etter ett legebesøk i forrige uke og fremdeles åpent sår.
Dato: 06.06.2011  Kl: 08:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Gleder meg til flytting å ny leilighet med min nydeligste samboer

1 juli er det tid for flytting. da flytter jeg og min kjæreste sammen i vår egen lille leilighet mitt i hamar sentrum. dette er noe jeg gleder meg enormt mye til med tanke på at dette markerer en ny epoke i livet som skal starte sammen med jenta jeg elsker. det er nå godt en liten stund siden vi møttes og tia vi har hatt sammen så langt har vært noe av den beste tiden i mitt liv. jeg deler mange nye opplevelser sammen med henne og jeg er nå klar for å dele livet mitt sammen med henne. Ewa er det største som noensinne har sjedd meg og hun er det beste menneske jeg noen gang har fått æren av å bli kjent med. jeg blir mer forrelska for vær dag som går og elsker hun høyere for vært minutt som passerer.

Tanken på å starte ett liv og ett familjeliv sammen med ewa gjør meg utrolig glad. gleder meg virkelig til den dagen vi får en liten baby og vi kan starte ett familjeliv sammen. det som folk sier når man møter den rette er jo at man vet virkelig når det har sjedd. og hos meg er det overhode ingen tvil i det hele tatt. ewa er drømme jenta og jenta som jeg har brukt en halv evighet på å finne. men nå som jeg endelig har fått henne i mine armer akter jeg å holde så godt fast som overhode muligt. denne jenta vil jeg ikke miste for alt i værden.

jeg viste fra første dag jeg snakke med ewa at dette var en unik og spesiell jente. og tok ikke lange tia før hun kapret hele mitt hjerte. men det som jeg gleder meg mest over nå er tia vi har foran oss og den fremtiden vi er i ferd med å skape for oss selv. og jeg gleder meg til vært minutt jeg kan tilbringe sammen med jenta som eier mitt hjerte.

Vil ønske alle en flott start på uka som kommer. her blir det nok forbereding til flytting og planlegging av hva som skjer den neste tiden før vi flytter. jeg gleder meg værtfall helt sinnsykt masse til den dagen vi låser opp døra i vår nye leilghet og går sammen inn i vårt nye hjem.

 

ha en flott kveld alle sammen.. :D


Dato: 05.06.2011  Kl: 19:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da er det en stund siden jeg la ut ett nytt innlegg. sjedd masse den siste måneden da.

Jeg og min elskede har endelig funnet oss en flott leilighet mitt i sentrum og vi kan flytte inn allerde 1 juli. er en 2 roms leilighet mitt i hamar da. og jeg gleder meg bare helt vilt til å flytte inn sammen med min elskede. Jeg stortrives om dagen og spesielt nå som sommeren er her. jeg gleder meg virkelig over alt som skjer for tia. det handler jo og om det å være takknemlig for dem man har rundt seg hele tiden.

Mandag opplevede jeg virkelig noe kjipt. jeg hadde en liten kul på ryggen og gikk til legen da denne ikke blei borte av seg selv. da jeg kom inn til legen sier han at han kan fjerne den for meg og uten å tenke meg om sa jeg klart ja. det var en talgsjertell som måtte kjæres bort da. fikk masse bedøvelse og det gikk helt greit en liten stund da. men mitt i opperasjonen så slutta bedøvelsen og funke og jeg fikk kjenne smerte som jeg alldri har kjent den før. det var virkelig noe av det verste jeg har opplevd noen sinne. men er glad det er over nå da. men sitter no fremdeles med ett åpent kutt på 4 cm i ryggen da.

Ellers driver jo jeg og dama å pakker ned leilighetene våre da. pakke og gikk gjennom litt klær i går og fant ut at jeg har sykt mye med klær da. blei noen søppel sekker der ja. hehe.  kjenner jeg nå gleder meg til ferien min som skal foregå sammen med min elskede. vi reieser til bø i telemark snart og skal kose oss der i en uke. men vi planlegger og en syden tur før jul også da. så har også mye å se frem til i form av turer og opplevelser.

det at jeg har funnet ei som liker de samma tinga som meg når det kommer til ganske masse egntlig gjør meg sykt glad. og det og få oppleve mye av det vi har oppleved sammen så langt er jo en gave i seg selv. så nå gleder jeg meg til en fantastisk sommer i en ny leilighet med ei fantastisk jente som jeg elsker over alt på denne jord.

Jeg ønsker alle en flott dag i denne sommer varmen og lover at jeg skal bli flinkere til å poste noen innlegg om dagen her etter. :D

 

klemmer


Dato: 04.06.2011  Kl: 13:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits