Mange tente lys i Hamar i kveld :( hvil i fred :( En nasjonal sørgedag :(

Var ufattelig mange som hadde møtt opp i dag uttenfor kinoen i hamar for å tenne et lys. det er en stor tragedie det som har sjedd og måtte det alldri skje igjen.

En nasjonal sørgedag for oss alle :(


Dato: 23.07.2011  Kl: 20:24  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Dagen etter en stor tragedie...... kondolasjoner til alle som har lidd ett tap.

Da er vi kommet til dagen ette en stor tragedie og jeg må innrømme at jeg er virkelig sjokkert over hva som har sjedd. det er jo helt utroligt at noe slikt kan forekomme i vårt lille land. men nå har det no sjedd og det da viktigt for oss å reise oss og vise hvor sterk vi er. kondolerer til alle som har mistet sine kjære og til alle som har mistet sine venner. vi har i dag lidd ett stort tap alle mann.

ønsker alle en rolig dag med tanker mot de liv som er tapt.

 

Sammen står vi sterke og livet skal gå videre

 

 


Dato: 23.07.2011  Kl: 15:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

BOMBE ANGREP I OSLO. Hva tenker du/dere om dette som skjer?

Jeg blir lettere sjokkert av det jeg ser på tv nå. det er jo helt utroligt hvor langt enkelte kan gå. men det viser jo og at norge ikke er imun mot angrep fra andre og det er jo en viktig infastruktur som er angrepet her i dag.

vi får håpe at det er mer matrielle skader er enn personskader.  men blir helt satt ut av dette jeg ass..

Hvilke tanker gjør du deg rundt dette?


Dato: 22.07.2011  Kl: 17:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 21

En flott kveld med min elskede ;)

 

I går hadde jeg en flott kveld ute sammen med min elskede samboer. var en tur å spiste ute og satt å koste oss masse. er bare så utroligt flott å spise ute en sen sommer kveld. Må takke min elskede for en nydelig kveld og som min samboer så er livet bare topp for tia.

Kjenner jeg gleder meg sykt masse til neste uke. Vi drar på mandag morgen med bil opp til bø i telemark og skal bli der til fredag. blir noen turer til sommerland så har masser av tro på at det kommer til å bli kjempe morro. blir vår første ferie sammen så er grunn til å glede seg litt ekstra.

Etter vi har vært på bø så går ferden videre tolga og til foreldra til min kjære. gleder meg til å tilbringe noen dager der og få oppleve barndoms plassen til min elskede. håper virkelig at vi får været med oss på ferien vår slik at det blir sikkelig flott tur. men uansett vær så tror jeg nok at det kommer til å bli en tur jeg alldri vil komme til å glemme.

Ønsker alle en fortsatt flott sommer.

 

klemmer


Dato: 20.07.2011  Kl: 21:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Natti natt alle sammen og en fortsatt god sommer

Da er det natta her og sommerferien er i gang. ønsker alle en kjempe flott sommer og håper alle har hatt en fin helg og en flott uke.

jeg har no kosa meg masse og ser frem til å dra på min etterlengta ferie sammen med min samboer. blir 4 dager på hotell og en lang helg hos foreldra til min elskede. gleder meg sykt masse til og dra og endelig få se min kjære sine hjemtrakter. blir en spenede ferie med tanke på at det er vår første skikkelige ferie smmen som samboere.

men nå tenker jeg at det er kvelden på meg her og ønsker alle en god natt.

 

 

klemmer


Dato: 18.07.2011  Kl: 23:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

nattinatt alle sammen

Da ønsker jeg alle en god natt.

har hatt en herlig dag på raufoss badeland sammen med dama og en veninne. da er det bare å lade opp til i morgen og gjøre seg klar til og vaske ut den gamle leiligheten min. håper alle har hatt en flott lørdag og en fin kveld.

 

natta :)

klemmer


Dato: 09.07.2011  Kl: 23:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sommer, kos, samboer og en lovende fremtid. hva skal du i sommer da?

 

Heia alle sammen.

Sommeren er her og det ser ut til og bli min beste sommer noen sinne. har snart fått vasket ut av den siste leiligheten og levert nøkkla til den gamle. nå starter virkeligt en ny epoke i mitt liv. har fått meg en helt fantastisk samboer og en nydelig leilighet mitt i hamar sentrum. er en 3 roms og vi har endelig god plass å kose oss på.

har en uke igjen med jobb så starter skolen. skal ta studie kompetanse for å så ta barne og ungdoms arbeider. gleder meg utroligt masse til dette.

Har sovet lenge i dag og ryddet å vasket leilighet til min kjære kommer hjem fra jobb. skal å bade på badeland på raufoss i dag og gleder meg masse. er utroligt fint der og mye å finne på.

hvordan har din sommerferie vært så langt?


Dato: 09.07.2011  Kl: 14:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da har vi endelig flyttet inn i ny leilighet :D

Da er jeg og min kjære endelig kommet til rette i vår nye leilighet. gleder meg nå til en fremtid sammen med min elskede. har vært en fin sommer så langt selv om været kunne vært litt bedre. men min sommerferie starter ikke før i neste uke og da drar jeg og min kjære til bø i telemark i en uke. etter det så skal vi hilse på familjen i noen dager.

de siste ukene med flytting har vært en påkjenning men nå som vi er ferdig og på plass i hamar er livet helt fantstisk og i ferd med å bli så utroligt spenede.

har blitt litt lite blogging i det siste men dette tar seg opp igjen etter som det blir høst og mer inne vær. hehe.

ønsker alle sammen en god sommer.

klemmer <3


Dato: 07.07.2011  Kl: 22:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 8
hits