Natta alle sammen og ha en flott start på morgendagen

Da vil jeg ønske alle en god natt og håper morgen dagen blir som forventet. jeg tviler på at jeg rekker og poste noe før jeg drar i morgen men da jeg kommer hjem kommer det nok masse flotte bilder av meg og min kjære datter etter samværet sammen med meg og min elskede.

så da er det bare og smøre seg ed tolmodighet og glede seg til jeg får se min lille prinsesse og leke sammen med henne. takker også for noen flotte komentarer som jeg fikk tidligerere i dag. dette er ting jeg setter stor pris på.

 

Nattinatt alle sammen og en god natt til min elskede samboer som jeg elsker så kjempe utroligt høyt <3 <3 <3

 

klemmer :D


Dato: 31.08.2011  Kl: 21:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Skole og en en fantastisk samboer. En rusfortid i barneværn blekner :D

Da er jeg kommet igang på skolen og det virker som ne jeg kommer til og trives masse med og gleder meg helt sinnsykt masse til eksamen 7 juni til neste år. ting er virkeligt blitt helt fantastisk og jeg har virkelig en fremtid og se frem til når det kommer til jobb og utdanning. jeg har også ei helt fantastisk samboer som jeg fremdeles er like nyforrelska i som den dagen jeg møtte hun. det kan til tider være helt utroligt hvordan ting ender med å utvikle seg.

Fra et liv i rus og kaos til rusfrihet over tid og en herlig samboer og en utdannelse underveis. ja jaggu overasker vi oss selv innimellom. men er nå livet mitt starter og det er tiden nå og fremover som kommer til å være med å definere meg som en rusfri person og en verdig samboer for ei herlig jente som kun fortjener det beste i verden. Jeg har blitt 30 og har selvsagt opplved kjærlighet på mange måter men med min elskede er ting på nytt og anderledes. har aldri følt noe så stort og ekte for noen før og det at man virkelig kan slappe av og tenke fremover og vite at uansett hva som skjer så vil du ha en ved siden av deg.

Jeg gleder meg til den dagen jeg er så heldig å kan få kalle min elskede kone og stå uttafor det som en gang skal bli vårt hus. men jeg vet uansett en ting og det er hvem jeg skal tilbringe livet med. jeg har også ønske om flere barn når tiden blir moden for dette.

Uansett så har jeg mange lykkelige stunder og se frem til. Dette er fordi jeg endelig lever det livet jeg alltid har misunt andre for ha. nå lever jeg drømmen og den skal jeg fortsette og leve kosta hva det koste vil.

Og til dem der ute som kansje er langt nede og ikke helt ser lyste i enden av tunnellen så kan jeg jeg med hånden på hjertet si at det er noe der ute for alle. jobber man hart nok finner vi alle veien til lystet i enden av tunnelen. man må bare ikke miste motet og gi opp under veis. for ting som er værdt å ha i livet kommer ikke lett. det er noe man må virkelig slite hardt for.

Men jeg kan garantere at belønningen blir så uendelig stor og gleden enda større.

Ønsker alle en gledelig kveld og lykke til med drømmene....

Stå på alle sammen


Dato: 31.08.2011  Kl: 17:14  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Da var ferien over og værdagen er i gang... :D

Da var ferien over og man er tilbake til den normale værdagen med jobb og tidlige morgener. men må innrømme at jeg har hatt en av de beste sommer feriene jeg noen sinne har hatt. Og dette kan jeg jo takke min bedre halvdel for.

men kjenner jeg nå gleder meg litt til å få startet med studier og få kommet i gang med forelesninger da. og nå som vi har kommet mer eller mindre i orden i leiligheten og ting begynner å falle på plass så blir det no litt lettere og fokusere på det som er viktigt i livet.  og for min del så blir det jo min datter og min kjære samboer.

det å endelig kunne se lengre frem i tiden og vite hvem som man har ved sin side gjør det lettere og legge planer og få gjennomført planer som lenge har stått på vent.

Håper alle har hattt en flott sommer og kost seg masse. nå kommer høsten straks og innetiden nermer seg før snowboard sessongen starter for fullt igjen. kjenner jeg gleder meg litt til å kjennne brettet på beina igjen ja.

han fortreffelig kveld alle sammen


Dato: 10.08.2011  Kl: 16:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bilder fra sommeren min sammen med min elskede... :D

Morokulien camping i sverige

Bø hotell

Bø hotellHjemme hos foreldra på hjemmstedet til min elskede. vi var siste tia i øversjødalenDato: 03.08.2011  Kl: 16:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 6
hits