da. det og få følelsen av og finne THE ONE er en sykt god følelse da.

vil ønske alle der ute en riktig god natt og en fortsatt god påske da.

Nattakoeser til jenta mi som gjør meg så utroligt lykkelig og en god klem til alle som vil ha det. <3


Dato: 23.04.2011  Kl: 01:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

En riktig god påske til alle sammen der ute. legg igjen en link og jeg kommenterer bloggen din. :)

Da vil jeg ønske alle sammen en riktig god påske fra meg og min kjære. håper dere alle koser dere masse og får en påske dere sent vil glemme. for det vil jeg da. da jeg feirer min første påske sammen med min kjære Ewa.

Hvis dere legger igjen en link til sia deres så skal jeg stikke innom og lese litt og legge igjen en kommentar eller to. jeg liker spesielt godt blogger med masse bilder da. og atter en gang så ønsker jeg alle en kjempe flott påske og en flott dag og kveld videre.

 

klemmer fra meg til alle som vil ha en påske kos. :)


Dato: 21.04.2011  Kl: 16:45  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Meg og dama og vår påskeferie sammen. og en oppdatering fra mitt livet mitt i dag. :)

Da er vi kommet litt ut i påskeferien og jeg har vært på min første påskeferie med dama. vi har fåt gjort mye koseligt så langt og jeg gleder meg masse til de siste dagene med ferie sammen med hun. Vi har blant annet gjort på ting som kino,bowling,grilling,gåturer,shopping og mye hjemme kos da.

Hun var tillogmed med meg når jeg tok ny tattoovering på onsdag da. noe som blei en opplevelse i seg selv. da jeg tattooverte en thors hammer på halsen og fiksa litt på en annen. selv om forholdet til ewa fremdeles er ungt så har vi rukket og oppleve mange ting sammen og jeg gleder meg så utroligt til og dele mange flere. Da vi også allerede har bestilt en ferie tur til bø i sommer også sammen. og skal i tillegg ta oss en syden tur når vinteren brer seg over innlandet.

ellers er det nok ikke så frykteligt mye og fortelle for min del da. Jeg trives mye i jobben min fremdeles da. noe som egentlig forbauser meg litt da. Men merker jeg nå er klar for og begynne og studere igjen. så skal bli godt og få kommet igjang med dette. Har og fått meg ekstra jobb på onsdager med og bygge hjemmeside for ett lokalt lag her da. er også blitt leid inn som fotograf for og ta bilder av naturstier og lignende.

Driver og å forberder meg til og holde foredrag da. har nå siste ukene drivi og forberedt meg på og holde ett powerpoint foredrag om rus og veien til rusfrihet. gleder meg egentlig masse til dette da.

Ja dette var en liten oppdatering om meg og hva som skjer i livet mitt akkurat nå. merker at jeg kansje har nok og henge fingra i værtfall da. men vil og benytte sjansen til og ønske alle sammen der ute en riktig god påske.

klemmer til alle som måtte trenge det eller bare vil ha.. ;)


Dato: 21.04.2011  Kl: 12:01  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Siden Christian er så dårlig til å blogge...

 
 

HeiHei alle sammen :)

 

Siden Christian har blitt så dårlig med å blogge i det siste så tenkte jeg at man må gjøre noe med det og oppdatere dere her på bloggen som følger med han her. ;)

I det siste så har jeg vært mye her, og vi har funnet på masse moro :)
Det har blitt kveldsturer ute i måneskinn, kino tur, ankerskog tur og kveldskos foran tv :)
så vi koser oss masse om dagen.

Jeg føler meg og temmelig bortskjemt fortida, for de som ikke viste det så er Christian utrolig god på kjøkkenet og lager himmelskt god mat :)
For noen som meg som HATER å lage mat, er det utrolig digg å få servert både, frokost, middag og kvelds mat :)
Kan virkelig venne meg til dette, så kan jeg bare springe innom kjøkkenet og gi en kos og nuss, mens han står der og sliter seg ut ;) hihi
Og jeg er i tillegg veldig mat kresen, så gutten får gjennom gå. Men han tar det så pent og lager mat som er NAM NAM.

Som de fleste har fått med seg så har vi også planglagt ferie sammen i år, turen går til bø i telemark, og vi skal selvsagt på bø sommerland og herje vilt :D
Vi var utrolig heldig med bo plass som var utrolig billig, så da slipper vi å tenke og vri på hver kr. Da kan vi være litt spontane og kose oss. Hvem vet hva vi finner på ;)
Eneste som er viktig nå, er at værgudene er på vår side og kommer med strålende sol i uke 30 :D

Men vi har også snakket om en liten syden tur i desember eller begynnelsen på det nye året, for å komme oss litt vekk fra snø og kulde. Men det er enda så langt fram i tid, så vi får se hva som skjer innen da :)
Men må innrømme at det hadde vært sinnsykt godt å komme seg til syden igjen for en god penge og varme grader når det er mange kuldegrader her i landet.

Men nå er påska like rundt hjørnet, og da skal man slappe av. Vi har i grunn ikke langt noen store planer, bortsett fra å grille ute på plena mi :P hehe
Og så har jeg noen fine planer om å få Christian til å bytte dekkene på bilen min til sommerdekk. hihi
Føler at det er en fin mulighet til å slippe å banne, bli irritert og slippe å prøve å skru opp mutrene som sitter like forbanna hardt hvert år :P hehe

Men da ser det ut til at Christian har sluttet å springe rundt her i leiligheta å rydde, brette og legge  på plass ting. Så da får det holde med dette innlegget :)

Siden det er jeg som blogger, så kommer det en sang som rører meg like mye hvergang uansett at jeg har sikkert hørt 100 ganger snart.
Men det er så utrolig fint å høre at det finnes kjærlighet der ute som består uansett hva som skjer. :)
Jeg tørr vel i grunn påstå at hver jente ønsker seg en slik kjæreste og den tryggheten. :)

Men da takker jeg for meg, og ønsker alle sammen En fin dag dag, og en riktig GOD PÅSKE! :D

Stor klemme til alle fra Ewa.

 


Dato: 17.04.2011  Kl: 16:08  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En knall flott dag med dama.. ;D Føltes som en midt sommers dag.. ;D


 

Da er det kvelden her hos meg og jeg og min kjære går til sengs. Vi var ute og gikk en tur i dag og vi endte opp på lekeplassen på en barneskole og lekte med svinger og humpedingser hehe husker ikke helt hva de heter da.. :P Men uansett så fikk vi en tur tilbake til barndommen og fikk kjenne godt på barnet i oss. Månen lyste opp over alt og stjernene tittet frem. var en utolig flott tur ut og det og dele en slik opplevelse med ei jeg er utrolig glad i var kjempe flott da.

Dagen starta jo med og se sola stå på stue vinduet og blei med en gang en flott start på dagen. Vi gjorde oss så klar til og dra til brummendal og innom jobben min en tur. etter ett par timer på jobben så var det og sette seg i bilen og kjøre videre til  hamar. skulle på møte i hamar.

Da fant vi ut at vi skulle bruke litt tid siden sola skinte og været var digg. Føltes som en sommer dag og vi gikk rundt og koste oss. Gikk innom mange sko butikker og så etter sommer sko til meg da. Jeg var besatt av at jeg skulle ha dem ed hardy skoa jeg hadde sett for noen uker sia. Men neida dem var ikke i hylla lenger og jegt var tvunget til og finne meg noen andre sko. Fant så ett par basket sko til halv pris på M&T i hamar da. Fant noen fete globe sko som passa dønn perfekt da. og takket være jenta mi så fikk jeg dem på beina og vi spaserte så videre til peppes og spiste litt.

Etter en fin stund på peppes så satte vi oss i bilen og dro hjemmover, da satte jeg igang og lagde oss pasta carbonara og vi koste oss masse. Så etter en flott dag fylt med mye variasjon og kos så sier jeg god natt til alle der ute og så ønsker jeg den herlige jenta mi som jeg er fryktelig glad i en fortreffelig natt og takker for en kjempe flott dag.

<3<3<3Tusen takk jenta mi og jeg ser virkelig frem til mange slike dager og kvelder sammen med deg. Og jeg gleder meg bare sykt masse til vi reiser en uke på ferie sammen i sommer da. du er bare den beste da jenta mi og jeg er så kjempe glad for og være din.Kjempe glad i deg.. <3<3<3


 


Dato: 14.04.2011  Kl: 00:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Da var jeg hjemme etter en lang dag på jobben...

 

Da var jeg hjemme etter en lang dag på jobben. begynner og bli litt kjedeligt på jobben merker jeg da det er lit givende arbeidsoppgaver om dagen. men får vel bare håpe på at ting bedrer seg ettervært da. har jobbet med en del andre prosjekt om dagen som en powerpoint forelesning som jeg skal holde for dem på jobben og andre steder. gleder meg masse til dette da. har og fått planlagt deler av sommeren og jeg gleder meg bare helt sinnsykt til ferien jeg skal på i år da. og hun jeg reiser sammen med i sommer gjør alt bare til noe helt fantastisk. ellers så er ting kjempe bra om dagen da. koser meg masse og trives enda mer.

Men det og begynne med studier og komme i gang med de ting jeg har drømt om hele livet er og en herlig.  jeg har også jobbet en del ekstra i det siste med og bygge hjemmeside for en lokal forening her da. har og blitt leid inn til og ta en del bilder for dem også da. dette er jo og noe jeg setter pris på da. det og kunne bruke hobbyen min på en slik måte er jo egentlig bare helt fantastisk da.  men da vil jeg bare ønske alle sammen en flott kveld videre.

klemmer fra meg

og en stoor nuss til jenta som jeg savner så masse... <3<3<3


Dato: 11.04.2011  Kl: 17:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen alle sammen...

Da vil jeg ønske alle en god morgen og ønsker alle en flott dag. rekker ikke skrive så masse men satser på at de vil bli en flott dag da. ellers er det fremdeles kjempe digg og være meg da. men får gjøre meg klar til jobben.

Og en god morgen kos til ei som jeg er utrolig glad i <3


Dato: 11.04.2011  Kl: 07:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En tur i moelv og i sola.. :)

Da sitter jeg på biblioteket i moelv og ser ut på sola som skinner der ute. tenkte da at jeg skal ta meg en tur ut og ikke sitte så mer her inne og skrive da. har vært utroligt flott vær her de siste dagene og ser ut til at sommeren kommer tidligt i år da. er værtfall lov og håpe i det minste hehe. håper alle sammen har en flott helg og koser seg masse da. jeg gleder meg værtfall sykt masse til sommeren og til ferien min da. 

Skal en tur til Bø i telemark i sommer og gleder meg sykt masse til dette da. ellers så blir det nok en rolig sommer på meg med jobb og kos da. men er greit og tjene litt ekstra når man har en mulighet til det da.. kansje jeg får spart opp til syden tur i jula også da.. men nå skal jeg ta en tur ut i sola og vente på en kompis tenker jeg så nå får alle dere ha en flott dag videre og kose dere masse.

klem fra meg til alle

Og en stor nuss til jenta mi også da.. <3<3<3


Dato: 09.04.2011  Kl: 12:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen fra meg på jobben.. ;)Da sier jeg god morgen til alle da. våkna til den strålende sola og alt var bare knall fint ute. blei så kjørt på jobb og nå sitter jeg her da. gleder meg til i morgen for da skal jeg på gocart kjøring med jobben. men får komme meg tilbake på jobben jeg da. ønsker alle en kjempe flott dag og alt godt da.

En spesiell kos og nuss til jenta som betyr så utroligt mye for meg <3<3<3


Dato: 07.04.2011  Kl: 09:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da ønsker jeg alle sammen en god natt og tusen takk for alle linker som blei lagt ut på sia mi. ;))) Nattinatt !!!

 

Da vil jeg ønske alle en god natt og en herlig start på morgen dagen. Skal selv Jobbe noen timer men slipper og stå opp så gry tidligt som jeg pleier da. blir digg og kunne sove littegrann ekstra da. ellers har jeg ikke så store planer for morgen dagen annet enn og slappe av og kose meg hjemme.

Nattinatt alle sammen og takk for en flott dag og alle komentarer.

Og en stor nattakos og nuss til min helt spesielle jente <3<3<3


Dato: 05.04.2011  Kl: 21:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da er kvelden kommet og jeg koser meg med å lese blogger til alle som la igjen en link til sia si. ;))

 

Da er kvelden kommet og jeg sitter og slapper av med zoo world på face og lesing av blogger. er så utroligt mange kule blogger der ute at jeg blir helt satt ut innimellom da. setter stor pris på alle som har lagt igjen en link da. dette har gjort at jeg koser meg masse i kveld da. ønsker alle en flott kveld videre og en stoor takk for alle linkene.

klemmer fra meg da. ;))) PS: legg meg gjerne til som venn da!!!


Dato: 05.04.2011  Kl: 20:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Takker alle som la ut link til bloggen sin. Er bare og legge ut link til sia di så sjekker jeg og kommenterer den. ;)

Så utroligt mange som la igjen en link til sia si ass. koser meg masse nå selv om det vil ta litt tid og gå igjennom alt men skal sjekke vær enenste en ut da. så er bare og legge ut en link til sia di hvis du vil at jeg skal komentere og lese bloggen din.


Dato: 05.04.2011  Kl: 19:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 18

da var jeg hjemme etter en lang dag i skauen med jobben.. :/ Hvordan har din dag vært???

 

Da var jeg endelig hjemme hos meg selv etter en lang dag i skauen med jobbing. det var greit helt frem til det begynte og blåse og regne, da var det ikke fullt så morro lenger. men trøsta meg selv med og kjøpe meg en ny hette jakke og parfyme etter jobben i dag.. men var skikkeligt godt og komme hjem værtfall og komme seg ut av alle de våte klæra.

så nå skal jeg snart lage meg middag og i dag står det kylling og ris på menyen.  etter det blir det en rolig kveld med avslapping foran tvn og bare kose seg. i morgen skal jeg jobbe med litt andre ting for en gruppe her i moelv som kaller seg moelvs venner. skal bygge hjemme sider og sånt for dem da. så blir no en rolig dag innendørs da værtfall.

Men hvordan har dagen din vært da? 

Ønsker alle en fortsatt fin ettermidag og håper alle koser seg masse.

klem fra meg.

Og en stor kos og en kjempe nuss til ei helt spesiell jente da <3<3<3


Dato: 05.04.2011  Kl: 17:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Har du bilder i bloggen din. har du en blogg med masse bilder så kunne jeg gjerne tenkt meg og sjekke ut bloggen din!!

Heia alle sammen liker og sjekke ut bilder og har lyst og se de bilder som du eventuelt har lagt ut i bloggen din. jeg legger og igjen en komentar eller to når jeg er på besøk på sia di.

Legg igjen en link til sia her da.. ;)


Dato: 05.04.2011  Kl: 17:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 29

God morgen alle sammen.. en fin start på dagen. ønsker alle en flott dag.. ;)

 

Da stikker jeg på jobb. grått i været men føler no alikavel at formen er på topp. kan ha noe med natten og gjøre og at jeg sov ekstra godt. men jeg vil ønske alle sammen der ute en flott dag og alt godt. så nå berer det ut i skauen for og jobbe for min del værtfall. håper det blir en grei dag på jobb også da. men har jo nok og se frem til etter jobb da.

klemmer til alle sammen

Og en stor nuss til min spesielle jente <3


Dato: 05.04.2011  Kl: 07:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Sweet dreams alle sammen. en sang og sove til.. ;))) Nattinatt alle man... ;))

Dette er en spesiell men meget fin sang med en nydelig tekst.. lytt og hør. jeg liker denne svært godt da. ;)

Natta alle sammen.. ;)))


Dato: 04.04.2011  Kl: 23:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da vil jeg ønske alle sammen en god natt og en flott start på morgendagen.. ;)

Da vil jeg ønske alle sammen en kjempe flott natt. jeg har hatt en knall fin dag til slutt. fikk besøk og har kost meg masse. har og shoppa meg en ny t-shorte og boxer i dag så er fornøyd med det. ellers har dagen bare blitt kjempe fin. fikk vaska og rydda hele kåken før besøk og tatt meg en evig lang dusj og slappa godt av. håper alle sammen får sove godt og får en enda finere start på morgen dagen.

Natta alle sammen :)

Og en nuss og kos til min helt spesielle der ute da <3<3<3


Dato: 04.04.2011  Kl: 22:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Da er kvelden kommet og jeg ønsker og sjekke ut noen blogger og komentere dem. Legg igjen en link til bloggen din!!!

Kvelden er her og jeg tenker jeg vil titte litt rundt på bloggene til forsjellige der ute. og jeg legger selvsagt igjen en komentar etter jeg har vært på besøk og lest litt i bloggen da. ellers vil jeg ønske dere alle en flott kveld og håper alle sammen koser seg masse.

klemmer fra meg. ;))

Denne låta hører jeg en del på om dagen da. liker den svært godt. <3


Dato: 04.04.2011  Kl: 20:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Enda ett bilde som jeg tok på søndagstur i går av meg da.. ;) Legg igjenn ett spor til din blogg så jeg kan sjekke den ut da.. ;

Tok meg en lengre tur i gåt da. og dette endte med at været var så flott at jeg måtte ta noen bilder da.

 Har og lyst og se igjenom litt andre blogger enn de faste jeg titter på. så hadde sitti pris på at du hadde lagt igjen en link til siden din slik at jeg kunne stikki innom og sett og kansje lagt igjen en komentar eller to da.. ;)

koseligt med en komentar når du først er innom også da. ;))


Dato: 04.04.2011  Kl: 18:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Ett bilde av meg på jobben i dag da.. ;) ellers en solfylt og flott dag da.. ;)

Poster et lite bilde av meg på jobb i dag da. var på helgøya og  jobba litt i dag da. var det utroligt nydelige været og i dag. var egentlig en knallfin dag og jobbe ute på. håper alle har hatt en like fin dag på jobb el skole el hjemme som jeg har hatt da..  ønsker alle en flott kveld videre.

klem til alle og en stor nuss til ei helt spesiell ei da.. <3<3<3


Dato: 04.04.2011  Kl: 18:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

God morgen alle sammen. ønsker alle sammen en flott dag da. ;)))

 

Da er jeg klar for jobb. litt trøtt men skal nok bli en grei dag håper jeg da. savner ei ganske masse da. så får bare håpe dagen går fort og at morgen dagen kommer enda forterere. ønsker alle sammen en en kjempe flott dag. ellers er det ikke så store planer for dagen annet enn jobb og rydding hjemme da. kansje en tur til frisøren da det er lønningsdag i dag da. men da får jeg løpe og fikse meg.

klem til alle samen og en stooor nuss til jenta som jeg savner <3<3<3


Dato: 04.04.2011  Kl: 07:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da er kvelden kommet og man forbereder seg til en ny uke og nye muligheter.. ;))

 

da er helga offisielt over og værdagen kaller igjen. blir en uke med jobb og litt besøk hos meg da. ellers så er jo alt bare tipp topp og kan forsovet nok ikke bli stort bedre tror jeg. sortrives virkelig om dagen og det er takket være den som står meg nermest for tia... ellers så nermer det seg studie start for min del og det kommer nok til og bli kjempe bra da. gleder meg masse til og få kommet igang med studiene.

Har nok blitt litt lite blogging på meg siste tia men skal prøve og få igeng dette igjen da. men har nok vært litt opptatt med andre ting som gjør at blogging er ikke det aller første som jeg tenker på. hehe... men fytte frisen for en flott dag det var i dag da. gikk en lang tur og kjøpte meg en brus og sjokolade og tok noen bilder og gikk hjem igjen da. men turen blei på 8 km ca da. så er litt stolt av meg selv som fikk meg ut på en slik tur helt alene. jaja man blir alldri for gammel til og overaske seg selv tydligvis..

men da gjenstår det bare og ønske alle en flott kveld og en god natt.

Stor nattakos til alle sammen og nuss til min spesielle <3<3<3


Dato: 03.04.2011  Kl: 21:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt bilde tatt på ettermiddags turen min i dag.. Nydeligt vær ute ass.. ;))

Hadde faktisk en flott og lang gåtur i dag da. nydeligt vær ute og kjenner virkelig at våren er her. jeg er utrolig glad om dagen og har mye som jeg kan være glad for rundt meg. har hatt en helt knall flott helg og kost meg masse. men nå begynner det en ny uke og nye muligheter. blir som vanligt jobb på meg da. men gleder meg til tirsdag da jeg får besøk igjen da. ellers så håper jeg at alle sammen der ute har hatt en flott helg og kost dere masse. ønsker og allen en flott kveld og en flott start på en ny uke..

Og en stor kos til en helt spesiel en... <3<3<3 GID <3<3<3


Dato: 03.04.2011  Kl: 20:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen.. Jobb på lillehammer i dag da.. ;)))

 

Da reiser jeg for et jobb oppdrag i lillehammer. skal jobbe her noen fredager fremover. fikk lettere sjokk da jeg vokna i dag og en hel haug med ny snø hadde lagdt seg over bakken. og jeg som var så klar for våren da. men sånn er det vel og bo i hedmark til tider da. får bare håpe på at den forsvinner litt fort. er mektig lei snøen nå og håper den kan bli borte en god stund fremover nå ja. håper det blir innendørs arbeid i dag da. jeg vet egentlig ikke hvilken type arbeid jeg skal på i dag da. bare at jeg skal hjelpe en med en jobb i lillehammer. men uansett så er det no greit og jobbe da. ønsker alle sammen en flott dag og en knall start på helga. gleder meg masse selv i kveld værtfall da.. ;)

klemmer til ei spesiel ei da <3<3<3


Dato: 01.04.2011  Kl: 07:27  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits