God morgen og tid for fremføring av oppgave

Da skal jeg snart stikke av gårde på skolen og jobbe med siste del av fin pussen til fremføringa av oppgava. har valgt og skrive om rehabilitering av rus og masse rundt dette. så får bare håpe jeg har gjort en bra jobb og at jeg ikke blir å sjede klassen fullstendig under fremføringen.. haha.

jaja er frisk og rask i dag så kan se ut til å bli en grei dag verfall. har tannlege time kl 14 i dag og etter det er det rett hjem.

ønsker alle en god morgen og håper alle får en fantastisk dag i dag

 

stoor klem


Dato: 25.04.2012  Kl: 09:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En rolig kveld hjemme med min samboer

Sitter hjemme sammen med min elskede og ser på simpsons og slapper av.  gleder meg masse til jeg skal reise til helgen men merker også at jeg gruer meg litt. jeg og min samboer ikke vært fra værandre lengre enn enn halv dag i slengen siden vi blei sammen og nå skal vi ha en hel helg fra værandre.. en ting er sikkert og det er at jeg kommer til å savne henne masse. ellers håper jeg at det går bra og at turen går som planlagt og alt blir bra.

hadde ansvarsgruppe møte i dag og det gikk kjempe bra.

ønsker dere alle en flott kveld

 

klemm


Dato: 24.04.2012  Kl: 19:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Intervjua av NRK i sta...

Gikk ut fra biblioteket og der kommer det en reporter med en kamramann og mikrofon og begynte og stille meg og min samboer noen spørsmål rundt breivik saken og om vi hadde tenkt oss opp på tinghuset for å følge med på saken der.

De har visst åpna dørene for publikum nå på Hamar tinghus og nå kan alle som vil følge saken der.

men jeg syntes det var litt rart med tanke på at jeg blei intervjua av VG i går og NRK i dag. jeg var også på TV2 i forbindelse med kumunevalget.

Jaja sånn går no dagan da.

kl 14 er det rett på møte og så er dagen over for min del. så blir rett hjem etter møte og slappe av sammen med min kjære og kansje jobbe litt på skole oppgaven til i morgen. vi har fått i oppgave å skrive om alkohol,narkotika eller tobbak. og etter vi er ferdig skal oppgaven presanteres for hele klassen. så kan bli spenede. men må innrømme at det har blitt mye klipp og lim i oppgaven min da. men skal prøve og være flink og skrive litt om på det  meste som er kopiert. Kansje det blir litt lettere og presantere da..

 

Ønsker alle en fortsatt flott dag.

 

klemm


Dato: 24.04.2012  Kl: 12:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God morgen alle sammen.... :D

Da får jeg skrive noen ord før jeg kaster meg i skoa og stikker ned på skolen. jobber med gruppe oppgave i dag så blir nok en grei dag ja.

skal også på ansvarsgruppemøte i dag og håper inderlig at det går sånn uten problemer.

ellers gleder jeg jeg meg til helga da jeg skal reise på spa på savalen på en etterverns samling for den gode gamle gjengen jeg bodde med en gang i tiden.

 

Ønsker alle en herlig dag.

 

klemmDato: 24.04.2012  Kl: 07:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

45 min langt tellefon intervju med VG i dag

Ja i dag fikk jeg en tekst melding av en fra VG om de ville ha ett inntervju med meg og vi tok det via telefon. dette var knyttet opp til min fortid og min tid i under barnevernet.

Det omhgandlet også min tid etter jeg var ferdig under barnevernet og frem til i dag. dette inntervjuet varte i ca 45min så blei mye snakking og føler jeg fikk sagt masse om de tingene som jeg bryr meg om og om det som er viktig for meg.

gleder meg egentlig til og se resultat og i hvilken forbindelse reportasjen vil bli brukt. Håper uansett på ett posetivt resultat og at han vil gjøre en god jobb.  blir nok utrolig spenende og se hvordan det vil se ut på trykk og hvordan andre vil motta dette. jeg velger og ikke si så alt for mye rundt dette med tanke på at det ikke er bestem om det vil bli brukt eller ikke men håper på det beste og gleder nok litt.

Ellers er det nå en stund sia jeg har lagt ut ett innlegg og jeg skal nå sjerpe meg og begynne og blogge litt mer aktivt igjen. har hatt litt mye og gjøre siste tia og litt andre ting og tenke på men nå ser det ut til at ting ordner seg. Gleder meg utroligt masse til jeg er ferdig med tannbehandlingen min da jeg nå har hatt veldig mange timer hos tannlegen og det er enda noen mnd til jeg er helt ferdig.

Det er nå ikke lenge før eksamen og jeg kjenner nå at vi nermer oss masse. men på det året jeg har nå tilbrakt på skole benken føler jeg at jeg har fått masse igjen for det og det gjør at jeg begynner og føle meg ganske forberedt på det som måtte duk på eksamen. men det er jo alltid ett snev av usikkerhet også så jeg føler vel at jeg både gleder og gruer meg litt kansje.

da er det snart lalle tid for meg. skal nå se ferdig det store spillet og så er det tid for at jeg og min samboer sier god natt.

Ønsker alle en flott kveld og en riktig god natt <3


Dato: 23.04.2012  Kl: 22:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 11

tilbake fra påskeferien

Hjemme etter en flott uke på fjellet med svigers og min elskede forlovede. men skal si at det har vært en kjempe flott tur selv om tågturen tilbake blei litt kjedelig da det dukka opp noen virkelig brautende og uhøflige personer på tåget som absolutt måtte sitte sammen meg og min elskede. jaja sånt som skjer. men er også godt og være hjemme igjen også.

så nå har vi sett på paradise hotell og spist taco og virkelig kosa oss.. i morgen er det tilbake på skolebenken og den vanlige hverdagen. også prata litt med min bror i kveld og da. dette liker jeg svert godt da det ikke har vært så god kontakt mellom oss de siste 10åra. men det siste året har det bare blitt oftere og oftere så jeg er ganske så fornøyd med det ja :)

da vil jeg ønske alle en flott kveld. og håper alle har hatt en fantastisk påske og kost seg med kjente og kjære

 

klem klem


Dato: 10.04.2012  Kl: 22:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

På vai til tolga og svigers.

Da er 3timers turen til Tolga startet. Sitter på toget klar for påske ferie med Svigers, Sola skinner og vi er klar for en rolig uke med kos.
ønsker alle en god påske.

klem klem


Dato: 04.04.2012  Kl: 08:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

God natt alle sammen.
Dato: 03.04.2012  Kl: 04:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits