Gave i sølv

Dette er armbåndet jeg fikk av mine fantastiske svigers. Det er ett av de armbåndene jeg lenge har ønsket meg og blei totalt sjokkert da jeg fan dette i en pakke i postkassa her om dagen. Jeg fikk det i gave fordi jeg hadde bestått eksamen som barne og ungdomsarbeider. Fikk og ett nydeligt kort som var helt unikt.

Dette var noe i som ga meg masse glede. Godt og vite at jeg har fått en ny og fantastisk familje.

Så kjære svigers tusen hjertelig takk. Dere er fantastiske. Klem


Dato: 02.07.2012  Kl: 11:14  Kategori: Bilder Kommentarer: 5

En flott helg tar nå slutt... Noen bilder fra helgen :)

Var og på en tur på grensa og fikk handla litt så alt i alt en flott helg. og i går fikk jeg og min elskede handla helt nytt kjøkken service i tillegg. firkanta tallerker og skåler,kopper og diverse andre saker og ting.

og i dag har vi brukt hele dagen til og rydde å vaske hele leiligheten og tok os tid til en liten grillstund ute i hagen. men nå er helgen over og min elskede skal på jobb i morgen og jeg skal til legen en tur. skal opg innom sykehuset for å ta noen blod prøver og da.

ønsker alle en flott natt og en fantastisk start på en ny herlig uke.

 

klem


Dato: 01.07.2012  Kl: 23:16  Kategori: Bilder Kommentarer: 3

God natt...

Sa vil jeg ønske alle en riktig god natt.

Og til værdens vakreste jente som sover søtt ved min side vil jeg si natta. Elsker deg mer enn ord og mer alt. Takk for at jeg får dele seng med ei så utrolig herlig jente. Og alt jeg ønsker er å være din for alltid. Stor nuss fra en som alltid vil være din <3<3<3

Og til alle dere andre oppe i natta så får dere en natta kos.


Klem.


Dato: 01.07.2012  Kl: 02:24  Kategori: Bilder Kommentarer: 2
hits