En riktig god jul til alle sammen :D 

Da gjennstår det bare å ønske alle en riktig flott jul og håper alle sammen koser seg masse i dag. takk for alle de hyggelige julekomentarene jeg har fått så langt.

Jeg sitter nå hos foreldrene til min elskede og skal feire her sammen med dem. har vært kjempe kos så langt og alt ser ut til og bli bra.

Og til min herlige elskede så vil jeg takke for at hun og familjen hennes har åpnet sine armer og gjort så at jeg føler meg mer enn bare velkommen. Elsker deg jenta mi.

og til alle dere andre så vanker det en julekos fra meg.

 

God jul alle sammen!


Dato: 24.12.2011  Kl: 11:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Reiser med familjen til min elskede. God jul.

Ja da reiser vi hjem i jula og reisa starter i hamar og tåg til tolga. Gleder meg masse til å feire jul sammen med min elskede og foreldrene hennes. Ønsker dere alle en riktig god jul og ett godt nytt år.

En julekos fra meg til alle som vil ha.


Dato: 23.12.2011  Kl: 16:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 13

God morgen... 2 dager igjen til jul... :D

En riktig god morgen til alle sammen.

Da er det bare 2 dager igjen til jul. i dag skal det ryddes og vaskes og gjøres mase i leilgheten før svigermor kommer på besøk. og i morgen drar vi videre til øversjødalen og blir borte til over nyttår. weee gleder meg kjempe masse jeg ass. nei da får jeg spise litt og sette i gang med vaskinga og ryddingen. dere alle får ha en flott dag og kose dere masse.

 

klem


Dato: 22.12.2011  Kl: 11:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

God natt og takk for mange flotte komentarer

Da er det bare og ønske alle en god natt. Jeg og min elskede har starta juleferie i dag og ikke mer jobbing/skole på oss før til neste år. kjenner jeg nå begynner å glede meg til vi skal reise. svigermor kommer i morgen for å overnatte her til fredag. da drar vi til sverige og så rett til øversjødalen for å feire jula.

Ønsker alle der ute en riktig god natt og en flott start på morgendagen

 

Og til deg min elskede så trenger jeg ikke å si mer enn at du betyr alt og er best. Elsker deg jenta mi <3

 

Nattinatt alle sammen :)


Dato: 21.12.2011  Kl: 23:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da er jula snart her og det er tid rydding,vasking og klesvask

Da nermer det seg med stormskritt og vi reiser på fredag og blir borte til over nytt år. så i dag sku vi egentlig begynne på husvasken men bestemte oss bare for å ta klesvask og spare resten til i morgen. svigermor kommer en tur i morgen og blir til fredag for å sitte på med oss oppover til øversjødalen.

De var siste skoledag i dag og vi hadde felles jule lunsj sammen den andre klassa der jeg går i dag. mye god mat. men før lunsj så fikk jeg telefon fra min elskede om at bilen sto batteritom på  vei til verkstedet. så jeg fikk ei klassekamerat til og taue bilen til verkstedet da. og de fikk bytta det de skulle og kunne ikke garantere oss at bilen ikke vill fuske videre. de hadde tatt en prøvetur og måtte taue den tilbake de også hehe.. jaja vi fylte opp tanken og helte mer kondensfjerner på den og nå går bilen værtfall.. foreløbig vertfall.... har skrudd ut batteriet og har det på lading inne og håper det vil hjelpe slik at alt er på stell før vi tar bilen på en tur i morgen.

 

ønsker alle en flott kveld og til mine elsklede så vil jeg si at du er den beste som finnes og jeg elsker deg så kjempe utroligt masse.. takk for i dag min elskede.. :)


Dato: 21.12.2011  Kl: 19:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

legg ut link til bloggen din og jeg komenterer. beste blogg vinner bloggshout...

 

heia har lyst å lese i blogger i kveld og den som jeg syntes har den kuleste bloggen vinner en bloggshout der jeg reklamerer for bloggen til vinneren og sier hva jeg likte md den bloggen. men uansett så får alle blogger jeg liker en komentar og hva jeg liker med din blogg..

 

 

klem


Dato: 20.12.2011  Kl: 22:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 18

God morgen og snart tid for jobb... :)

Da er det 20 min til jeg skal dra på jobben. er minus 8 grader ute så blir en kald tur siden det tar 30 min å gå på jobben. men etter en så fantastisk kveld som jeg fikk i går så er ikke dette er noe problem. men da skal man strax gjøre seg klar for å stikke ut til barnehagen for å jobbe. skal være nissefest der i dag og det er jeg som skal være nissen for de små i dag. både gruer å gleder meg litt men regner med at alt vil gå bra.

Ønsker alle en riktig god dag både på jobb eller skole.

og til min elskede så håper jeg hun får sove så riktigt godt på sin fridag.. <3 elsker deg jenta mi  <3

 

hade godt folkens :)


Dato: 20.12.2011  Kl: 06:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

kveldsmat fra peppes og kos med elskeden min :)her er mate for i kveld. koste meg sammen med min elskede med en god stor pizza. håper alle har hatt en flott dag og får en flott kveld.


Dato: 19.12.2011  Kl: 20:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hva ønsker du deg? og Hva skal du i julen? Ditt største ønske i livet?Hva er det du ønsker deg til jul og hva skal du i jula?

 

Jeg skal hjem til foreldrene til min forlovede og feire min første jul som familje der. og mitt største julegave ønske er den nye galaxy tab 10,1 eller en tablet av annet slag da. det er snart 20år siden jeg feiret en skikkelig jul og skal det skje sammen med mitt livs største kjærlighet. så kan mildt sagt si at jeg gleder meg sykt masse og gruer meg litt. men er en flott familje så demper litt de tankene som gjør at jeg gruer meg da hehe. de siste åra har jo vært preget av instutisjons jul da. men kan trygt si at de ikke var så ille men det er jo en meget spesiell måte å feire jula på. men det var også på denne tia i fjor jeg møtte min herlige forlovede på nettet mens jeg kjedet meg i jula og søkte etter andre pratsomme sjeler i jula. jeg var heldig og dumpa over en profil på skyby som bare skrek til meg. og jeg var bare nødt til å finne ut hva slags jente dette var. og man kan trygt si at jeg virkelig gjorde det stort der. for i dag har jeg en herlig kjæreste. ei fantastisk forlovede og ei herlig samboer som er min beste venn... blir ikke stort bedre. så denne jenta var ikke til å unngå å elske fra dag en omtrent.

ønsker dere alle der ute en fortreffelig jul og måtte alle der ute få minst en ting som dere ønsker dere. og husk for å få må man gi. så ta å gi noe flott til noen som dere er glad i og stopp å si hei og god jul til en fremmed eller to..

  


Dato: 19.12.2011  Kl: 15:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Snart ferdig på skolen...

da er det bare å glede seg til man kommer hjem. har fått handla julegave til min elskede så nå er alt på stell her. vært en laaaang dag på skola og er fryktelig trøtt og sliten i dag. så nå skal jeg hjem og vekke min elskede for å stikke ut og shoppe litt sammen med henne.

håper alle der ute har hatt en flott dag da..

 

klem


Dato: 19.12.2011  Kl: 13:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

på skola

da sitter man på skolebenken og jeg skriver ett innlegg med mi galaxy tab. det ser ut til å bli en lang dag og jrg hat allerede rukket og kjøpe gaven til min elskede. 

håper dere alle har hatt en flott morgen

 

klem


Dato: 19.12.2011  Kl: 09:14  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morgen.. tid for skole og julegave handling til min kjære...

God morgen til alle sammen i norges langstrakte land.

da er det snart tid for å stå opp og gjøre seg klar til å dra på skolen. i lunsjen skal jeg prøve og finne noe spesielt til min elskede.

Blir gruppearbeid på skolen i dag og jeg skal jobbe i barnehagen i morgen på nissefesten som blir arangsjert der. jeg har planlagt denne festen i  noen uker nå og håper virkelig at det vil bli en flott liten nissefest for alle barna der.

onsdag er siste skoledag og det er tid å avslutte ett år og snart starte ett nytt. men først er det jule feiring og den gleder jeg meg masse til. ønsker alle sammen der ute en kjempe flott dag og alt godt...

 

 

og til min elskede som snart kommer hjem fra nattevakt ønsker jeg en god natt og håper du får sove godt til jeg kommer hjem fra skolenog lager middag til deg. elsker deg jenta mi <3

klem


Dato: 19.12.2011  Kl: 06:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Nattinatt alle sammen.....

Da vil jeg ønske alle en riktig god natt og takk for i dag.

Dama er dratt på jobb for å jobbe i natt da. så blir alene uten min elskede ved min side. kommer til å savne hun masse i natt. i morgen er det tid for skole og en gruppe oppgave på 3 dager. så blir en travel uke.

skal og kjøpe jule gave til min elskede også. ikke alltid like lett å finne noe til ei herlig jente når man har rammer på budgettet man må holde seg innen for. skulle gitt henne alt hun ønsket seg hadde jeg hatt muligheten til det. men desverre så spiller penger en stor rolle i samfunnet i disse tider.

 

til min elskede på jobb så vil jeg bare si at jeg elsker deg over alt på denne jord og ønsker deg en god vakt på sykehjemmet.

til alle dere andre der ute i natte vil jeg ønske dere en riktig god natt og en flott start på siste uka før jul.

 

klem

 


Dato: 19.12.2011  Kl: 00:03  Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Billetter til metallica konserten i mai....... Black album konsert 2012!!!Da har vi fått billetter til konserten i mai med metallica.  Da mor til min elskede forlovede sa at vi skulle bli spandert på så lenge vi skaffet billeter til konserten. Ja da er dem i boks og alt som gjennstår er å glede seg.

Gleder meg så sykt masse å gå på min første store konsert og dette sammen med familjen til min elskede.

 

weeee blir bare ikke bedre enn dette ass


Dato: 18.12.2011  Kl: 18:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Bei en sen søndagsmorgen og siste søndag i advent. Jula nærmer seg nå ja.

 

Sov til kl 1430 i dag da. sto opp og gikk ut for å ta en røyk og finner ut at det er fremdels frykteligt kaldt ute. håper det kansje kunne komme litt mer snø til jul men det vil jo tiden vise. men var no flott søndags vær ute i dag da.

kjenner jeg begynner å glede meg mer og mer til julefeiring sammen med min elskede. er vår første jul sammen og vi skal feire med familjen hennes. de 2 siste åra har jeg firet jul på en innstuttisjon for rusmisbrukerer og regner med at dett blir noe anderledes ja. gleder meg til å få oppleve en familjerik jul sammen med jenta som jeg elsker mest på denne jord.

ønsker dere alle en flott søndagsmorgen og en siste advents dag.

 

 

klem 

 


Dato: 18.12.2011  Kl: 15:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Julebord med BUA. En komentar til meg og jeg gir en til deg... :D


Var ett flott julebord med klassen min da. har du vært på julebord i år? hvordan var det?

(BUA)= Barne og ungdoms arbeider.

 

Ha en flott kveld da.. :)


 


Dato: 17.12.2011  Kl: 22:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Dama voksa meg i dag. for en smerte.. Ser ikke helt bra ut på bildet nei

 

Ja blei passe sår etter behandlinga til min elskede i dag ja.

Fyttegrisen så vondt det var å vokse seg på kassa ass. hadde alldri kunne forestilt meg at det kunne gjøre så vondt.  All respekt til alle dere jenter som bruker voks til vanligt. Dette var ikke en av mine bedre opplevelser da. selv om min elskede holdt på å dø av latter da vi holdt på.

Jaja sånn kan det gå. de sier at det ikke skal gjøre så vondt andre gangen så vi får se. Skal prøve en gang til og gjør dette like vondt så gjør jeg detta alldri noen sinne igjen. hehe.

Ellers har det vært en flott kveld og har vert sammen med dama og handla de siste julegavene da. så nå er det bare og håpe at jeg får noe jeg ønsker meg til jul. etter kveldens smerte så føler jeg at jeg virkelig fortjener det ja hehe.

Ha en fortreffelig kvekd alle sammen og en riktig god helg.

klem


Dato: 17.12.2011  Kl: 21:07  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da er det snart jul og ferie med familjen til min elskede.

Da er det snart tid for en ny julefeiring og i år skal den feires sammen med en flott familje og værdens herligste kjæreste. for første gang på mange år gleder jeg meg til jul. føler meg utrolig heldig som har funnet meg ei jente som er så utrolig herlig og med en familje som man bare ikke kan unngå og sette stor pris på. det har vært ett fantastisk år så langt og jeg føler som om jeg skulle vært værden heldigste gutt.

Vi reiser denn 22 til øversjødalen for feire der og jeg føler meg klar og motivert for feire en familje jul for første gang på utrolig mange år. og dette er takket være familjen til min fantastiske forlovede. er nå gått en liten stund siden jeg fridde og fikk plasere en ring på den vakreste og snilleste jenta som jeg noen sinne har møtt. og jeg har aldri vært så sikker på noe som helst i mitt liv. dette er definetivt jenta jeg vil dele resten av mitt liv med. Og jeg gleder eg til den dagen jeg får se henne som brud komme gående mot meg.

Det er først etter jeg jeg var så heldig og få henne som min kjæreste jeg har turd å se lengre frem og legge planer som kan være år i fremtiden. for uansett hvor langt frem jeg planlegger så ser jeg hun ved min side hele veien. og det er en fantastisk følelse. og det er dette som er med på å gi meg motivasjon til å kunne få til alt jeg noensinne har ønsket meg. så nå er det bare ett halvt år til jeg er ferdig med barne og ungdomsarbeider og da skal man ut i jobb etter 11 år med støtte fra det offentlige. jeg gleder meg som en unge til den dagen jeg er ferdig med eksamen og virkelig kan være den personen jeg ønsker og være ovenfor min fantastiske forlovede. og etter dette er det bare noen få småting som skal fikses før alt er plass. så nå håper jeg det ikke blir alt for mange år til jeg og min elskede sitter inne i vårt eget hus med en/ei liten tass krypende rundt. den dagen dette skjer så kan jeg trygt si at absolutt alle mine drømmer er gått i oppfyllelse. men takket være min elskede så har mange drømmer allerede gått i oppfyllelse og dette er takket være hun og den motivasjonen hun gir meg. Jeg kan ikke en gang begynne å beskrive hvor mye styrke hun gir meg til å kunne få til alle de ting jeg før alldri trodde kom til å skje.

Ja jeg har virkelig funnet meg ei jente som jeg skal ta godt vare på og som jeg alltid vil elske mer og mer for vær eneste dag som går. Jeg er enne evig takknemlig og jeg elsker henne høyere enn alt. og det at min nydlige datter også ser ut til å trives masse sammen med ewa gjør at de få samværene jeg har med henne bare har blitt 1000 ganger bedre siden jeg får dele dem hun. Dette er jenta som har gjort meg lykkelig på absolutt alle måter som kan tenkes og jeg vil elske og ære henne til evighetens ende <3

Da vil jeg ønske alle en riktig god helg og en flott dag :D


Dato: 17.12.2011  Kl: 12:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 10
hits