En periode som det har sjedd masse på

Sitter på skolen og følger med på forelesning da. men tenkte at nå er det 3 uker siden siste innlegg og da er det på tide med ett nytt innlegg. Har sjedd en god del mye siden sist og jeg har nå bestemt meg for å begynne å jobbe som barne og ungdomsarbeider i en barnehage fra neste sommer.

Jeg og min elskede har også begynt å se etter hus sammen og vi er begynt og legge lange planer sammen. Dette syntes jeg er helt fantastisk da. det å kunne legge planer sammen med en du elsker og prøve å planlegge deler av fremtiden sammen. j

Jeg er også kommet halveis i mine studier og nå er det bare ett halvt år igjen så er jeg utdannet og sitter ferdig utannet som barne og ungdomsarbeider. dette er noe jeg alldri hadde trodd for noen år tilbake.

Ellers går det no veldigt bra om dagen og det er snart tid for julebord med klassen og med jobben. dette blir nok en morsom og fin opplevelse. er over 10 år siden jeg var på julebord sist ja. Min elskede hadde også besøk i helgen og jeg fikk sitte barnevakt for en søt 2mnd liten baby og det var egentlig ganske så fint.

 

ønsker alle en riktig flott dag


Dato: 22.11.2011  Kl: 13:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Bilder fra danske turen med min elskedeVar en utrolig flott tur sammen med drømme dama da. storkoste meg absolutt hele turen. tusen takk til min elskede frlovede for en fantastisk tur og mange gode minner. elsker virkeligt deg over alt på denne jord.

 

ha en riktig god natt og en god helg alle sammen der ute :D


Dato: 04.11.2011  Kl: 21:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 10
hits