på skolen og pause nå..

er en stund siden nå men har hatt mye og gjøre da. men har ikke sjedd så vældigt mye nytt da.. har begynt i praksis i en barnehage da. stortrives der masse. gleder meg nå til jeg er ferdig med studiene og kan få jobbe på heltid igjen.  dette er ett mål jeg har hatt kjempe lenge. men en ting har jeg lært og det er og ha mål og delmål. gir mye mestring vær gang man oppnår ett nytt mål i livet og man kan leve vældig lenge på dette.

Har det utroligt bra sammen med min elskede samboer og har siste tia tenkt mye på forlovelse også da. jeg elsker virkeligt denne jenta høyt og klarer ikke å se for meg noen andre enn hun i livet mitt. og jeg vet en ting og det er at vi har fremtid og den ønsker ejg virkeligt og dele med henne.

Jeg gleder emg til den dagen jeg ser henne som hvit brud og når hun får sitt første barn. jeg ønsker virkeligt og gi henne all trygghet i livet og vil være der for henne hele livet ut. vi har nå vært sammen lenge nok til og kunne skjønne at dette er noe som funker og det er masser av kjerlighet mellom oss. så nå er det vel egentlig opp til meg og ta det neste steg.

men jeg vil nok vente til det rette øyeblikk dukker opp. men en ting er sikkert og det er at de følelsene jeg har for min elskede er så ekte og så gode at jeg ikke har ord til å beskrive dette med. det er bare nøtt og kjennnes på med eget hjerte.

Jeg vil ønske alle sammen der ute i værden en herlig og fantastisk dag og uke.

og til min elskede så vil jeg si at du er alt for meg og jeg vil alltid sette pris på at du er den du er. jeg elsker deg virkeligt høyere enn ord. men din vil jeg alltid være og elske deg vil jeg alltid gjøre. <3 <3 <3

klem og kos fra meg <3


Dato: 19.09.2011  Kl: 11:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En dag med feiring sammen med min elskede

Jeg og min kjære har i dag vært sammen offisielt i ett halvt år nå og det ser ut til at vi har en sikker og en lang fremtid sammen. vi har nå vært samboere i noen mnd og jeg tør påstå at jeg har en stor tro på at vi vil komme til og få det utroligt godt fremover. Men det og oppdage at man har funnet jenta som man skal tillbringe resten av sitt liv med er en utrolig god følelse.

Gleder meg til den dagen jeg får så min elskede stå hvit brud ved min side. selv om dette kansje er en stund frem i tid, men jeg gleder meg virkelig til den dagen kommer der jeg kan dele mitt ja med henne og virkelig få vise hvor høyt jeg elsker henne.

uansett så vil fremtiden bringe mye godt og jeg vet no at jeg er en av de som er blandt de heldige. Jeg har også mye å se frem til når det kommer til min samboer. Jeg ser bla frem til vårt første barn og når vi flytter inn i vårt første selveid hus eller vi tar vår første syden tur. uansett så har jeg kjempe masse og se frem til og alt er ting jeg ønsker og dele sammen med min elskede.

Det har også sjedd andre ting siste tia da. jeg har fått meg en praksisplass i en barnehage like i nærheten av der jeg bor så nå er ting helt der de skal være. skal jobbe 2 dager i uka og gå på skole i 3 dager. 7 juni neste år er det en tverrfagtlig eksamen og så er jeg en barne og ungdomsarbeider. gleder meg kjempe masse til det kommende året.

 men uansett så er det herligste at jeg får dele alt med min elskede samboer.

 

Elsker deg virkelig jenta mi <3 Ewa kaminska du er det største som har sjedd meg og hjertet mitt tillhører deg på alle måter. dette er din kveld og jeg er din for så lenge du vil ha meg.

Ønsker også alle andre der ute en flott helg og dere som har en eller ei kjærste, husk og ta godt vare på dem og vis avogtil hvor mye de betyr for dere. kjeærligheten er noe helt spesielt og må tas uendeligt godt vare på.

God helg alle sammen

og jenta mi jeg vil alltid elske deg <3 <3 <3


Dato: 09.09.2011  Kl: 19:51  Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Da sitter man her og koser seg sammen med sin elskede :D

Da er det lørdags kveld og det er tv kos og god mat som står på menyen for i kveld. har hatt en ekstremt rolig dag sammen med min elskede. er godt og ikke gjøre noe og bare slappe av innimellom også. hmen nå er det strax mat og det er på tide og være sosial med min kjære samboer. kansje det blir en film og se på i løpet av kvelden. er godt og kunne ligge i armkroken til værandre innimellom og bare kose seg kjempe masse.

Ønsker alle en flott lørdags kveld og en fortsatt flott helg.

 

Klemmer <3


Dato: 03.09.2011  Kl: 20:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

En rolig dag hjemme

Da var lørdagen kommet og helgen er i gang. Ser uansett ut til og bli en ekstremt rolig dag her i dag. blei en lang kjøretur i går. dreiv og hjalp mor til min samboer med flytting i går. Men sånn er det. i dag skal det fokuseres på stillhet og avslapping. det og komme til hektene etter en lang uke er viktig slik at man er rustet og klar for neste uke med nye utfordringer og muligheter.

Har no vært en fin uke. Har stor kost meg både på skolen og hjemme. eneste som mangler nå er og finne meg en praksis plass i forbindelse med skolen. men regner med at det vil ordne seg automatisk.

Men vil no ønske alle en flott helg og en fin dag

 

klem


Dato: 03.09.2011  Kl: 10:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da sitter man og jobber med skolearbeid

Tenkte det hadde var godt med en pause no. sitter pa skolen og jobber jeg da. det kjipe er at det er noen bokstaver som ikke funker nor jeg skriver paa min galaxy tab. jaja. har no vert en flott dag og har kosa meg paa skolen i dag. er mange hyggelige mennesker i klasse og det gjor det enda lettere og studere her. haaper alle har hatt en flott dag da.

klem


Dato: 02.09.2011  Kl: 12:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen. snart skole

 God morgen alle sammen.

Nå skal jeg strax dra på skolen men måtte innom for å ønske alle en flott dag. håper alle får en kjempe dag nå før helga starter.

nyt dagen og lev i nuet.

klemmer fra meg

 


Dato: 02.09.2011  Kl: 08:34  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Noen flere bilder..... En flott dag ersnart slutt :D

Da er dagen over og det har vært en kjempe flott dag. starten på dagen tilbragte jeg med mine skole kamerater og vi var på en bli kjent dag med skolen og dreiv med diverse aktiviteter og morro på koigen.

Etter dette dro jeg og min samboer på samvær hos min datter og dette gikk over all forventning da. vi hygget oss ute i sola og koste oss som bare det. det var første gang min samboer møtte Pia og det gikk helt fantastisk. Gleder meg utroligt masse til neste samvær og har stor tro på at det blir minst like bra som dette. Jeg elsker virkelit begge jentene mine kjempe høyt og livet er helt supert.

koser meg masse på skolen også og det ser ut til og bli ett flott skole år også.

Men nå venter senga og ny skole dag er rett rundt hjørnet. ønker dere alle en god natt og håper dere alle får en flott dag i morgen.

Nattinatt alle sammen og til min Elskede samboer vil jeg si takk for en fantastisk dag og at du er den beste samboeren som finnes. elsker deg virkeligt utroligt høyt og jeg gleder meg til en lang fremtid sammen med deg. gleder meg også til vi ender opp med vår lille prns eller prinsesse.

takk for at du er min prinsesse <3 <3 <3


Dato: 01.09.2011  Kl: 21:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Mange bilder fra samværet med min datter i dag. En flott dag

Pia åpnet gaven sin og ble kjempe fornøyd :D

Min elskede samboer møtte Pia for første gang og det gikk strålende. begge fant fort en fin tone med en gang :DVeldig glad i huska si da :D


Dato: 01.09.2011  Kl: 20:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

God morgen. håper på en flott dag med samvær sammen med min herlige datter

 


 

Da er dagen kommet og jeg skal på samvær og treffe min datter etter 3 lange mnd. gleder meg helt sinnsykt og jeg håper virkeligt at det blir en velykket dag. Min samboer skal også være med og få treffe min datte for første gang så dette samværet blir spesielt på flere måter. Det at jenta jeg elsker skal få treffe min datter er noe som selfølgeligt betyr masse for meg.

men først skal jeg på bli kjent dag sammen med skolen går på da. da alle fra min klasse (barne og ungdomsarbeidere) og salg og service klassen skal møtes ute og for kos og morro. så blir en annderledes og spenende dag på mange måter.

jeg ønsker alle en flott dag

 

stoor klem fra meg til alle som vil ha :D


 

 


Dato: 01.09.2011  Kl: 09:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 4
hits