svenske tur,ny jakke og blondt hår :DDa er vi kommet hjem etter en flott tur til grensa. blei masse røyk og nye jakker på oss begge. kjøpte og med hjem hår farge da. så nå blei jeg to hakk blondere ja. hehe til 45 svenske kr per pakke så funker det, mot 99kr i norge jaja sweet det ja . ellers har det vært en flott dag i dag. endelig blitt friskere og feberen er borte og stemmen er tilbake. så skal bli godt å komme på skolen igjen på mandag.

ønsker alle en flott natt og til min elskede forlovede vil jeg takke for en flott tur i dag. elsker deg jenta mi <3


Dato: 22.10.2011  Kl: 23:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

En riktig god morgen til alle sammen

Da starter en ny dag med skole for min del og det er no ganske så greit egentlig. håper alle der ute har hatt en flott natt og er klar for en ny dag med nye utfordringer.

Ellers har jeg det veldigt bra sammen med min elskede forlovede og jeg gleder meg masse til turen vi skal på i starten av neste mnd. men frem til da blir det mye jobbing og skole. men skal bli godt med en liten pause fra det som er værdagen.

Ha en riktig flott dag alle sammen og jeg håper alle der ute koser seg masse i denne kalde men sofylte dagen.

Og til min elskede som akkurat kom hjem fra jobb vil jeg bare si at jeg elsker deg jenta mi over alt på denne jord <3

 

klemm <3


Dato: 19.10.2011  Kl: 08:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

En skole dag snart over.....

Da er skole dagen snart over og masse teori unnagjort.  ikke sjedd så mye på skolen i dag da. dagen har gått greit unna og timene passerer relativt greit. har hatt om pedagogikk i dag så har vært mye teori i forsjellige former. men stortrives fremdeles på skolen og syntes det er helt topp å gå her.

gleder meg til å komme hjem til min elskede forlovede og slappe av resten av kvelden sammen med henne før hun drar på jobb i kveld. håper alle har hatt en flott dag og ønsker alle en flott kveld videre.

 

klem

Elsker deg min herlige forlovede <3


Dato: 18.10.2011  Kl: 13:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ettertanke om drømmen og livet. Drømmen om livet....

Da sitter jeg på skolen og jobber med coaching som tema.  ellers har det vært en fin start på dagen kan jeg si da. gårsdagen var egentlig helt fantastisk ass. og det at vi har satt en dato for brulyp er jo bare enda mere motiverende. men det er godt å være på vei i den retningen jeg er nå. fra ett liv i rus og kriminalitet til nå å studere til barne og ungdomsarbeider og være forlovet med den herligste jenta i værden.

dette hadde jeg alldri trodd for noen få år sia ass. men det viser jo bare at det er muligt for oss alle og oppnå våre drømmer vis vi går inn for det. jeg har no værtfall opnnådd mine drømmer og litt til. det har vært en helt fantastisk reise gjennom livet og etter mer eller mindre ett helt liv preget av rus så har jeg endelig kommet ut på den andre siden og funnet meg selv igjen ogm dette er ikke så alt for mange år siden heller.

Jeg tør å påstå at jeg er ett eksempel på at man kan hvis man virkelig vil. og jeg elsker livet mitt og dem rundt meg. jeg har vært så heldig at jeg har ord til å beskrive dette med. funnet drømme jenta og lever drømme livet. nå er det bare å få bygget ett hus og startet en familje sammen så er målstreken nådd og jeg kan leve ut resten av mine dager i lykkerus.

Han en flott dag alle sammen og husk at alt er muligt om man virkeligt ønsker det.


Dato: 11.10.2011  Kl: 09:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

God morgen og takk for alle komentarer

God morgen alle sammen. jeg vil si tusen takk for mange varme og flotte komentarer i går og i natt. dette er noe jeg setter stor pris på og gjør meg riktig glad. dere får alle ha en riktig flott dag og kose dere masse i dag.

 

klem


Dato: 11.10.2011  Kl: 08:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ett bilde av min forlovede etter jeg fridde til henne i dag

Elsker deg jenta mi og brylluppsdagen din skal bli den beste dagen i vårt liv. det er nå våre liv sammen starter for fult. elsker deg for evig og alltid. 


Dato: 10.10.2011  Kl: 21:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 28

Ett nattabilde og en påminner på hvor vakker en vinterkveld kan være

vinter klær er funnet frem og varmen er skrudd opp. nå er det ikke lenge til vineteren er her og snøen legger seg. selv om det er surt kaldt og glatt ute så har vinteren sine fine sider. og dette bildet kan illustruere hvor vakker en vinter kveld kaan være. dette bildet tok jeg i fjor og det er fremdeles like fint å se på. .

 

Da ønsker jeg alle en god natt.

Og til min forlovede som fikk ringen sin i dag ønsker jeg bare alt det beste og håper virkelig jeg klarte og lage en minne rik ettermidag. <3

 

Nattininatt


Dato: 10.10.2011  Kl: 21:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Da gikk jeg på kne og spurte det magiske spørsmål og det ble ett JA

Uttafor hamar domkirke sjedde det i dag. Jeg manna meg opp og fant fram en ring og spurte min elskede om hennes hånd i ekteskap. og det ble et ja.

Er helt utroligt og jeg er mer lykkelig enn noen sinne. elsker virkelig ewa høyt og dette er jenta som jeg vil tilbringe mitt liv med.

Ønsker alle der ute en flott dag. for denne dagen vil jeg nok aldri glemme :D

 

<3<3<3<3<3


Dato: 10.10.2011  Kl: 17:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 24

Da er det snart tid for forlovelse :D

Om ikke så alt for lenge så fyller min samboer år. og da er det tid for å forlove seg. Det vil da bli noen flotte ringer i hvitt gull og dette skal foregå på en finere resturang over en flott middag. jeg vil da på dette tidspunkt be om min elskede sin hånd og håper da på ett bryllyp til neste år. dvs 12.12.2012. og senere etter vi har hatt en privat middag og en bedre vin sammen så blir svigers innvitert på en mindre fering. det vil også bli en mulighet for at noen venner kan få være med på dette hvis min elskede skulle ønske dette. etter forlovelsen så blir neste mål for oss å kjøpe en leilighet og komme oss på boligmarkedet. det står også barn på denne plannen som vi ønsker oss da. men her må desverre naturen gå sin gang og det vil skje når det skjer. en ting er sikkert og det er at dette er noe jeg ønsker meg og jeg har funnet den perfekte jenta å tilbringe resten av mitt liv sammen med. Og at mitt første ekteskap blir med ei så utrolig god,snill,vakker og herlig jente gjør meg til den heldigste gutten i universet.

Jeg kjenner allerde nå at jeg gleder meg helt utroligt og har stor tro på at det vil bli en minnefull og en herlig dag. men det viktigste er at min elskede får alt hun ønsker seg i livet og dette inneberer også barn og en trygghet som varer livet ut. og hadde jeg hatt ett snev av tvil så hadde jeg ikke bett om hennes hånd. men jeg har alldri vært så sikker på noe i hele mitt liv og jeg vet at dette er det som er det rette og gjøre og at dette vil ikke bare gjøre meg lykkelig men også min elskede. Jeg ønsker virkeligt at alle hennes drømmer skal bli sanne og at hun får alt hun noensinne har øsket seg. heldigvis har jeg stor tro på at jeg er den rette til og oppfylle alle disse ønskene og det vil være en ære for meg og få lov til å bli hennes mann til min tid i dette universet er over.

og med dette vil jeg avslutte og ønske alled er ute lykke til i jakten på sin sanne kjærlighet.

Jeg har funnet min og gleder meg nå til resten av vårt liv sammen. Ewa vil jeg elske og ære for evig og alltid. 

 


Dato: 06.10.2011  Kl: 21:22  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

En ny uke og det er nye muligheter. Check it out!!!!!!!!!!

 

Da er det slutt på enda en uke her i hamar.

 

Det er sjedd en del nytt siden sist og jeg sku ønske jeg hadde tid til og blogge mer enn det jeg har gjort siste tia.

Men det som har sjedd er jo at jeg har fått meg en jobb i storhamar barnehage og jeg er snart halveis med studiene mine som barne og ungdomsarbeider. utenom dette så stortrives jeg fremdeles sammen med min helt herlige samboer som har bursdag i neste mnd og jeg har funnet en flott gave til henne og gleder meg til dette. livet mitt er på en scala fra 1-10 på en sterk 10er om dagen og det er helt fantastisk. det at jeg har vært så heldig med min kjærste er jo helt utroligt. etter litt chatting på skybyen og på msn så blei det oss 2 og det blir det i  lang tid fremover også. satser på ekteskap og barn sammen med henne og  det er ting jeg trodde ikke kom til å skje meg med det første. men har vært usedvanlig heldig de siste året og det meste har gått som jeg har drømt og ønsket.

Og til dere som ikke har funnet en livspartner enda så tro meg når jeg sier at det skjer når du minst venter det. men etter jeg traff Ewa så har livet mitt vært helt fantastisk. Det at jeg elsker denne jenta er en ting men det at jeg ønsker å tilbringe resten av mitt liv sammen med hun er jo noe helt annet. jeg har funnet drømme jenta og det gleder jeg meg over vær eneste dag.

Fremover så blir det skole og jobbing i barnehagen så etter jeg har tatt eksamen 7 juni neste sommer så er det på tide og begynne jobbe fult i barnehage. dette er noe jeg virkelig gleder meg til. det som jeg også ønsker å få til i løpet av dette året er å finne en leilighet å flytte sammen med min elskede i en eid bolig.

Ønsker alle sammen en flott helg og en riktig fin uke. gled dere over alle små ting i værdagen og ha gode mål i livet og mange små underveis.

ha en flott kveld

og til min elskede så trenger jeg bare si at jeg elsker deg og er din for alltid. Og jeg gleder meg allerede til dagen der du står som en hvit brud ved min side. Elsker deg jenta mi <3


Dato: 02.10.2011  Kl: 14:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 6
hits