Sola skinner og gliset henger på lur

 

Da sitter jeg på skolen. sola skinner ute og jeg sitter inne og skal jobbe med ukas gruppe oppgave.

ønsker alle en flott dag.

 

klemmer


Dato: 15.05.2012  Kl: 08:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

En solfylt dag ute

vært en tidlig men fin start på dagen. først på møte og så møtte jeg min elskede hos tannlegen. etterpå satt vi en god stund ute i sola og prata og koste oss. var og en tur innom brudehuset på vei hjem. så nå får min elskede samle gjengen sin og arangere en prøvedag for kjoler.

vi er nå akkurat kommet hjem og sitter nå i sofaen og slapper av etter en tidlig start på dagen.

håper alle der ute har en like flott dag så langt..

 

klem


Dato: 10.05.2012  Kl: 13:03  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

God natt og takk for i dag

 

 Da vil jeg ønske alle en riktig god natt.

Vært e fin dag og skolen gikk fint. i morgen er det DPS som er planen og ellers er det en fri dag. men kommer nok til å bruke dagen til å forberede meg til eksamen i  neste måned.

dere får alle ha en fin kveld videre.

 

og til min elskede som betyr alt for meg vil jeg si at du betyr alt for meg og en værden uten deg er ikke en værden jeg vil leve i. du er det største og det beste som har sjedd meg og du bringer frem alt det beste i meg. og jeg vil alltid sette pris på hvert eneste minutt vi tilbringer sammen. gleder meg utrolig til den dagen vi får ett barn sammen og vår familje starter for fullt. det finnes ingen som deg, og du er alt for meg. en ting vet jeg og det er at jeg vil alltid være din og jeg vil være din for alltid.

Elsker deg over alt på denne jord min elskede <3


Dato: 09.05.2012  Kl: 23:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagens middag

Dagens middag besto av biff bernaise og krydret stekte potet flak. Men må innrømme at min elskede lagde en hundre ganger bedre middag enn meg i dag og dette er jenta som sier hun ikke er flink på kjøkkenet. Jeg har jobba som kokk og hu knuste meg med ett fantastisk måltid som besto av pølser,skinke,blomkål,kalkun skinke og skinke ost. Alt dette la hun opphakket i en form og helte hjemmelaget fløtesaus over med ost på toppen og gratinerte dette i 20 min. Resultatet blei fantastisk.

Min elskede gjorde en helt fantastisk middag i dag og jeg er kjempe stolt og litt missunnelig.


Dato: 09.05.2012  Kl: 18:46  Kategori: Bilder Kommentarer: 2

fysiske og psykiske lidelser alt for mange uten en diagnose

 
 

I dag jobber vi med fysiske og psykiske lidelser og diskuterer dette i klasse. syntes dette er ett bra tema og lærer mye av dette.

hittil har vi hatt om Downs, autisme, apergers, tourettes.

men vi skal igjennom hele spekteret av disse sykdommene så har noen der ute noen innspill til dette så legg gjerne igjen en komentar.

 

Jeg har selv slitt med ADD og andre psykiske lidelser som ofte var knyttet til min fortid. dette handler ofte om angst, panikk angst og lingnende. Depresjoner var ofte en del av hverdagen min i mange år. men heldigvis for meg så klarte jeg og gjøre noe med det og med den rette hjelpen har jeg kommet meg dit jeg er i dag.

Men i rundt om i dag er det så alt for mange i dette landet som har slike lidelser og ikke får hjelp eller en diagnose. for det meste av hjelpetiltak starter med å få en diagnose på hva som er i veien slik at man kan behandle det.


Dato: 09.05.2012  Kl: 12:41  Kategori: Fagstoff Kommentarer: 2

En Ny Bilde Serie Tatt Av Meg

 

Dette er en serie med bilder jeg hadde lyst og legge ut.

 


Dato: 09.05.2012  Kl: 11:06  Kategori: Bilder Kommentarer: 8

Kommenterer din blogg ved kommentar og link til din.

 

Da skal jeg kommentere alle dere som legger igjen en link til bloggen min og jeg skal kommentere ditt siste innlegg og kansje fler hvis jeg liker blogen din.

Så legg igjen link og jeg garantere en kommentar. jeg elsker og lese nye blogger og nye innlegg. dette gjelder både gutter og jenter

 

klem


Dato: 09.05.2012  Kl: 10:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

God morgen alle sammen ;)

 

hei da sattier jeg på skole benken og har jobbet med eksamens oppgaver hele uka. jaja er ikke så dritt at det ikke er godt for noe.. er jo kansje fint og være forberedt til eksamen når den kommer den 7 juni og da. jaja men i da er vi i det vanlige klasserommet vårt og der trives noe jeg best i værtfall. i dag har vi ei anna lerer enn det vi pleier og det er like morrsomt hver gang hu skal skrive inn oppmøte da hu ikke husker navnet på alle enda.. haha.

Og da starter vi. vi skal ha om utviklingshemmeing fysisk og psykisk.

Ha en flott dag alle sammen

 

klemmer


Dato: 09.05.2012  Kl: 09:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

God morgen

En riktig god morgen til alle sammen. Sitter nå på skolen og skal strax begynne å jobbe. Ønsker alle en flott dag.

Klem


Dato: 08.05.2012  Kl: 09:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Helgen er over..

 

God morgen.

Fikk sovet lenge i dag og da snakker jeg 3 timer lengre enn det jeg vanligvis sover på mine fridager.

En rolig og fin kveld i går og jeg og min elskede slappet av og koste oss her hjemme i hele går. i dag blir en og en rolig dag, men skal ut å gå en tur litt senere da vi skal møte svigermor på tågstasjonen for å si hei og ta en prat mellom tågbyttet hennes. ellers blir det nok bare en helt avslappende dag her hjemme med tv kos.

Har vært en fin helg og har fått slappet godt av etter prøveeksamen i forrige uke. gleder meg til denne uka på skolen da vi får svar på eksamen vi tok. håper virkelig at det går bra og at jeg skrev en god oppgave.

Hvordan har din helg vært da?

 

 

klemm

 


Dato: 06.05.2012  Kl: 15:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Foto Konkuranse.. Kommenterer alle bilder..Dette er noen av mine beste bilder. startet i ste med en foto konkuransse og denne konkuransen fortsetter her. opmmuntre så mange som mulig til å delta. jeg vil kommentere alle bilder som dere sender link til og jeg vil også reklamere for bildet og bloggen din ved å bruke bloggshout og linke til din side. jeg vil og kommentere alle bilder på din blogg og anbefale dem til andre som jeg kansje tror vil like dem.

 

si gjerne hva bildene er tatt med også. hvilke type kamera. mine bilder er tatt med ett Nikon 3000 med en 200mm orginal linse.

 

kom igjen og blid med.


Dato: 05.05.2012  Kl: 14:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Bilde konkuranse.. Bli med da vel :)

Dette er en av mine bedre bilder... dette er tatt med ett Nikon 3000 og en 200mm orginal linse.

Legg igjen en link til ett bilde du har tatt og jeg vil sjekke det ut og kåre det beste bilde. og legge det ut her og shoute. jeg vil og legge link på bilde til din blogg. 


Dato: 05.05.2012  Kl: 12:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Noen av mine favoritt plagg...Detter er noen av mine favoritt plagg her hjemme. 

Den første buksa er en gabba bukse og jeg elsker den.. en av de bedre jeg har.

Den andre er en D&G bukse som jeg brukte mye før

denne tredje buksa er jeg ikker sikker på merket men den er nok litt spesiell. men brukte den døds mye før i tia.

de to jakkene er de jeg bruker mest og den øverste er en billig jakke som jeg kjøpte på grensa i sverige. den andre er en ed hardy jakke som jeg virkelig elsker, min favoritt og liker det meste fra ed ja.

 

klem


Dato: 04.05.2012  Kl: 20:22  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vinner av blogg vurdering.. http://juliemadde.blogg.no

Dette er vinner av min bloggvurdering.

 

Veldig allsidig innhold og mye artigt å lese.

Tusen takk for at du var med.


Dato: 04.05.2012  Kl: 20:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bloggvurdering siste sjanse.. ;)

 

 

 

Da er det er det snart tid for å finne den bloggen jeg liker best av dere som la igjen link på sia

Jeg har lest mange flotte og håper på noen få til.

Håper på noen flotte blogger og noe kult og lese.

 

klemmer


Dato: 04.05.2012  Kl: 13:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

i morgen kommer En titt i mitt klesskap..Historien bak klæra..

I morgen skal jeg ta og gå igjennom klæra mine og vis bilder av alle mine favoritt plagg og sko som befinner seg i skapet mitt.

Historien bak plagget.. vi har alle noen klær med en egen historie bak. jeg skal ta opp jakten på historiene bak mine klær og se om jeg finner noe inntresant

da blir det bare å ta kvelden så får alle drømme søtt.

 

 

 


Dato: 03.05.2012  Kl: 23:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nattinatt.. i morgen avgjør jeg beste blogg jeg har lest..
 

Da vil jeg takke alle som stakk innom og la igjen link så jeg kunne kose meg med å lese blogger. i morgen skal jeg plukke ut den jeg liker best.

har vært en fin og rolig dag sammen med min elskede. Frøkna har fri i morgen så  da blir det en deilig dag hjemme med henne.

dere alle får ha en flott natt

natta på hele gjengen

klem


Dato: 03.05.2012  Kl: 23:00  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

is og kos og handling.. Nyyyte fridagene... :)))

Har vert en koselig dag i dag sammen med min elskede samboer og forlovede. sov lenge og gikk meg en liten tur for å så lage meg masse pannekaker til frokost. slappet så av hjemme på sofaen sammen foran tvn og bare trykka på pc og så på tv. så kom middags tiden og vi kledde på oss og gikk ned på butikken en tur for og handle og det blei is og masse godt til middag. jeg spise biff og fløtepoteter og is til dessert.

Så nå sitter vi i sofaen etter maten og slapper av og koser oss i værandres selskap. i kvled blir no mer tv og masse kos.

Snart kommer helga og det blir nok like deilig som disse dagen har vært. har ikke lagt noen planer enda men blir nok en rolig og fin helg.

Selv om det er meldt dritt vær her på hamar så vet jeg at jeg og min elskede er en mester på å kose oss innendørs så dårligt vær gjør ikke oss noe nei.

Hva er dine helge planer og hvordan har din dag vært.

 

klemmer

 


Dato: 03.05.2012  Kl: 17:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bloggvurdering. vil lese bloggen din og kommentere den.

 

Da er det tid for å kose seg med å bla litt i blogger. legg igjen en link til din blogg og jeg vil lese og kommentere den.

liker jeg det jeg leser legger jeg også ut innlegg med link til din blogg og sender en BloggShout.

 

Hadde blitt utrolig glad for å å masse linker og mange blogger og bla igjennom

 

Stoor klem fra meg


Dato: 03.05.2012  Kl: 17:24  Kategori: Blogg Kommentarer: 17

Samsung galaxy note.... Hot or Not

 

Da har jeg fått testa min nye mobil en stund og det er den desidert beste jeg har hatt. tar helt syke bilder og videoopptak. er og en drøss med kule funksjoner.

digger den seriøst ass..

er nå en stund siden sist jeg blogga men har hatt en liten ferie og i helga som var så var jeg på savalen spa i hele helga og koste meg.

i går var det prøve eksamen og jeg rakk ikke forberede meg men blei 8 sider langt så satser på at jeg har fått med meg en del av oppgaven der ja.

 

HOT OR NOT

:)

klemm


Dato: 03.05.2012  Kl: 17:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits